Amerika Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • D. KOŞAR 14 Tem 2020, 15:02
    Merhaba Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okuyorum. Hem İngilizcemi biraz daha geliştirmek hem de dayımı ziyaret için Amerika’ya gitmek istiyorum. Amerika vize ücreti 2020 konusunda bilgi alabilir miyim? Öğrenci olduğum için vize ücretlerinde bir indirim söz konusu mudur? İlk kez vize başvurusunda bulunacağım için sizden destek almak istiyorum. Form doldurmaya çalıştım ama bazı bilgileri nasıl gireceğimi tam olarak anlayamadım açıkçası o yüzden sizden destek alırsam çok daha iyi olacak. Belgeler ve ücret konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2020, 15:02

    Merhaba

    Amerika vize ücreti 2020 ile ilgili sizlere genel bilgilendirme yapmaktan memnuniyet duyarız. Durumunuza özel detaylı evrak listesi ve Amerika vize fiyatı konusunda daha net bilgi iletmek için ülke uzmanlarımız ile bağlantıya geçmenizi öneririz. 

    Amerika vizesi ücret konusunu ele almadan önce öğrenci olarak Amerika ziyaret vizesi süreçlerinden biraz bahsedelim. Öncelikle bir ziyaret durumu söz konusu olduğu için dayınızdan bir davetiye almanız gerekmektedir. Dayınız kendi adını soyadını, kişisel iletişim bilgilerini, açık adresini, sizin bilgilerinizi de yazarak konsolosluğa hitaben bir dilekçe yazmalıdır. Sorunuzdan anlaşılmıyor fakat eğer seyahat masraflarını kendisi karşılayacak ise bunu da özellikle iletmelidir. Ayrıca seyahat tarihlerinizi, seyahat tarihi sonunda sizin ülkenize geri döneceğini ileterek imzalı bir şekilde mail ya da posta yoluyla davetiyeyi size ulaştırmalıdır. Bunlar dışında dayınız eğer vatandaş ise kimlik kartının, eğer oturum izni ile Amerika’da bulunuyorsa oturum izni kartı fotokopisini de eklemelidir. Davetiyenizin olması seyahat sürenizde kalacağınız yerin belli olması, seyahatiniz süresinde yaşanacak bir sorunda iletişim bilgilerinin olması açısından oldukça önemlidir. Fakat davetiyenin doğru bir dille net bir şekilde yazılması gerekir. Davetiye formatı ile ilgili yine ülke uzmanlarımız size destek verecektir.

    Amerika Vize Ücreti 2020 detayları;

    Amerika vizesi ücret konusunda geri dönecek olursak; konsolosluk harcı 2020 yılı için 160 Dolar olarak belirlenmiştir. Bu ücret öğrenci olmanıza bağlı olarak değişiklik göstermemektedir. Amerika vize fiyatı standart olup her başvuru sahibi için ayrı ayrı ödenmektedir. Konsolosluğa ödeme yapıldıktan sonra başvurudan vazgeçmeniz durumunda da herhangi bir ücret iadesi söz konusu olmamaktadır. Bu yüzden net kararınızı verdikten sonra başvuru sürecine başlamanızı önermekteyiz.

    Amerika vize fiyatı dışında eğer bir aracı kurum ile işlemlerinizi sürdürmek isterseniz ki ilk başvurunuz olduğu için uzman desteği almanızı öneririz, konsolosluk ücretine ek olarak bir de danışmanlık/ vize takip bedeli söz konusu olacaktır. Bu da firmaların fiyat politikasına göre değişmekle birlikte kurumumuz için dönemsel kampanyalar ile indirimli fiyatlar uygulanabilmektedir. Bu bedel size özel evrak listelerinin hazırlanması ve size ulaştırılması, formlarınızın doldurulması, sisteme girişinizin yapılarak randevunuzun alınması ve dış operasyon adını verdiğimiz başvuru tarihinizde konsolosluk binasında karşılama hizmetini kapsamaktadır.

    Amerika Vize Ücreti 2020 güncel fiyatları ve kampanyalı hizmetlerimizden faydalanmak için 0212 970 05 02 numaralı hattan Amerika vizesi uzmanlarımız ile görüşebilir ya da size en yakın bulunan ofislerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Eda Baş

    Amerika vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp