Fransa Vize Randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. AKSOY 04 Mar 2022, 10:44
    Fransa seyahatim için randevu bulmakta ve işlem yapmakta çok zorlanıyorum benden referans numarası istiyor Fransa Vize Randevusu 2022 nasıl alınıyor? Birde 2020 de ocak ayında vize almıştım yine Fransa’dan, sizin vasıtanız ile işlem yapmak istiyorum açıkçası bu sefer gelmek istemiyorum çok yoğun tempodan çalışıyorum, bana bilgi vermenizi rica ederim neler yapmalıyım sizin tarafınızdan başvuru yapmak için? İyi çalışmalar dilerim. Begüm Aksoy
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Mar 2022, 10:44

    Merhabalar Begüm Hanım, Vize Merkezi Fransa vizesi randevu hakkında en güncel bilgileri tarafımızdan alabilmektesiniz aynı zamanda vize başvurularınız için siz değerli yolculara hizmet vermekten memnuniyet duyacağız. Randevular online sistem üzerinden alınmaktadır. Bunun için öncelikle vize başvuru formu yine online olarak doldurulmalıdır burada yer alan referans numarası ile de randevunuz alınabilecektir. Oldukça karışık ve dikkat isteyen bu işleyişte hata yapmamanız önemli olmaktadır. Girmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğu, size uygun olan vize türüne başvuruda bulunarak yine aynı kategoriden Fransa vizesine randevu almak gerekmektedir. İşleyişimiz sürecince size birçok konuda destek olmaktayız. Tarafınıza öncelikle size uygun sunmanız gerekecek olan evrak listesi gönderilecektir. Bu belgeleri hazırlayarak bize ulaştırmanız istenecektir. Evraklar tarafımıza ulaşınca kontrolleri sağlanacaktır.

    Fransa vizesi randevu planlamış olduğunuz seyahatinizden en az 2 hafta önce oluşturulması pasaportunuzun seyahatinize yetişebilmesi için oldukça önemli olmaktadır. Başvuru formunuz tarafımızdan doldurulduktan sonra randevunuz oluşturulacaktır. Belirtiğiniz üzere 2020 yılında almış olduğunuz vizenizden dolayı parmak izi vermiş olmanız sebebi ile yeni yapılacak başvurunuzda bulunmanıza gerek olmayacaktır. Tüm işlemleriniz pasaport teslimine kadar bizler aracılığı ile gerçekleşecektir. Fransa vizesine randevu almak isteyen yolcular bize seyahat amacı ile ilgili bilgi paylaşmaları gerekecektir. Her randevu vize türüne göre seçilmelidir. Yanlış kategoriden randevu alınması halinde başvurunuz işleme alınamamaktadır. Ülke uzmanlarımız tarafınıza ulaşarak size gerekli bilgileri ayrıca vereceklerdir. Fransa Konsolosluğu vize başvuru şartları, gerekli prosedürler hakkında tüm detaylı bilgilere tarafımızdan ulaşabileceksiniz.

    Fransa Vize Randevusu 2022 yılında yapılan değişikler, güncel ücretler ve tüm sorularınız için bizi Altunizade şube 0 216 706 01 60 telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp