İtalya Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • s. dagdeviren 09 Nis 2021, 12:47
    Merhabalar, İtalya Konsolosluğu vize başvuru işlemlerini kabul ediyor mu hangi vize türlerine başvuru yapılabiliyor. İtalya vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu net bilgi bulamadım. Arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum başvurum kabul edilirse hemen gerçekleştirmek istiyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 12:47

    Merhaba,  İtalyan hükümeti, pandemi dolayısı ile covid 19 virüsünün bulaşmasını önlemek amacı ile İtalya’ya vize almak isteyen vatandaşların seyahat amacına bağlı olarak vize kısıtlaması getirmektedir. Konsolosluk ve başvuru merkezileri haftanın belirli günlerinde çalışmakta olup çalışma saatlerinde değişikliğe gitmiştir. Mart 2020 öncesi haftanın 5 günü hizmet verirken 2021 yılı başvuru sürecinde haftanın her günü hizmet vermemektedirler. Pandemi dolayısı ile tüm vize türlerinin başvuruları kabul edilmemektedir. Acil durum gerektiren kısa süreli seyahatler ve oturum izni başvuruları olan İtalya’da yaşayan aile üyeleri ile birlikte yaşamak için başvuruları kabul edilen aile birleşimi vizesi, erasmus, staj, dil okulu, Lisans programalrı için vize başvuruları kabul edilebilmektedir. İtalya için vize ihtiyacınızın ticari faaliyetler olması halinde de ilgili yerlere başvuru yaparak özel izin talep etmelisiniz. Kültürel etkinlikler, tur programı, turizm amacı ile gerçekleştirilmesi planlanan seyahatler için vize başvuruları kabul edilmemektedir.

    İtalya’da yaşayan aile üyeleriniz veya arkadaşlarınızı kısa süreli seyahatler kapsamında ziyaret etmek istemeniz halinde pandemi dolayısı ile vize başvuru işlemleriniz henüz kabul edilmemektedir. İtalya’ya vize almak istediğiniz kategori şoför vizeleri olması halinde vize başvurunuz kabul edilebilecektir. Tüm vize başvurularınız için randevularınız yalnızca web sistemi üzerinden oluşturulmaktadır. İtalya aile ve arkadaş vizesi, kültürel etkinlikler ve turistik vize başvurularınız için öncelikle randevu talep etme hakkına şimdiden sahip olabilirsiniz. Bilgileriniz ve seyahatiniz kayıt edilerek öncelikli randevu kaydı açılabilmektedir böylelikle covid 19 sebebi ile başvuru işlemleri alınmayan İtalya için vize türleri kabul edilmeye başladığı an randevu sorunu yaşamamış olacaksınız.

    Bizlere ulaşmanız halinde İtalya vize 2021 güncel bilgileri sizlere anında iletebileceğiniz, bunun için bizlere iletişim bilgilerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. İtalya ülke uzmanlarımız sizlerin ihtiyacınız olan tüm sorulara memnuniyetle yanıtlayacaktır. Ayrıntılı bilgi için 0212 970 05 60 telefonları arayabilirsiniz.

    İtalya vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp