Fransa vize ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • s. serioğlulları 05 Şub 2022, 13:46
    İyi çalışmalar, eşim ile birlikte Fransa’ya gezi amaçlı seyahat planlıyoruz, ikimizde uzun süredir çalışıyoruz daha önce bir tane İtalya ve 1 tane Almanya schengen vizemiz var, 2019 dan beri geçerli vizemiz yok, başvurumuzda sizden danışmanlık hizmeti almak istiyoruz Fransa vize ücreti 2022 yılı için bilgi rica ederiz öncelikle. Bize yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Şub 2022, 13:46

    Merhabalar, Vize Merkezi olarak sizlere memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Fransa Konsolosluğu şubat 2020 tarihi itibari ile vize harç ücretlerine 20 euro zam uygulamasında bulunmuştur. Bu tarihten itibaren yapılacak olan 90 gün altı schengen vize başvurularında geçerli olan 2022 Fransa vize ücreti sizlerle yazımızda paylaşacağız. Fransa Schengen vize başvuruları Konsolosluk harç ücreti ve başvuru merkezi işlem ücreti olan Euro para biriminde bakit ödeme şeklinde kabul edilmektedir. Başvuru için dosyanızda sunmanız gereken seyahat sağlık poliçesi sunulması zorunlu bir belge olmaktadır. Konsolosluk tarafından vize başvuruları gerçekleştirmeye yetkili olan vize merkezi aracılığı ile yapılan başvurularda Fransa vizesi ücret şu şekilde olmaktadır.

    Vize harç ücreti ve başvuru işlem ücreti 120 euro + seyahat poliçesi (10 güne kadar seyahatlerde) ve danışmanlık hizmet ücretimiz dahil 50 euro ödemeniz halinde işlemleriniz tarafımızdan gerçekleştirebilir. 2022 Fransa vize ücreti 0 - 6 yaş, 6 - 12 yaş ve 12 yaş üzeri başvuru sahiplerine göre belirlenmiştir. Yetişkin statüsünde bulunduğunuz için ödemeniz gereken her şey dahil vize ücreti bir kişi için 170 euro olmaktadır. Sizlere sunacağımız işleyişimiz öncelikle ilgili evrak listesini iletmek olacak ve evraklar tarafımıza iletildiğinde kontrolleri sağlanarak başvuru formunuz tamamlanacak ve randevunuz alınacaktır, seyahat poliçesi, uçak rezervasyonlarını bizler tarafından yapılacaktır. Fransa vizesi ücret ödemeleri tarafımızdan başvuru sırasında gerçekleşecektir. Ödemenizi dosyanız ile birlikte elden nakit olarak veya hesaba havale şeklinde yapabileceksiniz.

    Başvuru işlem süresi, randevu müsaitlik bilgisi gibi detaylar için dilerseniz size iletişim bilgilerinizden ulaşabiliriz veya bizi Altunizade şube +90 (216) 706 01 60 numaramızdan arayabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere Fransa vize ücreti 2022 ve detaylı evrak listesini memnuniyetle paylaşacaklar.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp