Fransa vizesi kaç günde çıkar 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.c 04 Mar 2022, 12:18
    Selam, pandemi'den dolayı vize sürelerinin sonuçlanmalarında değişiklik oldu mu? Fransa vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı vize başvuruları için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Annem ve babam için aile ziyareti vize başvurusu yapılması için sizden hizmet almak istiyorum, babam emekli annemede sponsor olacak davetiye orijinal mi olmalı yoksa kopyası yeterli midir tüm bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Mar 2022, 12:18

    Merhabalar, Fransa'ya vize kaç günde çıkar en çok merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 kaynaklı pandemi sebebi ile vize sürelerinde ve başvurularda bazı değişiklikler söz konusu olmaktadır. Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize başvuruları 90 gün altı seyahatler olan schengen vize kategorisi kapsamında yer alan vize türü olmaktadır. Vize başvurularında Fransa’dan tarafınıza gönderilen davetiye orijinal olarak sunulmalıdır. Kopyası Konsolosluk tarafından ne yazık ki kabul edilmemektedir. Vize başvuruları Konsolosluğun yoğunluğuna göre ve randevu bulunmada yaşanan sıkıntılardan ötürü uzun sürelerde sonuçlanabilmektedir. Bazı yolcuların Fransa vizesi çıkma süresi 5 iş günü gibi bir sürede sonuçlanırken bazı durumlarda 20 gün gibi bir zaman dilimine yayılmaktadır. Başvurularda eksiksiz belge sunmanız ve aile ziyareti için davet mektubu sunmanız süreci uzatmayabilir.

    Fransa'ya vize kaç günde çıkar sorunuzun cevabı eğer vize başvurunuzu şu dönemde gerçekleştirecekseniz yaklaşık 5-6 iş günü sürebilecektir. Değerlendirme randevu gününden sonra başlayacaktır. Emekli statüsüne sahip başvuru sahipleri ikamet belgesi, nüfus kayıt örneği belgeleri dışında banka hesapları, emekliliğini kanıtlayan belge, varsa tapu ve ruhsat kopyaları, davet mektubu, pasaport ve 2 adet yeni çekilmiş biometrik fotoğraf sunmaları gerekecektir. Fransa'ya vize kaç günde çıkar eksik belge sunulması halinde vize başvurunuz değerlendirmede takılarak oldukça uzun zaman diliminde sonuçlanabilir, bu durumda seyahat tarihiniz geçmiş olabilir ve pasaportunuzu geç teslim alabilirsiniz. Sizlere vize Merkezi olarak hizmet vermek ve randevu günü, başvuru formu gibi tüm işleyişle biz ilgilenerek olası gecikmelerin önüne geçebiliriz.

    Fransa vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı değişen başvuru kuralları talep edilen aşı markaları için bizi 02167060160 arayınız.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp