Fransa vize fiyatları 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • s. okur cansu 19 Şub 2022, 11:10
    İyi günler, eşim ve 11 yaşında kızım olmak üzere 3 kişi Fransa aile ziyareti yapacağız. Ben ve eşim özel bir şirkette uzun yıllardır çalışmaktayız. Kızım öğrenci, daha önce 1 tane Fransa vizemiz var 2019 ekim ayında aldık ve kullandık, gerekli evraklar için güncelleme bulunuyor mu? Fransa vize fiyatları 2022 yılı için ne kadar oldu? Kızıma babası sponsor olacak onun için de ayrıca bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Şub 2022, 11:10

    Merhaba; Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize başvuruları için, her başvuru sahipleri Fransa vizesi için gereken belgeler mevcut durumuna göre belirlenmektedir.  

    Fransa vize fiyatları 2022 yılı ve hazırlanması gereken evraklar şu şekildedir;

    • Güncel banka hesap dökümü bakiyeli olmalıdır ve son 3 aylık hareketler halinde, bankanın imza sirküsü kopyası ile birlikte teslim edilmelidir.
    • E-devlet sistem üzerinden alınan belgeler; İkametgah belgesi, tüm aile görünen nüfus kayıt örneği, sgk hizmet dökümleri, aşı kartı. Bu belgeleri barkodlu sunmalısınız.
    • Şirket evrakları( güncel faaliyet belgesi, vergi levhası, şirket imza sirküsü ve ticari sicil gazete, maaş bordrosu, işe giriş bildirgesi imzalı ve kaşeli olmalıdır.
    • Pasaport ve 3 adet biometrik fotoğraf
    • 30.000 euro teminatlı yurt dışı seyahat sağlık poliçesi tarafımızdan yapıldığı takdirde size belirtilen Fransa vize fiyatı dahil olarak ek ücret ödemeden sağlayabileceksiniz.
    • 11 yaşında ki kızınız için anne ve baba beraber seyahat ettiği için ayrıca noter tasdikli muvafakatnameye ihtiyacınız olmayacaktır.
    • Öğrenciler için öğrenci belgesi QR kodlu olmalıdır.
    • Varsa tapu ve ruhsat kopyalarınız.

    Fransa vize fiyatları 12 yaş başvuru sahipleri için 10 güne kadar düzenlenebilecek seyahat sağlık poliçesi dahil 170 euro olmaktadır, Konsolosluk harç ücreti, başvuru merkezi ücreti, seyahat poliçesi ve danışmanlık ücretleri dahil olmaktadır. Ek bir ücret ödemenize vize başvurunuz için ayrıca gerek olmayacaktır. Başvuru formu, dilekçe örnekleri, randevu, evrak takibi, karşılama hizmetleri tarafımızdan sağlanacaktır.

    Fransa vize fiyatı 12 yaş altı kişiler için tüm işlemler dahil 125 euro olmaktadır.  Fransa Konsolosluğu 0-6 yaş, 6-12 yaş ve 12 yaş üzeri Türk vatandaşlarından harç ücretini farklı tutarlarda belirlemiştir.

    Hazırlamış olduğunuz belgeleri vize uzmanınıza ilettikten sonra kontroller sağlanacak olup size revize edilmesi gereken belgeler olması halinde de bildirim yapılacaktır. Eşinizin, kızınıza sponsor olması halinde 2 ay set evrak düzenlenecektir.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri, Fransa vize fiyatları 2022 yılı güncel evrak listesi, seyahat koşulları, aşı kartı ve diğer tüm bilgiler için tarafımızdan hizmet alabilirsiniz. Bize 0216 706 01 60 numaralardan ulaşabileceksiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp