Malta vizesi kaç günde çıkar 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.H 25 Şub 2022, 13:09
    Merhabalar Malta’ya ticari amaçla seyahat etmek istiyorum ama çok sürem kalmadır. Malta vizesi kaç günde çıkar 2022 yılında işlem süresi Malta’da ne kadar oluyor? Benim seyahatim biraz acil bu sebeple hemen gitmem gerekecek bana en kısa sürede nasıl vize alabiliriz? Ben 2 doz aşı oldum yeterli olur mu? Ayrıca pandemi dönemi olma sebebi ile giderken yanımda neler götürmeliyim? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Şub 2022, 13:09

    Merhabalar, Malta vizesi çıkma süresi tamamen konsolosluğa bağlıdır. İşlem süresini düşünerek acil bir seyahatiniz bulunması durumunda Konsolosluğa mail atarak özel izin randevu talep edebilirsiniz. Durumunuzun acil olma sebebi ile Konsolosluktan verilen erken randevu ile başvurunuzu Vize Merkezi şubelerimizden destek alarak gerçekleştirebilirsiniz. Malta’ya vize kaç günde çıkar sorusu ise ortalama olarak 10-15 iş günü olarak düşünülebilir.

    Malta vizesi çıkma süresi Konsolosluğa bağlı olmakla beraber seyahatinizi randevudan en az 15 gün sonrasına göstermeniz gerekmektedir. Malta Konsolosluğu 15 gün kuralı bulunmaktadır. İşlem süresi Konsolosluğa bağlı olmakla beraber ortalama 15 20 iş günü sürmektedir. Malta’ya vize kaç günde çıkar ve vize süresi Konsolosluğun pandemi döneminde uyguladığı uygulama ve yoğunluğuna bağlıdır. Karar merci Konsolosluk olmakla beraber yapılan vize başvurularında uzun süre çok giriş vize talep hakkınız bulunmaktadır.

    Malta seyahatiniz esnasında yanınızda olması gereken belgeler;

    • Geçerli bir schengen vizeniz bulunan pasaportunuz
    • Seyahat sürenizi kapsayan 30 bin € teminatlı seyahat sağlık sigortası
    • 2 Doz aşı olduğunuzu gösteren aşı kartınız
    • Hava yolu şirketi talep eder ise pcr testiniz.

    Malta seyahatlerinizde unutmamalısınız ki vizenizin olması veya bu belgelerin tam olması size ülkeye girişinizi garantilememektedir. Sınır polisinin vizeniz olsa bile sizi ülkeye almama yetkisi bulunmaktadır.

    Malta seyahatleri esnasında aşı zorunluluğu bulunmamakla birlikte seyahat esnasında 2 doz aşı olmuş olmanız ve bunu kanıtlamanız gerekmektedir. Uçuş esnasında son aşının üstünden mutlaka 15 gün geçmiş olması istenmektedir.

    Malta vizesi kaç günde çıkar 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 970 05 83 çağrı merkezimizi arayabilir veya Vize Merkezi şubelerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp