• Hollanda ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    E.E, 18 Mar 2022, 14:04

    Merhabalar, Hollanda’ya önümüzdeki ay Hollanda’da bir şirketin daveti üzerine ticari bir seyahatim olacak. Fakat vize çıkmadan otel ve uçak almak istemiyorum sonuçta vizenin yetişmeme veya onaylanmama ihtimali var. Hollanda ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Yani satın alınmış olmam gerekiyor mu? Başvuru esnasında Otel ve uçak sunmak zorunlu mu? Ayrıca ben otelde kalmayacağım beni davet eden firmanın misafirhanesi mevcut orada konaklayacağım. Hollanda Konsolosluğundan şuan randevu bulamıyorum. Bu sebeple otel ve uçağı almaktan çekiniyorum. Ne yapabiliriz bilgi alabilir miyim? Teşekkürler, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Hollanda vizesi
    M.K, 17 Mar 2022, 15:14

    Merhabalar, Ben İstanbul’da bir firmada yaklaşık 2 yıllık iş sözleşmeli olarak 1 yıldır çalışmaktayım. Sgk yok noter onaylı bir iş sözleşmesi mevcut işveren ile aramda Sözleşmeli çalışanlara Hollanda vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ayrıca benim sözleşmeli olmam problem yaratır mı? Ben sgk girişi yaptırayım diye işverenle konuştum fakat çalışanlar için evrak listesinde son 3 aylık maaş bordrosu ve 6 ay geriye dönük sgk hizmet dökümü istediğini gördüm. Bu belgeler bende yok ne yapmalıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur
    Ş.H, 17 Mar 2022, 14:34

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari amaçlı seyahat planlıyorum. Hollanda’da bir firma ile çalışmak istiyoruz ve firma ile aramızda iş toplantısı yapacağız. Hollanda vizesi işveren için gerekli evraklara baktım fakat güncel halini sizden rica ediyorum. Ayrıca Hollanda ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Form doldurma aşaması bana mı ait olacak sizden bunun için yardım alabilir miyim? Ayrıca başvuru yaparken covid-19 kapsamında herhangi bir şart ve kural bulunuyor mu? Bana detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari vize başvuru formu örneği
    T.A, 17 Mar 2022, 12:07

    Merhabalar, Hollanda’da çalıştığımız bir firmanın daveti üzerine sattığımız bir makinanın eğitimi için 1 çalışanımızı Hollanda’ya ticari amaçla yollayacağız. Karşı firmadan davetiye geldi ve bizde evrakları hazırlamaya başlayacağız. Hollanda ticari vize başvuru formu örneği var mıdır? Başvuru formuna nereden nasıl ulaşarak doldurabiliriz? Veya sizden danışmanlık almak istesek nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Ve çalışanımız için Hollanda’dan ne gibi belgeler almamız gerekiyor davetiye ile birlikte bilgi rica edebilir miyim? Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda acil vize hattı
    A.G, 17 Mar 2022, 10:34

    Selamlar, Hollanda vatandaşıyım ve Türkiye’ye akrabalarımı ziyaret için geldim. Fakat bu süre zarfında Hollanda pasaportumu kaybettim. Hollanda Konsolosluğuna uzun süredir ulaşmaya çalışıyorum fakat ulaşamıyorum. Bana birkaç kişi Hollanda acil vize hattı diye bir numara verdi ama o numarada telefonlara cevap vermiyor çok zor durumdayım sizden ricam bana yardımcı olun pasaport çıkarmam gerekiyor. Ayrıca giderken burada halam var ona da acil vize başvurusu yapıp onu da götürmek ve 3 ay yanımda kalmasını istiyorum Hollanda’da biraz rahatsız ve onu tek bırakıp gitmekte içinden gelmiyor. Sizden ricam benim pasaportum ve halama en acil şekilde vize başvurusu için bize yardımcı olmanızı rica ediyorum. Halam emekli üstüne birkaç tapuda var durumu gayet iti vize başvurusu onaylanması için nasıl bir yol izlemeliyiz. Bu tapu ve emekliliğini sunmamız bize fayda sağlar mı? Acil yardımlarınızı bekliyorum, İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda uzun süreli vize nasıl alınır?
    B.K, 17 Mar 2022, 09:46

    Merhabalar, Hollanda’dan daha önce almış olduğun 2 adet vizem var biri 15 günlük diğeri 1 aylık fakat uzun vize almak istiyorum. Bu sebeple tekrar başvurumu Hollanda’dan başvuru yapacağım. Hollanda uzun süreli vize nasıl alınır? Başvuruma uzun alabilmek için ne gibi belgeler eklemem gerekir? Emekliyim başvurum için emekli bankam harici daha uzun alabilmem için ne sunabilirim? Ayrıca vize başvurusunda aşı zorunluluğu var mı? Karantina uygulanıyor mu? Bilgi alabilirsem çok sevinirim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Turistik Vize
    M.A, 16 Mar 2022, 16:26

    Merhabalar, benim aklımda araçla Türkiye’den çıkarak Hollanda’ya turistik amaçla gitmek var. Fakat başvuru esnasında araçla gideceğimi nasıl kanıtlamam gerekiyor bilmiyorum. Araç ile Hollanda turistik seyahat vizesi adı altında bir başvuru türü bulunuyor mu? Ben hangi vizeye başvuru yapmam gerekiyor? Amacım turistik olarak araçla Hollanda’ya gitmek ve Hollanda’da 4 gün konaklamak 1 yıl önce emekli oldum. Hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor kendim ve araçla ilgili bilgi rica ediyorum, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda turistik vize harcı nereye yatırılır
    M.K, 16 Mar 2022, 14:41

    Selamlar, Hollanda’ya 5 günlük bir seyahatim olacak. Başvuruda ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Hollanda turistik vize harcı nereye yatırılır? Bilgi bulamıyorum Konsolosluk sayfasında bana nasıl yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ben Türkiye’de devlet memuru olarak öğretmenlik yapıyorum bir devlet okulunda başvurum için çalıştığım kurumdan almam gereken belgeler nelerdir? Başvuru işlem süresi ne kadar sürüyor? Bilgi rica ediyor, güzel çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda turistik vize dilekçesi nasıl yazılır
    N.M, 16 Mar 2022, 12:46

    Merhabalar, Ben Hollanda’ya turistik amaçlı seyahat planlıyorum. Fakat Hollanda turistik vize dilekçesi nasıl yazılır bilmiyorum. Sizden danışmanlık alır isem bu dilekçe ile alakalı bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ben çalışanım ve şirketimden de almam gereken bir dilekçe mevcutmuş bunun herhangi bir örneği var mı? Bana bu konularda danışmanlık verebilir misiniz? Son olarak bu dilekçelerde ne belirtmem gerekir vizemin ret almasını istemiyorum. Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Hollanda turistik vize nasıl alabilirim
    V.H, 16 Mar 2022, 10:37

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik amaçlı bir seyahat planım var. Yıllık iznimi değiştiremediğim için yaklaşık 1 ay var seyahatime ve Acil Hollanda turistik vize nasıl alabilirim? Seyahat planımı değiştirmem şuan mümkün değil en hızlı şekilde vize başvurumu yapmam gerekiyor. Beraber gideceğim arkadaşlarımın biri yeşil pasaport sahibi diğerinin hali hazırda 2 yıl geçerli vizesi var. Bende bu seyahate katılmak istiyorum. Aşı ve pandemi koşulları nelerdir? Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum ayrıca şirketten almam gereken belgeleri aldım şahsi olarak hazırlama gereken belgeleri öğrenebilir miyim? Kolaylıklar diliyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok, Hollanda turistik vize alabilir miyim?
    Ö.H, 16 Mar 2022, 08:54

    Merhabalar, Hollanda’ya Turist amaçlı seyahat planlamaktayım. Ama ben freelancer çalışıyorum Sgk yok, Hollanda turistik vize alabilir miyim? Vize başvurusu yaparken herhangi bir sigortam olmadığı için sgk dökümü sunamayacağım için bu redde sebebiyet verir mi? Sizden ricam başvuru yaparken freelanncer çalışan olarak ne gibi belgeler sunmam gerekiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Hollanda vizesi alabilir miyim
    S.A, 15 Mar 2022, 13:28

    Merhabalar, Ben 4 aydır çalışıyorum Hollanda vizesi alabilir miyim? Daha önceden de çalışıyordum fakat yaklaşık 2 yıl sigortalı çalışmadım. Başvuruda bu sorun yaratır mı bilmiyorum ama ek gelirlerim mevcut banka hesabımda gayet iyi başvuruda bunları sunsam ret olasılığım gene var mı? Başvuru esnasında işyerinden almam gereken belgeler nelerdir? İşlem süresi Konsoloslukta ne kadar sürmektedir? Ben hazırlamam gereken şahsi belgelerimi hazırladım ama işyerinden ne belge alacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin, İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    N.H, 15 Mar 2022, 12:09

    Selamlar, Eşim ile beraber Hollanda’ya kızımızı ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Davetiyemiz geldi ve evraklarımızı hazırlamaya başlayacağız. Birçok yerde evrak listesi var ama çok karmaşık ve farklı bilgiler mevcut öncelikle Ben emekliyim ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Hollanda turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Heryer de farklı bilgi var ve iyice kafam karıştı sizden bilgi bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    A.D, 15 Mar 2022, 09:46

    Merhabalar, Hollanda için turist vize başvurusunda bulundum. Lakin seyahat amacı ve koşulları inandırıcı gelmediği için Ret aldım. Hollanda vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Başvuruma itirazda bulunmak istiyorum bu itirazda hangi belgeleri sunmamda fayda var? İtiraz mektubumu nereye kime teslim etmem gerekiyor? Bana itiraz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Erasmus vizesi
    U.Ş, 14 Mar 2022, 13:04

    Merhabalar, Hollanda öğrenci değişim programı kapsamında kabulüm geldi. Hollanda erasmus vizesi başvurusunda bulunmam gerekiyor. Erasmus programım 6 aylık bir süreç ve başvuru için hangi belgeleri hazırlamam gerektiği ve işlem süreci hakkında bilgi almak istiyorum. Randevu nereden almam gerektiğini bilemediğim için size yazdım. Oldukça fazla bilgi kirliliği mevcut web sitelerinde bana yardımcı olabilir misiniz? Bilgi için şimdiden teşekkür eder güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda eğitim vizesi
    Ş.K, 14 Mar 2022, 11:56

    Selamlar, Hollanda’da bir üniversiteden kabulüm geldi. Hollanda eğitim vizesi için başvuru yapmam gerekiyor. Öncelikle gerekli evrak ve fiyat bilgisi öğrene bilir miyim? Başvuru için randevu bulamıyorum. Benim okulum yaklaşık 1 ay sora başlayacak acil vize randevusu için yardım rica ediyorum. Başvurumu nereden ve nasıl en hızlı şekilde yapabilirim? Bilgi verirseniz çok sevinirim, Güzel çalışmalar, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi Ankara
    J.L, 11 Mar 2022, 14:49

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari amaçla vize başvurusu yapmak istiyorum. Ben Türkiye’de işverenim yaklaşık 3 yıldır aktif olan bir şirketim mevcut burada tekstil işi yapıyorum. Hollanda’da bir firmadan davetiyem geldi ve başvuruda bulunmak istiyorum. Karşıda bir firma ile yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz son gönderdiğim numune ürünler ile ilgili birkaç eksik ve hata olduğunu ilettiler ve bununla ilgili görüşmek için benden toplantı talep ettiler ve iş görüşmesi için gitmek istiyorum. Hollanda vizesi Ankara randevusu bulamıyorum. Başvurumu İstanbul’dan yapma şansım var mı? Ayrıca benim 1 doz aşım var Hollanda için aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Bilgi rica edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vizesi Başvurusu
    M.H, 10 Mar 2022, 15:21

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Hollanda vizesi başvurusu hangi kurumdan yapılıyor? Ben Konsolosluğu arıyorum lakin ulaşamıyorum başvurumu nereden nasıl yapmam gerekiyor? Başvuru için aşı ve karantina zorunluluğu var mı? Ben hiçbir yerde bir bilgi bulamıyorum Ben çalışmıyorum ve kira gelirlerim var bankada iyi bir bakiyem var hangi belgeleri sunmam gerekiyor? Sizden danışmanlık talep ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda aile arkadaş ziyaret vizesi
    Ş.M, 10 Mar 2022, 13:39

    Merhabalar, Hollanda’ya amcamın daveti üzerine akrabalarımı ziyaret etmek amacı ile seyahat edeceğim. Ben çalışmıyorum ve yaklaşık 2 aydır işsizim açık öğretim öğrenciliğim mevcut ve sponsorum babam olacak. Hollanda aile arkadaş ziyaret vizesi için başvuru yapacağım. Bana gerekli evraklar nelerdir? Ayrıca aşı zorunluluğu var mı? Bilgi rica ediyorum, görüşmek üzere sevgiler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi kaç para
    Ş.K, 09 Mar 2022, 15:06

    Merhabalar, Hollanda’ya kız arkadaşım ile beraber turistik seyahat etmek istiyoruz. Hollanda vizesi kişi başı ne kadar ödememiz gerekecek? Hollanda vizesi kaç para ve gerekli belgeler nelerdir şirketten almamız gereken? Biz kendimizin hazırlaması gereken belgelerimizi hazırladık banka dökümü de buna dahil lakin şirketten hangi belgeleri almamız gerekiyor bilemedik bilgi alabilir miyim? Her ikimizde çalışanız bu arada bilginiz olsun. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize kaç günde çıkar
    G.Ş, 08 Mar 2022, 17:16

    Selamlar, Hollanda’ya ablamın doğumu üzerine hem ablama yardımcı olmak hem de doğumda yanında olmak amaçlı seyahat etmek istiyorum. Ablam bu ay sonu gibi doğum yapacak ben çalışmıyorum. Ev hanımı olarak başvuru yapacağım sponsorum amcam olabilir mi durumu gayet iyi babam emekli sponsorum babam olmak zorunda mı amcamı sponsor gösterebilir miyim? Gerekli belgeler nelerdir? Hollanda vize kaç günde çıkar? Benim acil vize almam gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize randevu
    Y.K, 08 Mar 2022, 16:52

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Ben ve 2 arkadaşım beraber gideceğiz arkadaşlarımın vizeleri mevcut kendim için vize başvurusu yapacağım. Başvuru esnasında arkadaşlarımla gittiğimi belirtmek için ne gibi belgeler sunmalıyım? Ayrıca Hollanda vize randevu için bilgi alabilir miyim? Yaklaşık 1 haftadır randevu bulamıyorum. Sizin vip hizmetiniz var mı? ve ücret konusunda bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize ücreti
    M.K, 08 Mar 2022, 13:42

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari amaçla bir çalışanımız ve işverenimiz seyahat edecekler. Hollanda vize ücreti kişi başı ne kadar ve nereye ödeme yapmamız gerekiyor? Başvuru esnasında hangi belgeleri hazırlamamız gerekiyor? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi
    H.L, 07 Mar 2022, 17:06

    Merhabalar, Hollanda’ya bir iş görüşmesi için işverenimizin seyahati olacak. Hollanda vizesi randevuları ne durumda başvuruyu en yakın tarih ne zaman yapabiliriz. Başvuru esnasında ve seyahatte aşı zorunluğu var mıdır? Gerekli evrakalar hakkında bilgi alabilir miyim? Bilgi bekliyorum, Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize
    Ş.D, 07 Mar 2022, 14:11

    Merhabalar, Hollanda’ya kız arkadaşımla beraber turistik seyahat etmek istiyoruz. Kız arkadaşım devlet memuru olduğu için yeşil pasaporta sahip onun vizeye ihtiyacı yok kendim için vize başvurusu yapacağım. Ben şirket sahibiyim ve yaklaşık 4 yıldır aktif bir firmam mevcut Hollanda vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum. Bana gerekli evrakları ve işlem süresi ile alakalı bilgi verir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi randevusu alamıyorum
    İ.K, 07 Mar 2022, 13:06

    Merhabalar, Ablamın daveti üzerine Hollanda’ya ablamı ziyaret etmek istiyorum. Ben çalışanım ve yaklaşık 2 haftadır Hollanda vizesi randevusu alamıyorum. Benim yıllık iznim 2 ay sonra ve ben yıllık iznimde Hollanda’ya seyahat etmek istiyorum. Bana randevu için yardımcı olur musunuz? Ayrıca gerekli evrakalar nelerdir? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda partner vizesi için gerekli evraklar
    N.K, 04 Mar 2022, 15:45

    Merhabalar, Ben Üniversite 3 sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadaşım Hollanda vatandaşı ve yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. Hollanda uzak mesafeli ilişki vize başvurusu diye bir kategori olduğunu duydum. Hollanda partner vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Erkek arkadaşımdan almam gereken belgeler ve şahsen hazırlamam gereken belgeleri öğrenmek istiyorum. Ben öğrenci olma sebebim ile bana sponsor babam olacak kendisi emekli gerekli belgeleri öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda çalışma vizesi için gerekli belgeler
    Ş.K, 04 Mar 2022, 14:18

    Merhabalar, Hollanda’da çalışmak için vize başvurusu yapmak istiyorum. Hollanda çalışma vizesi için gerekli belgeler karşı firmadan almamız gereken belgeler nelerdir? Başvuruyu yapmak için nereden randevu alabilir ve nasıl başvuru yapabilirim? Türkiye’de hiçbir kurumdan Hollanda çalışma izni için danışmanlık almak istiyorum ama yardımcı olmuyorlar. Başvurumu sizinle yapabilir miyim? Bana yardımcı olur musunuz? Bilgi bekliyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda için randevu nereden alabilirim
    E.K.Ö, 04 Mar 2022, 13:36

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik amaçlı seyahat planım mevcut Hollanda için randevu nereden alabilirim? Ben çalışanım bir şirkette 3 yıldır çalışıyorum. Hollanda’ya 4 günlüğüne gezmek için gideceğim. Gerekli evrakalar nelerdir ve bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Randevu alma aşamasında oldukça zorlanıyorum. Yaklaşık 2 haftadır randevu alamıyorum. Bilgi ve danışmanlık talep ediyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda çalışma izni randevusu alamıyorum
    D.G, 04 Mar 2022, 13:10

    Merhabalar, Hollanda’ya çalışma amacıyla gitmek istiyorum. Hollanda’ya yerleşmek ve bir iş bularak orada çalışmak istiyorum. Hollanda çalışma izni randevusu alamıyorum. Konsolosluğun sitesinde herhangi bir çalışma izni randevusu kategorisi mevcut değil. Çalışma vizesi için bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Benim Hollanda’da bir iş yerim yok bana orada bir iş bulma durumunuz nedir? Benim tüm işlemlerim ile ilgilenecek bir danışman firma arıyorum, bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Hollanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp