İsveç vizesi ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. R. 30 Nis 2020, 11:53
    İsveç’e daha öncesinde de olduğu gibi ablamı ziyarete gideceğim. 2 yıl öncesi ile bugün arasında evraklar ve ücretler olarak farklı bir durum var mı? Aslen sormak istediğim İsveç vizesi ücreti 2020 yılında ne kadar tutmakta olup ödemeleri nasıl yapıyoruz. Tüm başvurum ile sizler ilgilenin istiyorum çalışanım ve yoğunum. Bilgileri bekliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 11:53

    İyi günler, öncelikle başvurunuza ilişkin Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de yasal yaşama hakkı olan Türk ve yabancı uyruklu tüm pasaport sahipleri Konsolosluk tarafından yetkilendirmiş olduğu vize başvuru kabul ve parmak izi alım merkezlerinden C tipi kısa süreli kalışlı vize tiplerini değerlendirmektedir. Aile veya arkadaş ziyareti olarak C tipi 6 aylık periyod içerisinde en fazla 90 gün ve altı kalışlar için uygulanan Schengen vizesi türüdür.

    Öncesinde yapmış olduğunuz İsveç vizesi başvurunuza dair hangi evrakları hazırladığınızı bilgi edinmek adına uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Her yıl hatta anlık periyotlarda vize ücreti İsveç 2020 yılı ve evraklarda da değişmeler olmaktadır. 01.02.2020 tarihi itibari ile İsveç vizesi ücreti 2020 tarifesi ve diğer tüm Avrupa ülkeleri için ücret ve evraklarda değişmeler yaşandı. İsveç Schengen vizesi ücreti Konsolosluk ve başvuru merkezi toplamda 700 TL’dir. Vize Merkezi danışmanlık ücretlerimiz 30 Euro + KDV olarak sunmaktayız. İsveç aile ve arkadaş ziyareti Shcengen vize başvurularında talep edilen evrakların güncelliği önemle vurgulanmaktadır. Davetiyenizin (Personbevis) orijinal sunulması zorunlu olmayıp sizlere Pdf formatında e-mail yoluyla taratılıp gönderilmesi başvurunuz için yeterli olmakta olup ek olarak davet edenin vatandaşlık belgesi (pasaportu ana sayfası veya İsveç kimliği) ya da oturum belgesi sunulmalıdır. Bu belgenin son 3 ay içerisinde alınması ve güncel olması gereklidir.

    Başvuru sürecinizi tüm aşamalrını gerçekleştirmekteyiz. İsveç vizesi ücreti 2020 yılı değişen tüm belgeler ve ayrıntıları ilgili başvuru merkezine sürekli başvuru yapma işlevlerimiz sebebi ile güncel tüm bilgilere sahip olmaktayız. Vize ve danışmanlık ücretlerine ek olarak seyahat sağlık sigortası hakkında ve evrak gerekliliklerini uzman müşteri temsilcilerimizden temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V. C 13 Ağu 2020, 10:31

    Merhabalar, yakın zamanda şirketim tarafından İsveç’ ticari bir seyahat yapmam için gönderileceğim. Muhasebe departmanımın sorusuna istinaden İsveç vizesi ücreti ne kadar ve içeriğinde neler bulunuyor ayrıntılı yazabilir misiniz? Ayrıca sizlerin danışmanlık ücretiniz ek hizmetleriniz ve ücretlendirmeleri kısaca öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Ağu 2020, 10:32

    İyi günler, öncelikle İsveç ticari vize başvurunuz hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz soruya istinaden öncelikle tüm ayrıntıları ve detayları öğrenmek adına Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmede hem başvuru türleri hakkında bilgi alabilirsiniz hem de güncel tüm ücretlendirmeler hakkında bilgileri temin edebilirsiniz. Vize ücreti İsveç hakkında Kısaca açıklamak gerekir ise Konsolosluk ve yetkilendirilmiş dosya kabul merkezi hizmet bedeli yetişkinler için 660 TL + 203  TL olarak toplamda 863 TL alınmaktadır. Vize Merkezi danışmanlık hizmeti ücretimiz 30 Euro + KDV şeklinde sizlere sunmaktayız. İçeriğinde ise gerekli evrak bilgisi paylaşımı, dosyanızın eksiksiz kontrolü ve başvuru yapılma aşamasına istenilen dilde formatta başvuru formunuzun dolumu, adınıza oluşturulacak dilekçelerinin örnekler halinde sizler ile paylaşımı şahsen yapacağınız işlemlerinizi sizler adına çok kısa bir sürede yaparak hizmetimizi sağlamaktayız.

    Ek bilgi, İsveç vizesi ücreti 2020 yılında yalnızca Konsolosluk vize ücretlerine gelen zam ile değişiklikler olmuştur. Yukarıda söylemiş olduğumuz ücretlendirmeler günceldir. Ek hizmetlerimiz olan Seyahat sağlık sigortası, kurye ücretlendirmesi, VIP hizmetimiz hakkında müşteri temsilcilerimizden bilgi edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp