• İrlanda vizesi dilekçe örnekleri
    S. BEYDAR, 06 Nis 2020, 15:19

    Merhabalar İrlanda’ya vize başvurusunda bulunacağım. Evrakları kontrol ettiğimde dilekçe yer alıyor gördüm ama başvuru için dilekçe yazmam gerekiyor mu? İrlanda vizesi dilekçe örnekleri var mıdır? Benim İngilizcem yeterli seviyede değil Türkçe yazsam uygun mudur ya da başvurularda siz yazıyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda oturum izni vizesi
    C. SEYRAN, 06 Nis 2020, 15:08

    Merhaba İrlanda’da oturum almak istiyorum. Üniversiteyi yeni bitirdim. İrlanda oturum izni vizesi almak için ne yapmak gerekiyor? Ne kadar süreyle alınabiliyor? Hangi yollarla oturuma sahip olabilirim? Bildiğim kadarıyla tüm vize işlemlerini yapıyorsunuz. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vatandaşlık işlemleri
    H. Beykent, 06 Nis 2020, 12:33

    Merhaba ben İrlanda vatandası olmak istiyorum ve vatandaşlık ile alakalı bir araştırma yapıyorum.İrlanda vatandaşlık işlemleri için nereye başvurmak gerekiyor? Hangi belgeler isteniyor? Ülkeye gidip vatandaş olabilmek adına izleyebileceğim yollar nelerdir? Konuyla alakalı bilgi verirseniz cok sevinirim.Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Transit Vize
    DA, 03 Nis 2020, 15:19

    İrlanda üzerinden Amerika için aktarmalı uçuşum var. Transit vize hangi durumlarda geçerlidir? İrlanda transit vize şartları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bir de İrlanda vizesi alırsam bu vize ile hangi ülkelere seyahat edebilirim? İrlanda vizesiyle gidilen ülkeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda konferans vizesi
    M. Y., 02 Nis 2020, 16:17

    Merhabalar ; ben kardiyoloji uzmanı bir Doktorum ve eylül ayında alanımla ilgili bir konferans için İrlanda’ya gitmem gerekiyor, İrlanda konferans vizesi nasıl alınır öğrenmek istiyorum. Ameliyatlarımdan ötürü yeterli vaktim olmuyor başvuruyu sizinle yürütmem mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda aile ziyareti vizesi
    M. S., 02 Nis 2020, 13:05

    Ağustos ayında kuzenim İrlanda’da evlenecek ve annemle birlikte gitmek istiyoruz. İrlanda aile ziyareti vizesi var mı? Bize gönderecekleri davetin içeriği tam olarak nasıl olmalı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dublin Schengen mi?
    E.C., 02 Nis 2020, 12:06

    İrlanda Dublin’e kısa süreliğine gideceğim ve Schengen vizem var, Dublin Schengen mi istiyor? Eğer değilse hangi vize ve süreçten bahsetmeniz mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda vizesi kolay mı
    A. U., 02 Nis 2020, 11:21

    İrlanda vizesi kolay mı alınıyor? Kardeşimle İrlanda’ya seyahat edeceğiz, süreç hakkında bilgi istiyorum. Sizden danışmanlık alırsam bana ne gibi faydaları olur ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize İşlemleri
    Yıldız, 01 Nis 2020, 20:53

    İrlanda vize işlemleri nelerdir? Açıkçası ilk başvurum ve bu işlerin yabancısıyım. Nasıl vize başvurusu yapacağımı ayrıntılı anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Uzatma
    Emre, 01 Nis 2020, 18:52

    İrlanda vizesi aldık diyelim sonrasında vize uzatma işlemi yapılabiliyor mu? İrlanda vize uzatma için gereken şartlar nelerdir? İrlanda'da bu işlemi yapmak mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vizesi İrlanda
    Merve, 01 Nis 2020, 17:04

    Schengen vizesi İrlanda için geçerli mi? Ailemle İrlanda’ya gitmeyi planlıyorum ve Schengen vizemiz var. Bir de eşim, kızım ve ben birlikte seyahat edeceğiz. Yine de muvafakatname almalı mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Başvuru Merkezi
    B. Fişekçi, 31 Mar 2020, 16:35

    Ben bir kamu çalışanıyım, öncelikle bu benim ilk vizem olacak. Kız arkadaşım İrlanda’da yaşıyor, yıllık iznimde onu ziyarete gitmek istiyorum, davet almalı mıyım? Asıl sorum şu; İrlanda vize başvuru merkezi nerededir? Buradan nasıl başvuru yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesiyle Dublin
    S. Kıranoğlu, 31 Mar 2020, 15:44

    Kız arkadaşımla Christmas için tatil planlarımız arasında İngiltere var ama yakın diğer bölgeleri de gezmek istiyoruz. İngiltere vizesiyle Dublin ziyareti yapabilir miyim? Tekrar bir başvuru yapıp İrlanda vizesi almak istemiyoruz. Vize işlemlerine ayıracak çok da vaktimiz yok açıkçası, ikimiz de yoğun çalışıyoruz. Bu nedenle İngiltere vizesi bu seyahat için yeterli midir? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda’ya Vize Gerekiyor Mu?
    U.B., 31 Mar 2020, 15:12

    Annem ile birlikte kısa süreli bir İrlanda seyahati yapmak istiyoruz ancak merak ettiğim konu şu; İrlanda’ya vize gerekiyor mu? Annemin schengen vizesi var fakat benim yok. Ben hangi vizeye başvuru yapmalıyım? Öğrenci olduğum için annem bana sponsor olacak yine de ben bankada para göstermeli miyim? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Eğitim Vizesi
    Y.Z., 31 Mar 2020, 13:40

    Ben Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde öğrenciyim, bu sene 2. sınıf oldum ve yaz ayında eğitim için İrlanda’ya gitmek istiyorum, İrlanda eğitim vizesi veriyor mu? Almak için ne yapmam gerekir? İngilizcem şu anda orta seviyede, niyet mektubumu kendim yazabilir miyim? Türkçe kabul ediliyor mu? Şu an birkaç okulla görüşme halindeyim, okul kaydını yaptırdıktan sonra mı size gelmeliyim? Hızlı dönüş alabilirsem sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda İçin Hangi Vize Gerekli?
    İ. Çanaklı, 30 Mar 2020, 17:28

    İrlanda’ya seyahat planlarken internetten sizi buldum. 4 kişilik bir aileyiz, babam devlet memuru, annem ev hanımı ben ve kız kardeşim öğrenciyiz. İrlanda için hangi vize gerekli? Hangi belgeleri hazırlamamız gerekiyor öğrenebilir miyim? Temmuz ayında gitmeyi düşünüyoruz, en geç ne zaman başvuru yapabiliriz? Dönüşünüzü rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vize Şartları
    A. Serimoğlu, 30 Mar 2020, 16:52

    Merhaba, bu yaz eşimle birlikte İrlanda’ya turistik bir gezi planlıyoruz, İrlanda vize şartları nelerdir? Vize başvurusu kaç günde sonuçlanır ve en geç kaç gün kala başvuru yapmalıyız? Vize evraklarında dilekçeleri gördüm. İngilizcem iyi değil, siz bu hizmeti veriyor musunuz? Online formu biz mi dolduracağız? Yardım rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Başkonsolosluğu
    P. Albayrak, 30 Mar 2020, 16:21

    İş yerim İrlanda Başkonsolosluğu adresine çok yakın, İrlanda vize başvurusu için evraklarımı alıp direk oradan başvurabilir miyim? Konsolosluk vize işlemlerini yapıyor mu? Hızlı sonuçlanması için direk Ankara Elçiliğe mi gidip başvuru yapmalıyım? Yoksa başvuru için size mi gelmek zorundayım? Yoğun çalıştığım için fazla vaktim yok, sizle başvurursam bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dublin Vize İstiyor Mu?
    N. Sezginer, 30 Mar 2020, 15:55

    Özel şirket çalışanıyım ve Mayıs ayında Dublin’e gitmek istiyorum, Dublin vize istiyor mu? Eğer istiyorsa hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Dublin Güney İrlanda’nın başkenti gözüküyor ama ben Kuzey İrlanda’ya da gitmek istiyorum. Her ikisine ayrı vize mi alacağım? Aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global İrlanda İletişim
    İ. Erksan, 30 Mar 2020, 15:08

    İrlanda’ya vize başvurusu yapmak istiyorum. VFS Global İrlanda iletişim bilgileri nedir? Vfs üzerinden randevu almam gerekir mi yoksa sizin aracılığınızla alsam daha mı rahat olur? Telefonla randevu alabilir miyim yoksa online mı yapılıyor? Nasıl başvuru yapacağım konusunda kafam çok karıştı. Online formun Türkçesi yok mu? Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dublin Vize Ücreti
    F. Turhan, 30 Mar 2020, 14:32

    Merhaba, ben İrlanda’da yaşayan bir arkadaşımı ziyaret etmek için Dublin şehrine gitmek istiyorum. Dublin vizesi diye bir vize var mıdır? Dublin İrlanda’nın başkenti değil de Güney İrlanda’nın başkenti olarak geçiyor. Burası tek bir ülke değil mi, farklı vizeler mi? Dublin vize ücreti nedir, öğrenebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Schengen Vizesi
    M.S., 30 Mar 2020, 13:55

    Önümüzdeki ay eşimle birlikte Fransa’ya gideceğim, oradan İrlanda’ya geçmek istiyoruz. Avrupa Birliği üyesi olduğu için İrlanda Schengen vizesi ile gidebiliriz diye düşündük. Eğer değilse seyahatimize 30 gün var, vize yetişir mi? Vip başvuru var mı? Acil yardımlarınızı bekliyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs İrlanda Vize Ücreti
    D. Batur, 30 Mar 2020, 13:23

    İrlanda’ya turistik bir gezi düşünüyoruz, bu bizim ilk vize başvurumuz olacak. Evraklarımızı alıp direk Vfs’ye gidebilir miyiz? İnternette çok fazla dolandırıcı site görüyorum ve emin olamıyorum. Asıl olarak Vfs İrlanda vize ücreti ne kadar alıyor? Bu harç ücretlerini online olarak mı ödeyeceğim? Vize için yapacağım işlemleri anlatır mısınız? Bu süreçte siz bizim için neler yapabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda İçin Vize
    B. Taşkesen, 30 Mar 2020, 12:54

    Özel sektörde çalışıyorum ve İrlanda için vize almak istiyorum. İrlanda’ya ilk kez gideceğim için bu seyahat benim için önemli. Vizeyi hızlı şekilde almak istiyorum, ret cevabı almadan en kısa sürede nasıl başvuru yapabilirim? Vize başvurusunu nasıl yapacağım? Herhangi bir ücret ödeyecek miyim? Ret cevabı alırsam paramı geri alabilmem mümkün mü? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global İrlanda Vizesi
    B. Şimşek, 30 Mar 2020, 11:43

    Annem İstanbul dışında yaşıyor ve İrlanda’da öğrenci olan ablamı seyahate gitmek istiyor. Sponsoru ben olacağım için bütün evrakları ben hazırlayacağım. Annemin şahsen başvuruya gelmesi zorunlu mu? Vfs Global İrlanda vizesi başvurusu için ne yapmak gerekiyor? Ne kadar ücret alınıyor? Siz bu konuda nasıl yardımcı oluyorsunuz, bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Schengen Vizesi mi?
    H.G., 30 Mar 2020, 11:16

    Mayıs ayında Schengen vizesi alarak birkaç ülke gezmek istiyorum. Sorum şöyle; İrlanda Schengen vizesi mi istiyor? İnternette yaptığım araştırmalarda İrlanda’nın Avrupa Birliği üyesi olduğunu gördüm Schengen’le gidebilir miyim? Bir de bu alacağım Schengen’le Kuzey İrlanda’ya da girebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Vizesi ile Hangi Ülkelere Gidilir?
    E. Kayalı, 26 Mar 2020, 17:23

    İrlanda vizesi ile hangi ülkelere gidilir? Herhangi bir sınırlama var mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs İrlanda Vize
    M. Yunus, 26 Mar 2020, 16:35

    Vfs İrlanda vize başvurusu nasıl oluyor? Randevu gerekiyor mu? Sizin aracılığınızla mı yapılıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda Schengen Üyesi Mi?
    H.B., 26 Mar 2020, 16:12

    Merhaba, yazın bir Avrupa tatili yapacağım, oradan İrlanda’ya da geçmek istiyorum. İrlanda Schengen üyesi mi? Schengen vizesiyle girebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs İrlanda Vize Takip
    M. Erdem, 26 Mar 2020, 15:49

    Vfs İrlanda vize takip konusunda yetkili mi? Vize başvuru takibi nasıl yapılacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İrlanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp