İspanya vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z. BERTAN 08 Nis 2020, 14:33
    Merhaba, İspanya vizesi 2020 yılı hakkında araştırma yaparken sizi Google’dan buldum diğer sorulara verdiğiniz cevaplarınız beni etkilediği için size yazıyorum. İspanya vizesi 2020 yılı için vize alım şartları nelerdir? Her sene bir şeyler değişiyor ve her yerde farklı bilgiler var .Birçoğunun da güncel olduğundan emin olamadım. Yeni durumun bizim için etkileri nelerdir? Son güncel bilgiyi sizden ücretsiz alabilir miyiz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Nis 2020, 14:33

    Merhaba,

    Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlere destek vermekten memnuiyet duyarız. İspanya vize başvuru koşulları ve genel olarak Schengen vize kurallarında 2020 için bazı değişiklikler olmuştur. Vize başvuru koşullarında her ülkeye ve konsolosluklara göre bazı parametreler sıklıkla değişebilmektedir. Seyahat planınız hakkında detayları Vize Merkezi ülke uzmanlarımız ile paylaşmanız durumunda başvurunuz için gerekli evrak bilgisini ücretsiz olarak mail veya sms olarak size ulaştırabiliriz.

    İspanya vizesi 2020 değişiklikleri ;

    - 2 Şubat 2020 tarihi itibariyle geçerli Schengen vize formu değişmiş olup yeni formlar ile başvuru yapılmalıdır.

    - Vize ücretlerinde tüm dünya ile beraber Türkiye’deki vize İspanya başvurularda da genel olarak 20 € bir artış olmuştur.

    - İspanya vize başvurularında alınan harç ve başvuru ücretleri ise artık dolar cinsinden alınmaktadır.

    - Vize İspanya başvurularını İspanya’ya planlanan seyahat tarihinden 6 ay (180 gün) öncesinde İspanya Schengen vizesine başvuru yapılabilmektedir. Bu süre daha önce 3 ay(90 gündü.)

    - Daha önce alınan Schengen vizesi ve İspanya vizelerinin kullanımı yeni yapılacak olan vize başvurularını etkileyecektir.

    - Dilekçe, uçak bileti, otel rezervasyonları sigorta ve faaliyet belgesi gibi bazı evrakları İspanya’nın Türkiye’deki makamları artık İngilizce olarak istemektedir.

    -  Eksik evrak ve belge ile yapılmak istenen vize başvuruları hiçbir şekilde kabul edilmemektedir.

    - İspanya Turistik vize başvuru tarihi ile seyahat tarihinizin arasında en az 17 gün olmalıdır. Ticari vize başvurularında bu kural 8 iş günüdür. 

    Başvuru için size iletilen email veya sms bilgilendirmelerine göre eksiksiz ve doğru evrakları hazırlamanız ve bize iletmeniz halinde evraklarınızın kontrolü sağlanacaktır. Tüm başvuru sürecini, vize formu ile başvuru merkezlerinden randevu alma işlemlerinizi ve evraklarınız hakkında bilgilendirme yapılacaktır. 

    İspanya vizesi 2020  başvuruları hakkında daha detaylı bilgi almak veya gerekli evrakların listesini temini için 0212 970 05 56 numaralı telefonumuzdan ülke uzmanlarımız ile görüşebilir veya  size en yakın Vize Merkezi’mizi ziyaret edebilirsiniz .

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi

    İspanya vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D. A. 11 Ağu 2020, 11:10

    Merhabalar, önceki yıllarda ben ve eşim İspanya’da bulunan oğlumuzu ziyaret amaçlı birçok kez seyahat ettik. Biliyorsunuz ki zamanla bazı kurallar değişebiliyor bu neden ile 2020 yılında İspanya için gerekli evraklarda değişmeler oldu mu? Bizleri konsolosluğa getirmeden işlemlerimizi sizler nasıl yapabilirsiniz? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Ağu 2020, 11:11

    İyi günler, İspanya vize başvurularınız hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Öncelikle sizler için İspanya vize türleri içinde aile ve arkadaş ziyareti statüsünde işlemlerinizi gerçekleştireceğiz. Normal şartlarda İspanya’dan belediyeden davetiye gerekli fakat 1. dereceden aileniz veya öncesinde yapmış olduğunuz seyahatiniz var ise a4 kağıdına yazılacak olan davet mektubu ve davet edenin oturum veya vatandaşlık belgesini bizlere sunarak davetiye belgenizi sağlayabilirsiniz. Davet mektubu en önemli değişiklikler arasında söyleyebiliriz. Aynı zamanda aile ve arkadaş vize İspanya işlemleri için her yıl ücretlendirmelerde de farklılıklar göstermektedir.

    İspanya vizesi 2020 yılı vize başvurularınız için dosya kabul merkezi ve parmak izi alım kurumuna Vize Merkezi olarak tüm vize işlemlerinizi gerçekleştirmeye ve size tüm bilgileri iletmeye yetkimiz olduğunu bildirmek isteriz. Pasaportunuzda bulunan vizelerinizi kontrol ederek sizleri parmak izinizin tekrar alınıp alınmayacağı konusunda bilgisini verebilmekteyiz. eğer parmak izi alımından muaf olmanız halinde yalnızca evraklarınız ile tüm vize adımlarınız gerçekleştirmekteyiz. Ayrıntılı tüm bilgilere Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp