• Umman konsolosluk işlemleri
    C.Kazan, 25 May 2020, 16:56

    İyi günler ben Umman konsolosluk işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Umman seyahatim için vize başvurusunda bulunacağım. Bordo pasaportum var ve ziyaretim 2 hafta sürecek şekilde turistik amaçlı olacak. Başvuru işlemlerini nasıl başlatabilirim bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Evlilik nedeniyle Umman vatandaşlığı geçiş
    H.A.Gür, 24 May 2020, 22:39

    İyi günler, erkek arkadaşım Umman vatandaşı ve İstanbul’da yaşıyor. Önümüzdeki yıl için evlilik planımız var. Evlilik nedeniyle Umman vatandaşlığı geçiş sürecine dair bilgi almak istiyorum. Evlendikten sonra ben doğrudan Umman vatandaşlığına mı geçeceğim yoksa bunun için belli bir süre gerekiyor mu? Evlendikten sonra da burada İstanbul’da yaşamayı düşünüyoruz. Benim Türk vatandaşlığını kaybetme gibi bir ihtimalimin söz konusu olmadığından emin olmak istiyorum. Umman vatandaşlığı için hangi şartlara sahip olunması gerekiyor? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman evlilikten dolayı vize
    L.Kara, 24 May 2020, 22:13

    Merhabalar, iyi çalışmalar diliyorum öncelikle.. Ben Umman evlilikten dolayı vize işlemlerinde talep edilen evraklara dair bilgi sahibi olmak istiyorum. Daha önce Umman’da iş nedeniyle 2 yıl çalışma ve oturum izni sahibi olarak ikamet ettim. Umman’da tanıştığım nişanlımla kısa süre içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz. Evlilik nedeniyle vatandaşlık başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu aşamada hangi belgelerin sunulması gerektiğine dair bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman vatandaşlığına geçiş
    E.Sarı, 24 May 2020, 20:21

    İyi günler, ben Umman vatandaşlığına geçiş ve başvuru için talep edilen belgeleri öğrenmek istiyorum. Vatandaşlıktan önce oturum izni sahibi olunması mı gerekiyor yoksa doğrudan vatandaşlık için başvuru yapılabiliyor mu? Daha önce sizinle schengen vize başvurumu yapmıştık ve bana çok yardımcı olmuştunuz vatandaşlık işlemleri ile ilgili de danışmanlık hizmeti verebiliyor musunuz? Şimdiden cevap için teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman vatandaşlık başvurusu
    U.Koç, 24 May 2020, 19:50

    Merhaba, Umman vatandaşlık başvurusu hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuru hangi şartlar altında yapılabiliyor dönüş yapabilir misiniz acaba? İlgili belgelerin yetkili merciye sunulması ile birlikte doğrudan vatandaşlık başvurusu yapılabiliyor mu? Başvuru koşulları ile ilgili bilgileri benimle paylaşırsanız çok memnun olurum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman’da evlilik vizesi
    Ö.Şanlı, 24 May 2020, 17:19

    İyi günler, ben İstanbul’da bir inşaat firmasında görev alıyorum. Kız arkadaşım Umman vatandaşı ve uzun süredir Türkiye’de yaşıyor. Evliliğimizin ardından belirli bir süreliğine Umman’da yaşamak istiyoruz. Ben de kendi işimi oradaki bir firmada devam ettireceğim. Umman’da evlilik vizesi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Evlendiğimde Umman vatandaşlığı başvurusu yapabiliyor muyum ve bu başvuruyu yaptığımda Türk vatandaşlığımı kaybetme ihtimalim var mı? Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyoruz bir yıllık süre içerisinde konu ile ilgili bilgilerin tümüne hakim olmam gerekiyor. Siz de bu konuda dönüş yapıp bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman aile birleşimi vizesi
    T.Yalçın, 24 May 2020, 15:57

    Merhabalar, evlilik nedeniyle Umman’da ikamet etme hakkında bilgi almak istiyorum. Umman aile birleşimi vizesi gerekli evrakları nelerdir? Nişanlım Umman vatandaşı ve evlendikten sonra bir süre Umman’da yaşamayı düşünüyoruz. Bu durumda hangi belgelerin sunulması gerektiğine dair bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman’da ikamet izni
    R.Güngör, 23 May 2020, 21:36

    İyi günler Vize Merkezi, Umman’da 2 yıl süreli olarak ikamet etmek istiyorum. Farklı ülkelerde temsilcilikleri olan uluslararası bir şirkette görev almaktayım. Şirketin Umman ayağında şuan çalışmakta olduğum pozisyonda çalışarak 2 yıl farklı bir ülke hakkında bilgi ve deneyim kazanmak istiyorum. Daha önce yalnızca turistik vize başvurusunda bulunmuştum. O sebeple Umman’da ikamet izni başvurularına dair çok fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez. Sayfanızdan bilgi edindim fakat benim durumum için ayrıca kısa bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden dönüş için ve iyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman oturum izni gerekli evrakları
    A.Yıldız, 23 May 2020, 18:52

    İyi günler, ben Umman’da turistik vizenin izin verdiği süreden daha fazla olacak şekilde ikamet etmek istiyorum. Umman oturum izni gerekli evrakları hakkında bilgi verebilir misiniz? Turistik vize başvurusu kadar kolay olmadığını biliyorum. Bu durumda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bana dönüş yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman kapıda vize
    V.Acar, 22 May 2020, 19:20

    Merhabalar Vize Merkezi, ben Umman kapıda vize hakkında bilgi almak istiyorum. Umman’a seyahat ederek vizeyi sınır kapılarında alma şansımız var mı acaba? Ben bordo pasaport sahibi olarak Umman’ı ziyaret edeceğim. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgi verebilir misiniz? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman vize fiyatları
    L.Sözer, 22 May 2020, 18:55

    İyi günler, ben turistik gezi amacıyla Umman’a seyahat edeceğim. Başvuru işlemleri sırasında tarafınızdan danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Umman vize fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Başvuru dosyası hazırlanırken şahsen bulunmam gerekiyor mu? Çalışıyorum ve kolay izin alabilme şansım yok. Bu konuda yardımcı oluyor musunuz? Teşekkür ediyorum şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman ticari vize evrak tasdiki
    U.Ilıca, 21 May 2020, 16:59

    İyi günler Vize Merkezi, Umman’a yapacağım ticari amaçlı seyahat için başvurumu sizin danışmanlığınızda tamamlamak istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla Umman ticari vize evrak tasdiki olan belgelerin sunulması ile alınabiliyormuş. Bu aşamada tüm belgelerin mi tasdiklenmesi gerekiyor acaba yoksa bazıları mı? Seyahat tarihinden ne kadar süre önce sizinle iletişime geçmem lazım Umman’a 2020 Ağustos sonunda gideceğim. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman ticari vize gerekli evrakları
    H.Duman, 21 May 2020, 14:58

    Merhaba, ben Umman’da yer alan ve şuan çalışmakta olduğum şirketle anlaşmalı olan bir kuruma ticari amaçlı bir seyahat gerçekleştireceğim. Umman ticari vize gerekli evrakları hakkında bilgi almak istiyorum. Turistik vize başvuruların daha fazla evrak istendiğini biliyorum bu sebeple işlemleri doğru olarak tamamlama konusunda sizden yardım almak istiyorum. Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Muscat vize istiyor mu?
    T.Semerci, 18 May 2020, 19:04

    İyi çalışmalar Vize Merkezi ben arkadaş ziyareti nedeniyle 3 günlüğüne muscat’a gideceğim. Muscat vize istiyor mu acaba? Pasaportum bordo. Vize gerekiyorsa başvuruyu nasıl yapabilirim siz bu konuda yardımcı oluyorsunuz değil mi? Başvuru işlemleri için sizinle ne zaman iletişime geçmek gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman vizesi işlemleri
    N.Tüzün, 18 May 2020, 18:35

    Merhaba, benim 2020 yılı Ağustos ayında Umman’a seyahatim olacak. Umman vizesi işlemleri konusunda bilgi almak istiyorum. Başvuru aşamasında sizden danışmanlık alma niyetim var. Bu sebeple sürecin nasıl işlediğine dair ve neler yaptığınıza dair bilgilendirme yapabilirseniz memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman vizesi gerekli evrakları
    F.Dağcı, 18 May 2020, 17:47

    Merhaba Vize Merkezi, ben online olarak vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu durumda Umman vizesi gerekli evrakları olarak hangi belgeler talep ediliyor tam olarak öğrenmek istiyorum. Başvurum kaç günde sonuçlanıyor ve reddedilmesi durumunda neler yapılıyor konularında dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman'a vize var mı?
    C.Özmen, 18 May 2020, 17:07

    Merhaba, Ummana vize var mı acaba? Benim bordo pasaportum ve Umman seyahati yapmayı düşünüyorum bu durumda başvuruda bulunmam gerekir mi ve bu işlemler nasıl yapılıyor? Bu konuda bilgi alabilir miyim sizden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umman Vize İstiyor Mu?
    a. islamoğlu, 18 Ara 2019, 10:24

    Umman vize istiyor mu Türk vatandaşlarından? Gelecek ay Umman'a gitmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Umman için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp