Hollanda Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • a.s 23 Nis 2021, 14:24
    Yapmış olduğum vize başvurumun sonucu ret olarak gelirse Hollanda vizesi reddi 2021 için itiraz hakkımız var mı? İşlemi nereye yapabiliyorum hangi belgeleri temin etmem gerekecek kesin dönüş yapıyorlar mı kaç gün içerisinde itiraz hakkından yararlanabilirim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 14:24

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hollanda vizesi ret güncel bilgilerini sayfamızda bulabilirsiniz. Yapmış olduğunuz vize başvurunuzun sonucunun olumsuz olarak değerlendirilmesi halinde Hollanda Konsolosluğuna itiraz hakkından yararlanabileceksiniz. Vize başvurularının ret olarak değerlendirilmesinin birçok sebebi olabilir. Eksik evrak, yetersiz belge, gerçeğe uygun olmayan bilgi beyanı, online doldurulan başvuru formunun yanlış düzenlemesi gibi nedenlerden ötürü vize reddi ile karşılaşılmaktadır. Pasaportunuz tarafınıza teslim edildiğinde vize sonucunuzun ret olması halinde size ayrıca ret kağıdı iletilecektir. Bu belgede yer alan maddeleri kontrol ederek Hollanda vize ret nedeninizi öğrenebilirsiniz. Birkaç maddeden dolayı veya tek maddeden dolayı ret alma olasılığınız olabilir. Pasaportunuzu aldığınız tarihten itibaren 4 hafta içerisinde sonuca itiraz edebilirsiniz. Hollanda Büyükelçiliği inisiyatifinde değerlendirilecek olan işlemde olumlu ya da olumsuz olarak tarafınıza dönüş sağlanabilmektedir. Başvuru işleminizi mail veya direk olan Konsolosluğa giderek yapabilirsiniz.

    Hollanda vizesi ret itiraz işleminde pasaportunuzun ön yüzü ve Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe sunmanız gerekecektir. Dilekçe dili almanca, İngilizce, flemenkçe olabilir Türkçe bir dilekçe sunmamalısınız. Konsolosluk başvurunuzu uygun görmesi halinde ve itiraz hakkınızda haklı olmanız halinde sizlerden yeni belge isteyebilecektir. Bu belge ve pasaportunuz ile birlikte size verilen gün içerisinde evrak teslimatınızı yapmalısınız. Hollanda vize ret başvurunuz olumlu olarak değerlendirilmediği takdirde de tarafınıza bilgi paylaşılacaktır. Bu işlemin süresi değişebilmektedir 15 gün içerisinde sonuçlandığı gibi 1 ay gibi süreleri de bulabilecektir. Önemli olan seyahat tarihinizin geçmemiş olmamasıdır bu yüzden kısa sürede itiraz işleminizi gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Vize Merkezi vize reddi itirazınız için sizler adına dilekçe düzenleyebilecektir. Her hangi bir belgele süresinde bulunamadan yeniden başvuru yapma hakkına da sahip olabilmektesiniz.

    Hollanda vizesi reddi 2021 işlemleri için bizleri 0212 970 05 52 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ş.A 06 Tem 2021, 13:36

    Merhabalar, Hollanda’ya pandemi öncesi vize başvurusu yaptım. Ve vizem reddedildi Hollanda vizesi reddi 2021 yılında itiraz hakkım mevcut mu? Yeniden vize başvurusu yaptığımda bu ret kale alınacak mı? Hollanda’dan ret almamak için yeni bir başvuru yapma durumumda nasıl işlem yol izlemeliyim? Danışmanlık almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 13:38

    Hollanda vize ret Hollanda Konsolosluğu tarafından verilmektedir. Ve retten sonra ilk 1 ay içerisinde itiraz hakkı bulunmaktadır.

    Hollanda vizesi başvurunuz reddedildi ise bu kararı açıklayan resmi bir mektup alırsınız. Daha sonra Bu karara yazılı olarak itiraz etmek için 4 haftanız bulunmaktadır.

    Kısaca anlatmak gerekirse Hollanda vizesi ret itiraz etmek için itiraz dilekçenizi Fransızca, Felemenkçe, Almanca ve İngilizce olarak yazarak ret mektubunda yazılı olan Hollanda’daki büyükelçiliğe Posta yolu ile yollamanız gerekmektedir.

    Hollanda vizesi ret almamak için mutlaka dosyanızın tam ve Online doldurulan başvuru formu eksiksiz doldurulmalıdır. İtirazınızın kabulü halinde Hollanda konsolosluğu pasaportunuzu talep etmektedir.

    Hollanda vizesi ret sebepleri sırasıyla aşağıdaki gibidir;

    • Gelen davetiyenin yetersiz olması
    • Uçak ya da Otel rezervasyonu dosyanız işlemde iken iptal olması
    • Başvuru formunuzun hatalı ya da eksik doldurulması
    • Düzenli geliri düzgün sunulamaması ya da yetersizliği
    • Düzenli gelirinizin olmaması
    • Başvuru sahibinin Türkiye’ye bağlayıcı sebeplerini düzgün sunamaması
    • Seyahat planı ya da tarih belirleme konusunda gerçekleşen hatalar
    • Seyahat amacınızın düzgün bir şekilde sunulamaması ve kanıtlanamaması
    • Seyahat süresinin uzun gösterilmesi
    • Düzensiz dosya sebebiyle başvurunuzun anlaşılamaması
    • Niyet dilekçesinde durumunuzun eksik ya da yanlış belirtilmesi ( Ya da ekstra durumlarda herhangi durumu anlatan dilekçe sunulmaması )
    • Başvuru soyasını içerisinde tarihlerin uyuşmazlığı
    • Konsolosluğun talep ettiği gelir belgelerinin güncel olmaması
    • Yanlış vize tipi belirlemek ve bu doğrultuda vize başvurusu yapmak
    • Maddi durumunuzu ispatlayamamak ya da maddi durum yetersizliği

    Vize başvurularında ret olan vizelerde vize ücret iadesi bulunmamaktadır. Başvuru yaparken vize ödemenizin iadesinin olmayacağını göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

    Hollanda vizesi reddi 2021 vize işlemleri ve detaylı evrak ve fiyat bilgisi için vize merkezini 0212 590 05 52 arayarak ve ziyaret ederek destek alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp