Litvanya vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. Kır 04 Haz 2020, 15:48
    Merhabalar, Litvanya için planlamış olduğum turistik bir seyahat var. Litvanya vizesi 2020 yılı Eylül ayında yapmak istediğim seyahatime ilişkin vize başvurusu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Başvuru süreci ve işlem prosedürleriniz hakkında bilgileri beklemekteyim. Teşekkürler ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2020, 15:48

    İyi günler, öncelikler bizleri Vize Merkezini vize başvurunuza ilişkin tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Litvanya vizesi hakkında yapılması gereken vize başvurusu turistik Schengen vizesi kısa süreli kalış sağlayan C tipi vize türü olduğunu belirtmek isteriz. 6 aylık periyod içerisinde en fazla 90 gün ve altı kalış sağlayan vize tipidir. En fazla 5 yıllık vize verilebilir ve bu tamamen konsolosluğun kararına kalmış bulunmaktadır. Vize Merkezi olarak Litvanya Konsolosluğu’nun  vize başvurularını teslim almaya görevlendirdiği başvuru kabul merkezinden tüm vize adımlarımız yürütme çalışmalarımız olduğunu belirtmek isteriz.

    Litvanya vize başvurusu turistik statüde seyahat etmek isteyen başvuru sahiplerimizin özetle dikkat etmesi gerekenler şunlardır; başvuruya uygun pasaportunuz ve var ise eski pasaportlarınız, 3 aydan eski olmayan güncel fotoğraf, uçak ve otel belgeleriniz, seyahat sağlık sigortası poliçeniz, çalışma hayatınıza ilişkin çalıştığınız şirketin belgeleri, yazılması istenen seyahat dilekçesi ve işveren izin yazısı, maddi durumunuzu kanıtlar evraklarınız, maaş bordrolarını, var ise gayrimenkul değerleriniz, kimliğinizin aslı veya kopyası, e-devlet portalı üzerinden sağlanması gereken evraklar ve Schengen vizesi başvuru formunuz olarak söyleyebiliriz.

    Litvanya vizesi 2020 yılı içerisinde her yıl olduğu gibi Schengen vizesi prosedürleri dahilin de olan bir ülke olması sebebi ile kurallar veya istenilenler farklılık gösterebilmektedir. Bu neden ile başvuru evraklarınızın dikkatle hazırlanması en güncel bilgilere göre düzenlenmesi başvuru sonucunuzu olumlu yönde etkileyebilir ve rahat bir vize süreci yaşamanızı sağlayabilir. İşlem süresi 15 takvim günü olup incelenme durumuna göre süreç uzayabilir veya daha da kısalabilir.

    Turistik amaçlı Schengen Litvanya vizesi 2020 yılı güncel tüm belge bilgisine ve yapılması gereken tüm Schengen vizesi adımları hakkında Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile bağlantı kurarak başvuru hazırlığı hakkında özetle paylaşmış olduğumuz belgelere istinaden ayrıntılı bilgileri talep edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp