Senegal Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • L. Uygur 03 Haz 2020, 14:11
    Merhaba, Senegal’e yapmayı planlıyoruz. Vize için gerekli olan evrakları ve Senegal vize ücreti 2020 yılı fiyatlarını yazabilir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Haz 2020, 14:11

    Sayın İlgili,

    Senegal’e seyahat edecek olan Türk vatandaşlarının Bordo Pasaportu, Yeşil Pasaportu ve Gri Pasaportu var ise Senegal seyahatlerinde vize almaları gereklidir. Kırmızı Pasaportu olan Türk vatandaşları vize almadan Senegal’e vizesiz seyahat edebilirler ve ülkede 90 gün kalabilirler.

    Senegal’e yapacağınız seyahatte öncelikle seyahatinizin amacına (ticari, turistik vb.) karar vermeniz gereklidir. Seyahat türüne göre Senegal Büyükelçiliğin belirlediği standartlarda evraklarınızı hazırlamanız gereklidir. Seyahat türünüzden farklı evraklar hazırlarsanız Senegal Büyükelçiliği başvurunuzu kabul etmez dosyanızı iade eder veya vizenizi olumsuz sonuçlandırır. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak için acentemizden danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye ederiz.

    Senegal vizesi ücreti başvuru sırasında Senegal Büyükelçiliğine nakit olarak ödenmektedir. Vize başvurusu yapacak olan kişi, şahsen Ankara’da ki Senegal Büyükelçiliğine gelmesi gereklidir. Dilerseniz acentemiz personeline noterden yetkilendirme yazısı verirseniz, sizin şahsen Ankara da bulunan Senegal Büyükelçiliğine gelmeden sizin adınıza başvuru yapabilir, sizin adınıza Senegal vize fiyatını büyükelçiliğe ödeme yapabiliriz. Vize işleminizin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu teslim alabiliriz. Senegal Büyükelçiliği istisnai durumlarda kişileri şahsen görmek isteyebilir. Bu durumda Ankara’da ki Senegal Büyükelçiliğine gelmeniz gerekebilir. 

    Senegal hükümeti vizeyi genel olarak başvuru tarihinde başlatıyor ve çok girişli 3 aylık vize vermektedir. Fakat ülkeye giriş yapınca toplamda 30 gün kalabiliyorsunuz. Vize tarihi ileri bir tarihten başlamadığından dolayı seyahatinizden 15 gün önce başvuru yapmanızı tavsiye ederiz. 

    Senegal’e yapacağınız seyahatte, Senegal’e gittiğiniz zaman da gümrükten kapı vizesi alabilirsiniz. Fakat normal büyükelçilikten vize alıyormuş gibi tüm evraklarınızın yanınızda olması gereklidir. Evraklarınızı görevli memura teslim etmelisiniz, teslim edilen evraklarda eksik belgeniz olursa, görevli memur vizenizi onaylamayacaktır. Vize vermediği gibi de sizi geri Türkiye’ye geri gönderme yetkisine sahiptir. Geri dönmemeniz için Senegal vizenizi Türkiye’den almanızı rica ederiz.

    Senegal Vize Ücreti 2020 yılına ait fiyatlar ile detaylı bilgiyi 0212 970 02 81 numaralı acente telefonumuzdan Senegal ülke temsilcimizden alabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    senegal vize ücreti 2020

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp