Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z.Özdoğan 31 May 2021, 22:18
    Merhabalar, ben mısır’a turistik bir gezi gerçekleştirmek istiyorum. Turistik gezi amaçlı seyahatlerde Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için hangileridir? Başvuru formu doldurulması gerektiğini duydum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz? Sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için buradan yardım almak istedim. Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 22:18

    İyi günler, Mısır vizesi için gerekli evraklar başvuru yapılacak olan vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Mısır turistik vize başvuru işlemlerinde başvuru sahibinden pasaport, biyometrik fotoğraf, nüfus kağıdı fotokopisi, başvuru formu, vize talep dilekçesi, seyahat ve konaklama evrakları talep edilmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Mısır vizesi için gereken belgeler başvuru dosyasında eksik olacak şekilde değerlendirmeye sunulduğunda başvuru ret kararı ile sonuçlanabilmektedir. Teslim edilen dosya içerisinde bulunan bilgilerin birbiri ile tutarsızlık göstermesi de ret nedenleri arasında yer almaktadır. Temsilcilerimiz başvuru dosyasını titizlikle hazırlayarak sunduğunuz evrakların hatalı, eksik ya da tutarsız olması durumunda şahsınız ile iletişime geçmektedir.

    Vize talebi oluşturma sürecinde yer alan başvuru formu konsolosluk tarafından hazırlanmış resmi bir formdur. Bu nedenle diğer evraklar gibi doğru, eksiksiz ve tutarlı olması zorunluluğu bulunmaktadır. Başvuru formu doldurulurken hata yapılması, eksik bilgi verilmesi güvensizlik oluşturduğundan başvuru olumsuz bir karar ile sonuçlanabilmektedir. Mısır vizesi için gereken belgeler arasında yer alan başvuru formu doldurulması aşamasında temsilcilerimiz danışmanlık desteği vererek formun talep edildiği şekilde doldurulmasını sağlamaktadır.

    Turistik vizeye başvuru işlemleri sırasında kurumumuz temsilcilerinden yardım alarak süreci yönetmeni halinde şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Bu sayede işlemler sizin adınıza en doğru şekilde gerçekleştirilirken rahatlıkla uzaktan takibini yapabilirsiniz.

    Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021 yılına ait güncel bilgileri için bizimle iletişime geçerek konu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Kurumumuz uzman kadrosu ile dilerseniz ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 87 telefon numaramızı kullanarak görüşme yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.Erdağ 07 Ağu 2021, 18:03

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, Mısır’a vize başvurusunda bulunacağım. Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı güncel bilgilerine erişmek istiyorum. Buradan yardımcı oluyor musunuz yoksa doğrudan iletişime geçmem daha mı iyi olur emin olamadım. Süreçle ilgili dikkat edilmesi gerekenler konusunda da destek verirseniz sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 18:06

    İyi günler, Mısır’a seyahat planı olan Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde vize başvurusunda bulunmaları ve onaylanan vize talepleri ile ziyaretlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Mısır vizesi için gerekli evraklar konsolosluk tarafından belirlenmekte ve eksiksiz olarak ibraz edilmesi şartı aranmaktadır. Başvuru aşamasında talep edilen bilgi ve belgelerin başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık gösterdiğini hatırlatmak isteriz.

    Başvuru adımlarını başlatmadan önce seyahatin hangi nedenle ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Bu sadece başvuru yapılacak vize türü belirlenebilmektedir. Mısır vizesi için gereken belgeler bir araya getirilerek başvuru adımları başlatılmaktadır. Bu aşamada herhangi bir eksik ya da hata olması vize talebinin olumsuz sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Kurumumuzdan destek aldığınız evraklarınız Mısır vize işlemleri konusunda uzman kadromuz tarafından titizlikle incelenmektedir. Böylecek eksik ya da hata başvuru dosyası konsolosluğa iletilmeden önce düzeltilerek eksiksiz bir başvuru yapılması sağlanmaktadır.

    Mısır vizesi için gerekli evraklar içerisinde seyahat bitiş tarihinden sonra en az 6 ay daha geçerli Pasaport, Biyometrik Fotoğraf, Vize Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Vize Talep Dilekçesi, Ulaşım ve Konaklama Bilgileri talep edilmektedir. Vize türüne göre ek belgeler talep edilmekte bu tümünün eksiksiz bir şekilde değerlenmeye sunulması şartı aranmaktadır.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı güncel bilgilerini tarafınız ile paylaşmaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olduğunu umuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması durumun tarafımız ile iletişime geçerek diğer merak ettiğiniz soruları da sorabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Alanında uzman danışmanlarımız ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanarak ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek rahatlıkla görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp