Fransa Vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • İ. a 03 Şub 2022, 16:35
    Daha önce Fransa turistik vize almıştım 2018 yılında şimdi yeni bir başvuru düşünüyorum, seyahat tarihi nisan ayı Fransa Vizesi 2022 yılı için değişiklik oldu mu? 5 günlük otel konaklaması planlıyorum, banka hesabım dolar ve tl olarak sunacağım tl hesabımda 22.000 lira bulunmaktadır, ancak dolar hesabım daha iyi bana nelere dikkat etmem gerekir hakkında bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Şub 2022, 16:35

    Merhaba Vize Merkezi Fransa ülke uzmanlarımız sizlere tüm başvuru süreciniz için destek sağlayacaklardır. Fransa’ya gitmek için vize başvurularınızda öncelikle seyahat sebebinize uygun belgeler hazırlamanız ve bu kategoride randevu talebiniz oluşmalıdır. Daha önce vize başvurunuz olması halinde ve bu kabul edilen (Son 59 ay)süreler içerisinde olması halinde yeni gerçekleştireceğiniz vize başvurunuza da gelmeniz gerekmeyecektir. Sizin için hazırlamanız gereken belgeler e-posta adres ve telefonlarınıza mesaj olarak iletilecektir. Fransa’ya vize başvurunda 2022 yılında bir takım taleplerde farklılıklar söz konusu olmaktadır. pandemi’den ötürü yolculardan hem seyahat hem de vize başvuruları için talep edilecek olan bilgiler şu şekildedir.

    • Fransa devleti tarafından kabul edilen marka 2 doz aşı yaptırılması ve üzerinden 14 gün geçmesi. (başvuru için sadece 2 doz yaptırmış olmanız yeterli, seyahat etmek için ise 2.dozun üzerinden 14 gün kuralına dikkat etmenizdir.

    Fransa’ya gitmek için vize başvurusunda sunacağınız banka hesaplarınızda belirtmiş olduğunuz tutarlar seyahat masraflarınızı karşılamanız için yeterli miktarda olmaktadır. Banka hesapları kaşeli ve ıslak imzalı sunulmalıdır randevu tarihinizden 14 günden fazla alınma süresi geçmiş olmaması gerekecektir. Konaklama yapacağınız yere ait otel rezervasyonu isim ve soyisim bilgilerinizi içermelidir. Fransa Konsolosluğu talep etmediği sürece satın almak zorunda değilsiniz.

    Fransa’ya vize başvurularında 2022 de değişiklik olan diğer husus ise sonuçlanma süreleri ve randevuların ileri tarihe alınabilmesidir. Lütfen seyahatinize 1 aydan az bir zaman diliminde başvuru işleminizi geçirmeyin, randevular bazı dönemler ileri tarihe olabilecektir bu gibi durumlarda vip randevu talep edebilirsiniz.

    Fransa Vizesi 2022 vize başvuruları, değişen evrak listeleri, vize ücretleri gibi tüm bilgileri bizleri +90(216)7060160 arayarak hemen öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp