Portekiz Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.p 16 Nis 2021, 15:42
    Merhaba, Portekiz vize fiyatları 2021 yılı için değişti mi? Nakit ödeme mi yapmamız gerekiyor. Ödeyeceğim vize ücretinde sizin tarafınızdan danışmanlık hizmeti almamız halinde hangi hizmetleriniz bulunuyor.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 15:42

    Merhaba, vize başvuru ücretleri şubat 2020 yılı itibari güncellenerek 2021 yılında yapılacak olan başvurularda geçerli olmaktadır. Portekiz vize fiyatları yapmış olduğunuz vize türüne göre belirlenmektedir. Vize harç ücreti ve başvuru merkezi işlem ücreti olarak euro para biriminde belirlenmiştir. Ödemelerinizi nakit olarak gerçekleştirmeniz kabul edilecektir. Vize ücreti içerisinde yer alan her hangi bir ek hizmet bulunmamaktadır. Başvurunuzu şahsen gerçekleştirmeniz halinde gerekli olan tüm prosedürleri kendiniz tamamlamalısınız. Başvuru formu evrak kopyaları, tarama işlemleri, randevu hizmetleri, dilekçeler vize başvurularınız için gerekli olan işlemleri oluşturmaktadır. Başvuru merkezlerinden hizmet almanız halinde ek ücret ödemeniz istenecektir. Portekiz vize fiyatı başvuru sahibinin hangi vize türüne ve sınıfına başvuruda bulunacağına göre değişebilmektedir. Vize harç ücretleri başvuru sahibin 6 yaş altında olması halinde alınmayacaktır ancak diğer tüm başvuru sahiplerinde olduğu gibi başvuru işlem ücreti ödemeleri zorunlu olmaktadır. 6-12 yaş ve 12 yaş üzeri vize harç ücretlerini Portekiz vize ücretleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

    Kısa süreli schengen ve uzun süreli ulusal vize Portekiz vize fiyatları yalnızca  Portekiz Büyükelçilik tarafından belirlenmektedir. Danışmanlık hizmeti alarak başvurularını gerçekleştiren vatandaşların, vize ödemeleri Vize Merkezi tarafından sağlanmaktadır. Gerekli olan tüm vize hizmetleri sizler adına tecrübeli uzmanlarımız tarafından takip edilecek olup randevu, başvuru formu, evrak kopyaları, dilekçe ve evrak kontrolleriniz hizmetlerimiz arasında ücretsiz olarak her hangi bir ek ücret ödemeden sahip olabileceksiniz. Daha önce schengen vize başvurunuzda parmak izi alınan yolcuların yeni gerçekleştirecek oldukları başvurularda bulunmalarına gerek olmayacaktır. Vize ücretleriniz, dosya tesliminiz ve pasaport teslimatınız bizler aracılığı ile gerçekleştirilebilecektir. Portekiz vize fiyatı nakit olarak kabul edileceği için ödemelerinizi euro para biriminde bizlere dosyanız ile birlikte veya havale yolu ile ulaştırabilirsiniz.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri ve Portekiz vize fiyatları 2021 güncel bilgileri 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan bizleri arayarak da öğrenebilirsiniz.

    Portekiz vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp