Fransa Öğrenci Vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • s.e.r 23 Şub 2022, 11:44
    Öncelikle iyi günler dileriz, ablamla birlikte Fransa’ya öğrenci olarak gitmeyi istiyoruz ikimiz de Fransa’da dil eğitimi alacağız. Fransa öğrenci vizesi 2022 yılı için başvuru kabul ediyor mu? Ablam ve benim aynı anda başvuru yapmamız kabul edilir mi? Ödeme ve başvuru süreci için bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar dileri
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 11:44

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Öğrenci vizesi Fransa başvuruları için hizmet vermekteyiz. Başvurunuzun tamamlanabilmesi için hazırlamanız gereken prosedürlere uygun bazı evraklara yer verilmiştir. Eğitim sürenize bağlı olarak hangi tip öğrenci vizesine başvurmanız gerekeceği değişebilecektir. 90 gün altı dil okulu için Schengen vize kategorisi C tipi, 90 gün üzeri eğitim süreniz için ise ulusal vize kategorisinde yer alan D tipi Fransa Öğrenci Oturum İzni ihtiyacınız olacaktır. Vize başvurunuzun kabul edilebilmesi için öncelikle dil okulu kayıt işlemlerinizin tamamlanmış olmalı ve sözleşmeye kabul belgesine sahip olmanız gerekecektir. Fransa’da konaklama yapacağınız ilgili yeri belirtmeli masrafların kim tarafından karşılanacağı belgeler ile ispatlamanız istenecektir.

    Öğrenci vizesi Fransa vize başvuruları ortalama 15 gün ile 2 ay gibi bir zaman süreci ihtiyacınız olabilecektir. Bu süreler Fransa Konsolosluğu yoğunluğuna göre değişecektir. 2022 yılı için başvurular kabul etmekte ve oluşan yoğunluktan dolayı geniş bir zaman dilimine ihtiyacınız olabilecektir. Ablanız ile birlikte vize başvurunuz kabul edilecektir, yapmanız gerekenler her iki kişi için gerekli şartları karşılamanız ve bunu belgelemenizdir. Fransa Öğrenci Oturum İzni vize ücreti danışmanlık hizmeti dahil 300 Euro olarak hizmet vermekteyiz. Seyahat sağlık sigortası gibi gerekli olan hizmetleri tarafımızdan alabilirsiniz. Sponsor tarafından temin edilmesi gereken belgeler sponsorunuzun statüsüne göre sizlere uzmanlarımız tarafından özel olarak gönderilecektir. Banka hesabında ne kadar ücret olması gerektiği gibi tüm detaylar hakkında bilgi alabileceksiniz.

    Fransa öğrenci vizesi 2022 yılı vize başvuru şartları, vize harç ücretleri, başvurularda dikkat edilmesi gereken hususlar, randevu, motivasyon mektubu hizmeti ve diğer tüm işlemleri için vize uzmanlarımıza bu telefon numaralarından +90 (216) 706 01 60 ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp