Fransa Vize Başvurusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.l 23 Şub 2022, 17:49
    İyi günler, annem ve babam Fransa’da yaşayan ablamın yanına ziyarete gidecekler, davet mektubunu bekliyoruz orijinal olması şart mıdır? En son 2019 yılında 3 aylık vize vermişlerdi şimdi 15 günlük bir seyahat planlıyoruz. Fransa Vize Başvurusu 2022 yılı evrak listesi emekli olan kişiler için aynı mıdır? Yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 17:49

    Merhabalar Fransa Vizesine Başvurmak isteyen Türk vatandaşları ve Türkiye’de oturumu bulunan diğer ülke vatandaşları için Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize başvuruları için hizmet vermekteyiz. Son 5 yıl içerisinde Fransa vize başvuruları için parmak izinizin verilmesi halinde tarafımızdan yapılan vize başvurularında yeniden parmak izi için bulunmanıza gerek görülmeyecektir. Tarafınıza gönderilen davet mektubu belediye onaylı ve orijinal olarak gönderilmelidir ayrıca davet gönderen kişi oturum sahibi ise oturum kartı eğer Fransa vatandaşı ise pasaport veya kimlik kartı kopyası da tarafınıza iletilmelidir. Fransa Vizesi Başvuru için 2022 yılında istenilen evraklar şu şekilde olmaktadır;

    • En az 6 aylık geçerliliği devam eden pasaport ve varsa eski pasaportlarınız
    • 2 adet biometrik fotoğraf
    • Barkodlu emekli belgesi
    • Nüfus kayıt örneği ve yerleşim yeri belgesi barkodlu
    • Emekli maaş alınan bankadan veya PTT’den alınmış geriye dönük son 3 aya ait hesap dökümleri, bankadan imzalı ve kaşeli olmalıdır.
    • Vize talep dilekçesi (bizler hazırlayabiliriz)
    • Seyahat sağlık sigortası
    • Varsa tapu, araç ruhsat kopyaları

    Fransa Vizesine Başvurmak için yukarıda yer alan belgelere ek olarak Konsolosluk tarafından belge talep edilebilecektir. Vize uzmanımız ihtiyacınız olan tüm belgelerin listesini size özenle hazırlayarak gönderebilecektir. Talep edeceğiniz vize süreniz Fransa Konsolosluğu tarafından geçmiş vizelerinizin kullanım şekline ve sürelerine bakılarak değerlendirilebilecektir. Fransa Vizesi Başvuru işlemlerinizin kabul edilebilmesi için randevu zorunlu olmaktadır. Randevular ancak başvuru formu düzenlendikten sonra size verilen referans numarası ile alınabilmektedir. Tarafımızdan ek ücret ödemeden bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

    Size Türkiye’nin birçok şubesinden vize merkezi olarak hizmet vermek isteriz. Fransa Vize Başvurusu 2022 yılı için değişen seyahat kuralları, aşı kartı ve diğer önemli hususlar için bizi aramanız 02167060160 halinde yardımcı olabileceğiz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp