Portekiz vize fiyatları 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • KERİME 23 Şub 2022, 14:52
    Merhaba, Portekiz vize fiyatları 2022 yılı için değişti mi? Nakit ödeme mi yapmamız gerekiyor. Ödeyeceğim vize ücretinde sizin tarafınızdan danışmanlık hizmeti almamız halinde hangi hizmeti bize sunuyorsunuz? Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 14:52

    Merhaba,

    Portekiz vize fiyatı güncel hali 2022 yılında yapılacak olan başvurularda geçerli olmaktadır. Fiyatlandırma yapmış olduğunuz vize türüne göre belirlenir. Vize harç ücreti ve başvuru merkezi işlem ücreti olarak euro para birimi olarak belirlenmiştir. Ödemenizi nakit olarak gerçekleştirmeniz kabul edilir. Vize ücreti içerisinde yer alan her hangi bir ek hizmet bulunmuyordur. Başvurunuzu şahsen gerçekleştirmeniz halinde gerekli olan tüm prosedürü kendiniz tamamlamalısınız.

    Portekiz vize fiyatları başvuru formu evrak kopyası, tarama işlemi, randevu hizmeti, dilekçe vize başvurunuz için gerekli olan işlemi oluşturmaktadır. Başvuru merkezinden hizmet almanız halinde ek ücret ödemeniz istenir. Portekiz vize fiyatı başvuru sahibinin hangi vize türüne sınıfına başvuruda bulunacağına göre değişir. Vize harç ücreti başvuru sahibin 6 yaş altında olması halinde alınmaz ancak diğer tüm başvuru sahibinin olduğu gibi başvuru işlem ücreti ödemesi zorunlu olmaktadır. 6-12 yaş ve 12 yaş üzeri vize harç ücretini Portekiz vize ücreti sayfamızdan takip edebilirsiniz.

    Kısa süreli schengen ve uzun süreli ulusal vize Portekiz vize fiyatları yalnızca Portekiz Konsolosluğu tarafından belirlenir. Danışmanlık hizmeti alarak başvuruyu gerçekleştiren vatandaşın, vize ödemesi Vize Merkezi tarafından sağlanmaktadır. Gerekli olan tüm vize hizmeti sizin adına tecrübeli uzmanımız tarafından takip edilecek olup randevu, başvuru formu, evrak kopyası, dilekçe evrak kontrollü hizmetimiz arasında ücretsiz olarak herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olabileceksiniz.

    Öncesinde Schengen vize başvurunuzda parmak izi alınan yolcunun yeni gerçekleştirecek olduğu başvuru da bulunmasına gerek olmayacaktır. Vize ücretiniz, dosya teslimi pasaport teslimatı bizim aracılığımızla gerçekleştirebilir. Portekiz vize fiyatı nakit olarak kabul edileceği için ödemenizi Euro para biriminde bize dosyanızla birlikte veya havale yoluyla ulaştırabilirsiniz.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmeti Portekiz vize fiyatları 2022 güncel bilgiyi 0212 970 02 77 numaralı telefondan bizi arayarak müşteri danışmanından öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla iyi günler.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp