Fransa transit vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • t.y 09 Şub 2022, 13:29
    Fransa aktarmalı İspanya’ya gitmek için transit vize almam gerekiyor mu? Henüz başvuruda bulunmadım seyahatim 17 nisan olacak, her ikisi de schengen ülkesi biliyorum ancak sorun oluyor mu? Fransa transit vize 2022 yılı için başvurular hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 13:29

    Merhabalar, Fransa’ya transit vize başvuruları için tüm güncel bilgileri sayfamızda bulabileceksiniz. Transit vizeler, asıl hedeflenen, varış yeri olan 3.ülkeye seyahat edecek yolcuların aktarma yapacağı ülkelerde geçiş iznine sahip olabilmesi için gerekli olan vize türü olmaktadır. Normal şartlarda eğer transit geçiş sağlayacağınız ülkede, aktarma yapılacak olan alan bölgesinden ayrılmamanız halind,e diğer uçuşunuzu beklemeli ve gerçekleştirmeniz istenmektedir. Seyahatinizi gerçekleştireceğiniz İspanya’ya Transit vize Fransa ülkesi için ihtiyacınız olmamaktadır. Her iki ülkede schengen ülkesi olmaktadır. Eğer geçerli İspanya vizeniz bulunuyorsa Fransa aktarmalı uçuşunuzda ayrı bir vizeye ihtiyacınız olmayacaktır. Seyahatiniz 17 Nisanda 2022 olması halinde İspanya vize başvurusu gerçekleştirecekseniz randevu tarihiniz ile seyahat tarihiniz arasında 17 gün süre bulunmasına dikkat etmelisiniz.

    Fransa’ya transit vize ihtiyacınız olmayacak ancak, Fransa üzerinden almış olduğunuz schengen vizesi ile de İspanya’ya uçuşunuza aktarmalı olarak devam edebilirsiniz. Eğer bu iki ülke içinde seyahat planlamayı düşünürseniz hangi ülkede daha fazla kalış sağlayacaksanız o ülke üzerinden vize başvurusunda bulunmalısınız. Schengen ülkeleri kendi aralarında yapılan seyahatlerde farklı ülkelerden alınan schengen vizelerin kullanımına izin vermektedir ancak sahip olduğunuz vizenin ilk kullanımını almış olduğunuz ülke üzerinden yapmanızı isteyecektir. Vize kullanım şekilleri hem seyahat izni için hem de bir sonra ki vize başvuruları için oldukça önemli olmaktadır. Vize Merkezi Transit vize Fransa İspanya ve diğer birçok ülkeler için vize başvurularınızda danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Fransa Konsolosluğu 2022 güncel bilgileri sizlerle memnuniyetle paylaşmak isteriz.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri, vize başvuru prosedürleri, ihtiyacınız olan bilgiler, gerekli evrak listeleri, vize ücretleri, ek hizmetler, hangi ülkeler için Fransa transit vize 2022 ihtiyacınız olmaktadır gibi birçok merak edilen sorular için bizleri +90 (216) 706 01 60  telefon numaralarından vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp