Yeni Zelanda Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.A. 08 Nis 2020, 15:22
    Merhaba. Yeni Zelanda Vizesi 2020 yılında nasıl alınır? Sigortalı olarak uzun yıllardır düzenli çalışıyorum. Çok sık olmasa da yurtdışına iş için ve turistik amaçlı gidiyorum. Daha çok Avrupa vizelerim mevcut. 10 yıl kadar önce de Avustralya’ya aile ziyareti için gitmiştim. Şuanda Yeni Zelanda’ya turist olarak gitmek istiyorum ama vize alımı zor diye biliyorum. Vize almak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Desteğiniz için teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Nis 2020, 15:22

    Merhaba, Yeni Zelanda vize işlem sürecinizde Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

    Turistik, ticari ya da aile ziyareti amaçlı seyahatler için Yeni Zelanda vizesi başvuruları online vize başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. Başvuru süreci, gerekli evraklar ve doldurulacak vize başvuru formu diğer ülke vize başvurularına kıyasla ne yazık ki oldukça karmaşıktır. Elektronik ortamda doldurulan form detaylı bilgiler (kişisel, seyahate dair) içerir. Başvuru formunun dikkatli, eksiksiz, seyahat amacına uygun bir şekilde tamamlanması başvuru onayı için büyük öneme sahiptir.

    2020 Yeni Zelanda vizesi başvuruları için hazırlanması gereken evraklar, vize Yeni Zelanda alım sürecinde önemli yere sahiptir. Evraklar başvuru amacına ve başvuru sahibinin güncel durumuna uygun olarak hazırlanmalıdır. Hazırlanan evraklar İngilizce olmalı ya da İngilizce tercüme edilmiş olarak sunulmalıdır. Başvuru evraklarınızın türkçe olarak sunulması ya da evrakların eksik hazırlanması vize reddine neden olabilmektedir. Hazırlanan evraklar uygun formatta taranarak başvuru sistemine yüklenmelidir. Evraklar elden teslim edilmez.

    Başvuru işlemlerinin elektronik ortamda tamamlanması sonrasında pasaportunuz gerekli kontrol ve onay için yetkili Ankara Vize Başvuru Merkezi’ne gönderilecektir. Onay sonrası işlem sonuçlanma süresi beklenecektir. Bekleme sürecinde pasaport size geri teslim edilir. Sonuçlanma süresi ortalama 35 gün kadar sürecektir. Yoğunluk dönemine göre bu süre uzayabilmektedir. Vize onayı sonrası, vizeniz e-posta yoluyla tarafınıza gönderilecektir.  Yeni Zelanda vizesi 2020 yılı içinde de pasaporta basılmamaktadır.

    Başvuru sürecinin zorlu, vize alımının ise doğru başvuru ile mümkün olduğu süreç için uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve aracılığımızla başvuru için bizi arayabilirsiniz. 

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Özge Çetinkaya

    Yeni Zelanda Vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp