• Etiyopya İstanbul Başkonsolosluğu vize başvuru işlemleri
    C.Baysarı, 19 Nis 2020, 21:43

    İyi çalışmalar öncelikle ben Tekirdağ’da yaşıyorum ve Etiyopya seyahat planım var önümüzdeki yaz için. Tekirdağ’da ikamet edenler Etiyopya İstanbul Başkonsolosluğu vize başvuru işlemleri ile vize sahibi olabiliyor sanırım çünkü Tekirdağ’da Etiyopya’ya ait başka bir konsolosluk mevcut değil gözüküyor internette. Fakat ben bir yandan çalışıyorum ve vize randevusuna kendim gidebilecek kadar vaktim yok ne yazık ki. Bu aşamada sizden danışmanlık hizmeti alsam işlemleri benim adıma yapabilir misiniz ve bu süreçte sizin yanınızda olmam gerekiyor mu onu da ayrıca merak ediyorum. Uzaktan yapılan başvurularda işlemler nasıl oluyor kısaca bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya Konsolosluğu randevusu
    K.Kılıçlar, 19 Nis 2020, 21:37

    Merhabalar, Etiyopya seyahatim için vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce Afrika ülkelerine seyahat etmedim vize işlemleri hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. Önemli bir detayı atlamamdan dolayı vize başvurum reddedilir mi diye merak ediyorum açıkçası. Etiyopya Konsolosluğu randevusu sırasında başvurum reddedilirse bu durumda ne yapabilirim veya işlemleri sizinle gerçekleştirirsem benim için daha mı kolay olur süreç?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya İstanbul Başkonsolosluğu
    t.cebeciler, 19 Nis 2020, 21:33

    Merhaba, ben Etiyopya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum ve İstanbul’da ikamet ediyorum. Bu durumda Etiyopya İstanbul Başkonsolosluğu tarafından mı başvurum değerlendirilecek. Vize randevusunu oradan mı almam lazım. Randevuya gittiğimde vize değerlendirmesi tam o sırada mı yapılıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi değilim ve vize ücretimin boşa gitmesini istemiyorum. Başvuruyu sizinle yaptığımda ne oluyor yani hangi aşamalarda yardımcı oluyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya konsolosluk işlemleri
    g.durmazalp, 19 Nis 2020, 21:27

    Merhaba, önümüzdeki aylarda Etiyopya’ya kısa süreli turistik seyahat gerçekleştirme planım mevcut. Bunun için Etiyopya konsolosluk işlemleri ile kendim mi ilgilenmem gerekiyor? Vize başvuru işlemlerini ve evraklarını oldukça karışık buluyorum. Kurumunuzdan danışmanlık hizmeti alsam tüm bu işlemleri benim yerime yapıyor musunuz merak ediyorum. Başvuru sürecine dair bilgi alabilirsem ona göre hareket edeceğim. Teşekkür ederim şimdiden ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vatandaşlığı
    S.Özyağcı, 19 Nis 2020, 14:10

    Merhaba, ben mimarım ve Etiyopya kökenli bir mimarlık firmasından iş teklifi aldım. Proje tamamlanana kadar çalışma iznim ile Etiyopya’da ikamet edeceğim. Yaklaşık olarak 2 yıl sürmesi planlanıyor şuan için. Bu ikametim doğrultusunda Etiyopya vatandaşlığı başvurusunda bulunabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vatandaşlık işlemleri
    M.Ateş, 19 Nis 2020, 13:34

    Merhaba, nişanlım Etiyopya vatandaşı fakat Türkiye’de yaşıyor. Önümüzdeki sene evlenmeyi düşünüyoruz. Etiyopya vatandaşlık işlemleri ile eşimin ülkesinin vatandaşlığını alırsam Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığım devam ediyor mu? Etiyopya vatandaşı olmam için orada ne kadar süre ikamet etmem gerekiyor? Konuyla ilgili dönüş yaparsanız sevinirim, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya ikamet izni
    P. Durmaz, 19 Nis 2020, 12:57

    Merhaba, ben Etiyopya ikamet izni başvurusunda bulunmak istiyorum. Yaklaşık olarak 1 yılımı Etiyopya’da sanatsal çalışmalarımı gerçekleştirmek için kullanacağım. Herhangi bir şekilde ülke sınırları içerisinde bir işte çalışmayacağım. Süre içerisinde geçimimi sağlayabilecek kadar birikimim var. Bir galeri veya firma ile anlaşmam yok kişisel, turistik bir gezi olarak düşünebilirsiniz. Bu yüzden ticari vize başvurusunda bulunmam gerektiğini düşünmüyorum çünkü şuan için üretimlerimi satış amacıyla yapmıyorum. Turistik vize süresinin de bana yeterli olduğunu düşünmüyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya oturum vizesi
    K.Ertugrul, 18 Nis 2020, 19:45

    Merhaba, ben Etiyopya oturum vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Uzun süreli ikamet izni alabilmek için hangi şartlara sahip olmam gerekiyor ve bu şartlar sayesinde doğrudan oturum izni alabiliyor muyum bilmiyorum. Konuyla ilgili bana dönüş yaparsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya menşei sertifikası
    H. Tuncer, 18 Nis 2020, 14:59

    Merhaba, ben bir süredir önce ortaklarım ile birlikte kurduğum şirket vasıtasıyla uluslararası ticaret gerçekleştirmeye başladım. İlk kez Etiyopya’da bunun bir firma ile ticari anlaşma imzalamak üzereyim. Ürünlerin ihraç edilmesi sırasında Etiyopya menşei sertifikası hazırlanması gerektiğini biliyorum. İlk kez bir Afrika ülkesi ile ticaret gerçekleştirecek olmamız nedeniyle söz konusu belge Etiyopya’ya özel maddeler içeriyor mu bilmiyorum. Konu dahilinde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerimi iletiyor ve iyi çalışmaları diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya evrak tasdiki
    T.Çalışkan, 18 Nis 2020, 14:11

    Merhaba, vize başvuru işlemleri sırasında Etiyopya evrak tasdiki işlemleri hangi belgelere yapılmaktadır. Ben turistik vize başvurusunda bulunacağım ama bu aşamada sunacağım evrakların tasdik edilmesi gerekiyor mu bilmiyorum. Bu tasdik işlemi apostil mührü diye mi geçiyor tam olarak yoksa başka bir adı var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya turistik vize başvurusu
    V.Demirci, 17 Nis 2020, 22:06

    Merhaba, Etiyopya turistik vize başvurusu gerçekleştirmek istiyorum. Üniversite öğrencisiyim. Başvuru aşamasında sponsor dilekçesi sunmam gerekiyor mu? Çünkü çalışmıyorum ve herhangi bir gelirim yok. Seyahat masraflarımı ailem karşılıyor bunu ayrıca belirtecek bir belge sunulması gerekiyor mu acaba? Afrika ülkelerinin vize prosedürü ile ilgili hiçbir fikrim yok başvuru işlemleri sırasında kurumunuzdan danışmanlık hizmeti almayı düşünüyorum. Bu durum benim açımdan vize sürecini kolaylaştırır mı? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya turistik online vize işlemleri
    Ş.L., 17 Nis 2020, 21:33

    Merhaba, Etiyopya’ya turistik gezi amaçlı seyahat planım var. Bordo Pasaportluların başvurularını online olarak yapabildiği yazıyor sayfanızda. Ben de bordo pasaport sahibiyim ve online başvuru tam olarak nasıl yapılıyor anlamadım. Etiyopya turistik online vize işlemleri ile ilgili bilgi alabilirsem çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya ticari vize gerekli belgeleri
    B. Çınar, 17 Nis 2020, 17:09

    Etiyopya ticari vize gerekli belgeleri hazırlanması ve konsolosluğa sunulması aşamasında kurumunuzdan danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Evraklar çok fazla gözüküyor siz de gerekli belgelerin tam olarak hangileri olduğuna dair bilgilendirme yapabilir misiniz acaba? Belgeleri bir araya getirmek, randevu almak, başvuru yapmak oldukça uzun ve karmaşık bir süreç olacak gibi hissediyorum ve konu ile ilgili çekincelerim söz konusu. Başvuru sürecinde yardımcı olmanız konusu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Mesela benim orada olmam gerekiyor mu ya da benim yapmam gereken şeyler var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya ticari vize Yeşil Pasaport
    Ö.Ateş, 17 Nis 2020, 16:47

    Merhaba 2020 sonbaharında ticari bir fuara katılma amacıyla Etiyopya’ya seyahat edeceğim. Etiyopya ticari vize yeşil pasaport sahipleri için de geçerli mi yoksa vize başvurusunda bulunmadan seyahat edebilir miyim? Ticari vize başvuruları tam olarak nasıl yapılıyor konusu ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vize fiyatları
    E. Tuncel, 17 Nis 2020, 16:01

    İyi günler, Etiyopya vize fiyatları ile ilgili seyahatin amacına göre değişiklik gösteriyor mu? Ben online vize başvurusunda bulunmak istiyorum ve turistik gezi planım var. Bunun için belirlenen ayrı bir ücret söz konusu mu acaba? Bir de başvuruda herhangi bir yanlışlık yaparsam ve bundan dolayı başvurum reddedilirse vize ücretini geri alabilme şansım var mı? Böyle bir riske girmemek için başvuru aşamasında sizden danışmanlık alsam işlemleri siz benim için yaparken hangi aşamada olduğumuzu takip edebilir miyim? Teşekkür ediyorum şimdiden, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vize ücretleri
    H. Arslan, 17 Nis 2020, 15:32

    Merhabalar, Etiyopya vize ücretinin dönem dönem güncellendiğini öğrendim. 2020 yaz aylarında Etiyopya seyahati gerçekleştirme planım vardı fakat erteleyeceğim gibi gözüküyor. Acaba şuan ki Etiyopya vize ücretleri benim önümüzdeki sene yapacağım seyahatte kesin olarak değişmiş olur mu? Güncel ücreti başvuru işlemleri öncesinden nereden teyit edebilirim ve işlemler sırasında tüm bunlarla uğraşmamak adına süreci sizinle beraber yürütebilir miyim? Başvuruyu benim hiç orada olmama gerek olmadan yapabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya e-vizesi gerekli evrakları
    K. Dinçer, 17 Nis 2020, 14:47

    İyi çalışmalar, Etiyopya e-vizesi gerekli evrakları ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. Sanırım diğer başvurulara göre daha az evrak talep ediliyor ama emin olamadım. Etiyopya e-vize başvurusunda bulunduğumda ve başvuru olumlu sonuçlandığında vize kaç gün geçerli oluyor? Başvuru işlemleri sırasında danışmanlık verebilir misiniz acaba çünkü herhangi bir hata yapmamdan dolayı olumsuz bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya e-vize başvuru işlemleri
    T. Özkan, 17 Nis 2020, 14:24

    Merhabalar öncelikle, Etiyopya için seyahat planım var fakat konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığım için vize işlemlerine henüz başlamadım. Etiyopya e-vize başvuru işlemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum. Hangi şartlar altında başvuru yapabilirim, başvuru ve sonuçlanma ortalama ne kadar zaman alır, ücreti nedir ve siz bu konuda danışmanlık veriyor musunuz? Bu soruların yanıtını alabilirsem çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vize başvuru işlemleri
    K. Ladin, 16 Nis 2020, 17:47

    Merhaba, 2020 yaz ortalarında Etiyopya’ya seyahat planım var. Bordo Pasaport sahibiyim ve daha önce afrika ülkelerine vize almadım. Etiyopya vize başvuru işlemleri konusunda da bilgi sahibi değilim. Bordo pasaport sahiplerinin online vize başvurusunda başvurusunda bulunabileceğini yazmışsınız sayfanızda fakat tek başıma başvuru yapma konusunda tereddütlerim söz konusu. Vize başvurumun reddedilmesini istemiyorum bu nedenle sizin danışmanlığınızda işlemleri gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Seyahat tarihinin ne kadar öncesinden iletişime geçmemiz gerekiyor? Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar ve teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya Transit Vizesi
    P. Özge Duman, 16 Nis 2020, 17:24

    Merhabalar, Etiyopya Addis Ababa Havalimanını kullanarak Cibuti uçuşu gerçekleştireceğim. Havalimanında bekleyeceğim süre ortalama 6-7 saat sürecek gözüküyor. Bu süre için Etiyopya transit vizesi sahibi olmam gerekiyor mu bilmiyorum. Cibuti uçuşumu beklerken transit vize sahibi olmamam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Bu konuda bilgi verebilirsiniz veya sizinle doğrudan iletişime mi geçmeliyim seyahat detaylarıma ilişkin olarak emin olamadım. Çok teşekkür ederim şimdiden ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport Etiyopya Vizesi
    H. Kalamış, 16 Nis 2020, 16:10

    Merhaba, afrika ülkelerinden birine seyahat etmek istiyorum ve Etiyopya vize var mı bilmiyorum. Yeşil pasaport Etiyopya vizesi gerektiriyor mu acaba? Gerekiyorsa başvuru işlemlerini nasıl yapacağıma dair bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Etiyopya vizesi başvuru işlemleri
    M.Çınar, 16 Nis 2020, 15:34

    Merhaba, Etiyopya vizesi başvuru işlemleri için kurumunuzdan danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Sizinle iletişime geçtiğimde başvuru işlemlerini başlatabiliyor muyum yoksa yüz yüze görüşme için ofisinize mi gelmem gerekiyor? İstanbul’da ikamet ediyorum ve çalışıyorum. Konu ile ilgili bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Etiyopya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp