Fransa Vizesi Kaç Para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • e. c 04 Mar 2022, 16:50
    2 yaşında oğlum eşim ve ben fransa vize ücreti ne kadar ödemeliyiz, seyahat süremiz 8 gün ayrıca daha önce vizemiz yoktur, otel konaklaması booking’den rezervasyon yaptım, evrakları hazırlayarak en kısa zamanda size getirmek istiyorum Fransa vizesi kaç para 2022 yılı için ne kadar oldu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Mar 2022, 16:50

    Merhabalar; öncelikle vize merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.  Fransa’ya vize almak kaç para gibi güncel vize harç ücretlerini tarafımızdan öğrenebilirsiniz. Seyahat sebebinizin Fransa turistik vize olması sebebi ile vize başvurunuzda konaklama yerine ait (otel) rezervasyon sunmanız zorunludur. Vize ücretleri 12 yaş üzeri ve 12 yaş altı başvuru sahipleri için değişmektedir. Tarafımızdan yapılan vize başvurularında seyahat poliçesi dahil tüm ödemeler tarafımızdan gerçekleşerek vize ödemeniz tarafınıza bildirilir. Fransa'ya vize kaç para değişen ücretler, hangi para biriminde ödeme yapmalısınız gibi tüm sorularınızın cevabını yazımızda bulabileceksiniz.

    • Seyahat poliçesi
    • Vize harç ücreti
    • Başvuru merkezi ücreti
    • Danışmanlık ücreti dahil çocuğunuz için ödemeniz gereken ücret 100 euro olmaktadır.

    Yetişkin başvuru sahipleri için alacağınız tüm hzimetlerde harç ücretleri dahil 170 euro olmaktadır.

    Seyahat süreniz 10 gün üzeri olması halinde seyahat poliçesi fiyatında değişiklikler olabilecektir.

    Fransa’ya vize almak kaç para 2022 yılında merak edilen sorular arasında yer almaktadır. 2020 şubat ayı itibari ile tüm harç ücretlerine 20 euro zam uygulanılmasında bulunulmuştur. Yukarıda belirttiğim tutarlarda güncel rakamlar belirtilmiştir. Vize başvurunuz gerçekleştikten sonra pasaportlarınız tarafımızdan teslim alınmaktadır, dilerseniz adresinize de kargo yapılabilir sonuçlandığında. Konsolosluk vize sonuçlarını olumsuz olarak değerlendirmesi halinde ödenen ücretleri iade etmemektedir. Vize başvurularında bulunurken eksik belge ve yanıltıcı beyan vermemeye oldukça dikkat etmelisiniz. Türk vatandaşları dışında ülkemizde ikamet eden diğer ülke vatandaşları Fransa’ya vize almak kaç para sorusunun cevabı değişebilecektir. Vatandaş olduğu ülkeyi belirtmesi halinde harç ücretleri taraflarına bildirilecektir. Evraklarınızı hazırlayarak tarafımıza iletmeniz halinde en kısa sürede başvuru dosyanız hazır hale getirilecek ve işlemleriniz tamamlanacaktır.

    Fransa vizesi kaç para 2022 yılı için merak ettiğiniz tüm soruları bize 02167060160 arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp