Pakistan ticari vize 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.Özlü 29 Nis 2020, 12:59
    Merhaba, Makine sistemleri üzerine Pakistan’a 10 günlük bir seyahat etmemiz gerekiyor. Pakistan ticari vize 2020 yılı için bu vize kategorisine başvurmamız gerektiğini düşünüyorum. Ticari vize için istenilen belgeler ile alakalı sizlere danışmak istedik. Davetiye şartları hakkında da bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 12:59

    Merhabalar,

    Pasaport türünüz bordo ise Pakistan vizesi almanız gerekir ancak diğer pasaport sahibi iseniz vize almadan 90 güne kadar seyahat etmenizde sorun olmamaktadır. 

    Her vize türünde olduğu gibi ticari vize Pakistan içinde bazı evrakların özellikle olması gereklidir. Bunlardan en başlıca olanı Pakistan’a yapacağınız ticari faaliyetin en önemli göstergesi olan davetiyeniz olacaktır. 

    Pakistan Konsolosluğu her davetiyeyi kabul etmez bazı şartları ve kriterleri sağlamasınız ister. Bu yüzden ticari vize Pakistan için davetiyenizin ticaret odası onaylı olmasını istemektedir. Bize bazen direk Pakistan’daki firmadan alınmış antetli kağıda kaşe ve imzalı davetiyeler geliyor ancak bu davetiyeler konsolosluk tarafında yeterli olmadığı için kabul edilmez ve ret alabilirsiniz. 

    Pakistan Konsolosluğu evraklarınızı detaylıca inceleyeceği için şirket için sunacağınız belgelerinde eksik olmaması gereklidir. Başvurunuzu İstanbul veya Ankara’daki Pakistan konsolosluğu üzerinden yapabilir ve parmak izi vermenizi istemediklerini hatırlatmak isteriz. 

    Parmak izi talep etmedikleri için evraklarınızı müşteri temsilcilerimize ulaştırmanız halinde Pakistan vize başvurunuzu sizler adına gerçekleştirebiliriz. Pakistan vize başvurunuzu yapmamızdan itibaren 5 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Pakistan konsolosluğunun resmi tatilleri ya da özel durumları bu süreyi kapsamamaktadır. 

    Görüşmede bulunacağınız firmadan ve kendi çalıştığınız firmadan da ticari faaliyette bulunacağınıza dair antetli kağıda dilekçe almanız gereklidir. Bu durumda davetiyenizdeki tarih ve seyahat amacı bilgilerinizin vereceğiniz dilekçe ile aynı olması beklenmektedir. Aksi durumlarda Pakistan konsolosluğu seyahat amacınızı inandırıcı bulmayabilir. 

    Pakistan vize başvuru formu İngilizce olarak doldurulmasını tavsiye ederiz. Başvuru formu Pakistan konsolosluğunun resmi belgesi olduğu için buradaki bilgileri eksik bırakmamanız vize sonucunuz için önemlidir. Başvuru formu evraklara mutlaka eklenmelidir. 

    Pakistan ticari vize 2020 yılı başvurusu için gerekli belgeleri müşteri temsilcilerimizden +90 (850) 460 17 52 veya [email protected] bilgilerinden ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp