Avusturya Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.ç 26 Nis 2021, 21:42
    Merhaba, Avusturya vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Detaylı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 21:42

    Merhaba, Avusturya vizesi başvuru işlemleri Konsolosluk tarafından kabul edilerek değerlendirilmektedir. Vize başvuruları 2 farklı şekilde sınıflandırılmaktadır. Kısa ve uzun süreli seyahatler için başvuruda bulunacağınız merkez değişmektedir. Uzun süreli vize başvuruları 90 gün üzerinde seyahat planlayan kişiler için aynı zamanda oturum iznine sahip olunması gereken bir vize türüdür. Bu vize kategorisinde, eğitim vizeleri, aile birleşimi, çalışma izni, erasmus, sezonluk işçi vize başvuruları bulunmaktadır. C tipi kısa süreli schengen vize kategorisinden başvuruları kabul edilen vize türleri ise turistik, ticari, transit, aile ve arkadaş ziyaretleri, öğrenci gezi vize türleri bulunmaktadır. Avusturya vizesine başvurmak isteyen kişiler seyahat amacına göre kızı süreli vizelerde yetkilendirilmiş aracı kurumlara uzun süreli vize başvurularında ise direk olarak Avusturya Konsolosluğuna başvurmaları gerekecektir. Vize başvuruları için geçerliliği devam eden pasaportunuz bulunmalıdır. Seyahat belgeleri ve mali durumunuzu gösteren birtakım evrakları istenilidği şekilde hazırlayarak başvuruya sunmalısınız.

    2021 yılı içerisinde yapılacak olan Avusturya vizesi başvuru işlemlerinde öncelikle hangi vize türüne ihtiyacınız bulunuyorsa randevu almanız gerekecektir. Turistik ve Avustusya aile arkadaş ziyareti vize başvuruları pandemi sebebi ile şuan için kabul edilmemektedir. diğer vize türleri olan şoför vizesi, aile birleşimi, erasmus gibi vize türlerinde ön onayınızı aldıktan sonra vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm vize başvuru sahipleri hangi meslek statüsünde bulunuyorsa uygun evrak listelerini temin etmelidir. Belgeleriniz İngilizce veya almanca dilinde tercüme edilmelidir. Başvuru sahibinin, başvuruda bulunacağı vize türüne göre ödeyeceği vize harcını euro para biriminde ve nakit olarak gerçekleştirmelidir. Avusturya vizesine başvurmak için düzenleyeceğiniz başvuru formu da yine aynı şekilde İngilizce veya almanca dilinde doldurulmalıdır. İnternet portalında yer alan sistemden başvuru formunu indirdikten sonra düzenleyerek kaydedip tarayıcıdan çıktısını alabilirsiniz.

    Vize Merkezi, danışmanlık hizmeti desteği sağlayarak vize başvurunuz için gerekli olan prosedürleri sizler adına tamamlayarak başvurunuzu gerçekleştirebilecektir.  0 212 970 05 09 İstanbul ofisimizi arayarak Avusturya vize başvurusu 2021 ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

    Avusturya vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp