Fransa Vizesi Reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • s.ergi 05 Mar 2022, 12:05
    Fransa vize başvuru sonucum ret geldi sebep ise ülke topraklarından ayrılmayacağım düşünülmüş bu genel geçer bir ret maddesi midir? Tüm istedikleri belgeleri sundum, ayrıca maaş hesabı ve yatırım hesaplarını da sundum, başka bir gerekçe olabilir mi? Fransa Vizesi Reddi 2022 yılı işlemleri nasıl olmaktadır? Başvuru formunu kendim doldurmuştum bu arada bilgi rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Mar 2022, 12:05

    Merhabalar yapmış olduğunuz vize başvurusunda Fransa vizesi ret olarak tarafınıza verilebilir. Fransa Konsolosluğu yapılan tüm vize başvurularında yetkili tek karar mercii olmaktadır. Başvuruları değerlendirirken talep ettikleri tüm şartlara uygun olmanız halinde vize sonucu olumlu olabilmektedir. Vize başvurularının olumsuz olarak neticelenmesinin birçok nedeni olabilir. Banka hesaplarının yetersizliği veya yeni açılan bir hesap sunmak, seyahat masraflarını karşılayamayacak bakiye olması Fransa vize ret olarak verilmesinde bir nedendir. Veya düzenli prim ödemesinin olmaması yani işe yeni giriş yapıyor olmanız, evraklarınızda gerçeğe uygun bilgiler bulunmaması, seyahat sağlık poliçesinin yanış düzenlenmiş olması da bu olumsuz durumlara yol açabilmektedir.

    Özelikle bize başvurularına ilk defa başvuracak olan vatandaşlar tüm hususlara dikkat ederek yani profesyonel destek alarak başvurmaları Fransa vizesi ret olmaması için oluşabilecek hataların önüne geçecektir. Vize sonucunuzun olumsuz olması halinde Konsolosluğa şahsen itiraz edebilme hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken vize reddi kağıdı, pasaportunuz ve Fransızca hazırlanılmış bir dilekçe yazısı ile ilgili e-posta adresine talebinizi yönlendirebilirsiniz. Konsolosluk uygun görmesi halinde size dönüş yaparak yeniden bir takım evrakları sunmanızı isteyebilecektir. Ülke toprakların ayrılmayacağınızı kanıtlamanız önemlidir bu genelde çok sık karşılaşılan ret maddesi olmaktadır. Otel rezervasyonunun geçersiz olması, bilgilerinizin eksik olması da Fransa vize ret sonuç için yeterli sebep olmaktadır.

    Dilerseniz yeni vize başvurusunda bulunabilirsiniz ancak bu başvuruda daha önce sunmuş olduğunuz belgeler sunulması halinde sonuç yine aynı şekilde olabilir. Fransa Vizesi Reddi 2022 yılında başlıca nedenleri vermiş olduğunuz belgeler ile incelenerek yetersiz olan belge olması halinde size bilgi verilecektir. Vize uzmanlarımızı arayarak 0 216 706 01 60 konu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp