Fransa Turistik Vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • d.l 23 Şub 2022, 16:26
    Merhaba, size danışmak istediğim bir kaç soru var, daha önce hiç yurt dışına gitmedim, bir şirkette kurye olarak çalışmaktayım 2 yıldır aynı firmadayım, banka hesabımda birikimin var. Fransa turistik vize 2022 açık mıdır vize şartları nelerdir bana yardımcı olabilir misiniz ücret hakkında bilgi alabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 16:26

    Merhaba Fransa Turist vizesi başvuruları 2022 yılında açık olmaktadır. Bu yıl gerçekleşecek başvurularda ve seyahatlerde Konsolosluk tamamlanmış 2.doz aşı talep etmektedir. Seyahat izni ve başvuru için bu gerekli olmaktadır. İlk defa vize başvurunuz olacağı için sizden talep edilen tüm belgeler eksiksiz bir şekilde sunmanız önemli olmaktadır. Turistik vize başvuruları için konaklama rezervasyonu düzenlemiş ancak satın almamış olarak sunmanız gerekecektir. Otel rezervasyonu yaptırmanız yeterli olacaktır. Fransa Turistik vize ücreti seyahat poliçesi, vize harç ücreti, başvuru merkezi ücreti ve danışmanlık ücreti dahil 170 Euro olmaktadır. Hizmetlerimiz arasında; evrak listesi, evrak takibi ve kontrolleri, başvuru formu, randevu, başvuru karşılama hizmeti, seyahat poliçesi gibi birçok hizmete yer verilmektedir.

    Fransa Turist vizesi için sunmanız gereken önemli belgeler arasında yer alan banka hesap dökümünüz birikim hesabınız dışında maaş hesaplarınızda olmaktadır. Seyahat masraflarınız, konaklama ve ulaşım masraflarınızı karşılayacak bir bakiye sunmanız oldukça önemli olacaktır. 2 yıldır düzenli olarak aynı firma üzerinden priminiz ödenmesi başvurunuz için önemli olmaktadır ancak vize değerlendir sürecinde son karar her zaman Konsolosluğa ait olmaktadır. Fransa Turistik vize ücreti konsolosluğun almış olduğu giderler olmakta olup vize başvurunuz olumsuz olarak değerlendirilmesi neticesinde vize ücretiniz iade edilmeyecektir. Başvurunuz için ihtiyacınız olan süre yoğunluk dönemine göre değişecektir. Planladığınız seyahat tarihinden bir ay önce başvuru yapmanız tavsiye edilmektedir. Fransa turistik vize evrak listesi sizlere uzmanımız tarafından iletilecektir. Başvurunuzda profesyonel destek alarak gerçekleştirmeniz ilk vize başvurunuz için oldukça önemli olacaktır.

    Fransa Turistik Vize 2022 başvuruları, seyahat kuralları, vize ücreti, ek hizmetler gibi detaylı bilgeleri tecrübeli ülke uzman danışmanlarımızı Altunizade şube telefonlarımız olan +90 (216) 706 01 60 numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp