Finlandiya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. S. 08 Haz 2020, 22:54
    Eşimle beraber yıllık iznimizde Finlandiya’ya turistik bir seyahat planlıyoruz. Eşim çalışan, ben işverenim. Vize için yaptığım araştırmalar sonucu Finlandiya vize ücreti 2020 yılında zam geldiğini öğrendim. Kişi başı Finlandiya vize ücreti ne kadar ödeme yapacağız? Vize başvurumuz için evraklarımızı size ne zaman teslim etmemiz gerekiyor? İşlem süresi kaç gün sürüyor? Bize vize işlemlerimizde nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bilgi rica ediyorum iyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Haz 2020, 22:54


    Finlandiya vizesi ücret başvuru sahibinin yaşına ve uyruğuna göre değişiklik göstermektedir. 03.02.2020 yılında tüm Schengen ülkeleri gibi Finlandiya vize işlemlerinde konsolosluk harçları zamlı olarak alınmaktadır. Finlandiya vize fiyatı Finlandiya Konsolosluğu’nun biometrik parmak izi uygulamasına geçme sebebiyle yetkilendirdiği başvuru merkezi tarafından kabul edilmektedir. Konsolosluk acil veya istisna durumlar harici konsolosluktan direk işlem kabul etmemektedir. Finlandiya vizesi ücret bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları için 3 kategoride ödenmektedir. Finlandiya Konsolosluk harcı 80 € Başvuru merkezi koordinasyon ücreti 25 € ve Vize Merkezi danışmanlık ücreti 30 € olmak üzere kişi başı 135 € olarak ödenmektedir. Ek olarak zorunlu seyahat sağlık sigortası başvuru sahibinin yaşına ve seyahat süresine göre değişiklik göstermektedir. 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası Vize Merkezi tarafından temin edilebilmektedir.

    Finlandiya vize başvurunuzu seyahate 30 gün kala başlatmanız önerilmektedir. Evraklarınızı Vize Merkezi’ne teslim etme durumunuzda bu işlem süreci başlatılmış sayılmaktadır. Online başvuru formunuz eksiksiz olarak doldurulmakta, dosyanız hazırlanarak online randevunuz alınmaktadır. Evraklarınızı şahsen elden ofisimize veya kargo, kurye yolu ile tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Vize işlem süreci konsolosluğun yoğunluğuna göre değişmekle birlikte ortalama 5-15 iş günü sürmektedir. Bu süre gene konsolosluğun yoğunluğuna göre uzayabilmektedir. Bu sebeple -20-25 gün önceden evraklarınızı tarafımıza iletmiş olmanız gerekmektedir. Finlandiya vize fiyatı konusunda dosyanız tarafımızdan eksiksiz hazırlanarak online randevunuz alınmakta ve randevu esnasında dış operasyon yetkilimiz size başvuru sürecinizde eşlik etmektedir.

    Finlandiya vize ücreti 2020 için Vize Merkezi çağrı merkezimizi arayarak müşteri temsilcilerimizden güncel ve detaylı bilgi alabilir. Gerekli evrak listelerini mail ve sms yoluyla temin edebilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp