Fransa vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.B. 05 Şub 2022, 11:17
    Merhaba, vize başvuruları için birkaç sorun olacak sizlere, eğer uygunsa hemen size evraklarımı hazırlayarak göndermek isterim. Biz 3 kişi Fransa’ya turistik seyahat planlıyor üniversite 3.sınıf öğrencisiyiz, benim annem ve babam emekli ancak annemin bana sponsor olmasını istiyorum Fransa vize 2022 yılında almak zorlaştı mı? birde seyahat sigortası için hizmet veriyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Şub 2022, 11:17

    Merhaba, Fransa için vize başvurularınız için sizlere danışmanlık hizmeti vererek memnuniyetle başvurularınızı gerçekleştirmek isteriz. 2022 yılında Fransa vize başvurularında güncellenen hususlar bulunmaktadır. Ancak vize almak zorlaştı mı kısmı için her hangi olumsuz bir izlemimiz bulunmamaktadır. Eğer istenilen şartlara uyum sağlıyorsanız ve göçmen profili oluşturmuyorsanız, ikamet ettiğiniz ülkeye sizi bağlayan sebepler var ise elbette Fransa Konsolosluğu inisiyatifinde vizeniz onaylanma olasılığı bulunmaktadır. Fransa'ya vize almak için sizden istenilen belgeleri eksiksiz iletmelisiniz. Banka dökümü geliriniz, varsa tapu, ruhsat kopyaları, sponsorunuza ait gelir ve emeklilik belgeleri olarak gerekli evrak listesi sizler ile paylaşılacaktır.

    Vize Merkezi Fransa ülke uzmanlarımız tarafından alacağınız danışmanlık hizmetleri şu şekildedir.

    • Fransa için vize ilgili başvuru formu doldurma hizmeti
    • Evrak listesi, evrak kontrolleri, dosyalama
    • Randevu hizmetleri
    • Başvuru merkezi karşılama ve pasaport teslim alımı hizmeti
    • Seyahat sağlık poliçesi hizmeti
    • Geçici uçak rezervasyonu
    • Otel rezervasyonunuz olmaması halinde booking rezervasyonunuzu şubeden uzmanınız ile birlikte yapabilirsiniz.

    Hazırlamış olduğunuz belgelerinizi tarafımıza ilettikten sonra başvuru ve operasyon süreciniz başlatılmış olacaktır.

    Annenizin gelir kaynakları daha kuvvetli ise elbette size bu seyahatte Fransa'ya vize almak için sponsor olabilirler. Eğer varsa emekli maaş hesabı dışında vadesiz birikim hesaplarını de dosyanıza ekleyebilirler. Vize talep dilekçesi örneğini danışmanınızdan isteyebilirsiniz sponsor dilekçeleri normal a4 kağıdına bilgisayar ortamında yazılması yeterli olacaktır.

    Gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatte tüm kişilerin otel rezervasyonu, ulaşım rezervasyonları başvuru dosyanızda gösterilebilir, eğer geçerli vizeleri var ise başvuru dosyanıza eklenmesi tavsiye edilir.

    Fransa vize 2022 ile tüm merak ettiğiniz sorularınız ve hemen başvurmak için Vize Merkezi vize uzmanlarını 0216 706 01 60 numaralı hattan arayabilir ve danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp