Portekiz vizesi kaç günde çıkar 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • CANDAN 25 Şub 2022, 13:43
    Portekiz vizesi kaç günde çıkar 2022 ile ilgi bilgi rica edeceğim? Bana detaylı bilgi vermenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Şub 2022, 13:43

    Merhabalar,

    Vize başvurusunun değerlendirme sürecini etkileyen bazı önemli günler bulunur, bu günler gerek konsolosluğun kapalı olması gerekse yapılan başvuru çokluğundan kaynaklanır. Portekiz vizesi çıkma süresi yaz ayı, sömestri, noel, paskalya, dini ve milli bayram, işçi bayramı, gibi tatil gününde hem Portekiz Konsolosluğu çalışmamakta olup hem de bu dönem öncesi oldukça fazla vize başvurusun da bulunur. Normal şartlarda 15 iş gününde değerlendirilen başvuru bu dönemden önceye denk gelmesi halinde en az 30 gün önceden vize başvurunuzu tamamlamalı, pasaportun seyahat sürenize yetişebilmesi için oldukça önemlidir.

    Vize Merkezi'ni tercihinizden dolayı teşekkür ederiz. Portekiz vizesi çıkma süresi hangi vize türüne başvuruda bulunduğunuza göre değişebilir. Vize başvurusu kısa süreli schengen vize türüne olması halinde seyahat başlangıç tarihinize en az 15 iş günü randevunuz gerçekleştirmiş olması gerekir. İzmir’den yapılan vize başvurusun da bu süreyi 15+2 şeklinde yorumlanabilir. Cuma günü gerçekleştirilen başvuru araya hafta sonu girdiğinden ötürü evrakın Portekiz Konsolosluğa iletilme süresini de göz önüne alarak 15+3 gün önceden başvuru işleminizi tamamlamış olmanız istenir.

    Bu sürelerden daha az bir zamanda gerçekleştirmeyi planladığınız vize başvurunuz kabul edilmemektedir ek ücret ödeyerek VİP randevu hizmetinden yararlanmanız istenir. Portekiz’e vize kaç günde çıkar kısmında dikkat etmeniz gereken önemli bir husus olmaktadır. 15 iş günü içerisinde sonuçlanan pasaport bazı dönemde daha uzun zaman ı kapsayabilir.

    Başvuracağınız vize türünüzün uzun süreli ulusal vize kategorisinde yer alması halinde Portekiz’e vize kaç günde çıkar cevabımız Schengen vize başvurusuna göre farklı olabilir. Bu vize başvurusu 15-60 gün gibi süreler arasında da sonuçlanabilir. Portekiz Büyükelçiliği vize başvurusunu seyahat başlangıç tarihinize 180 gün kala kabul etmeye başlar. Kısa süreli schengen vize başvurunuzu için 1 ay önceden gerçekleştirmeniz önerilir.

    Portekiz vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı ayrıntılı bilgi için bizi 0212 970 02 77 numaralı hattan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp