Etiyopya vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.Bayram 11 Haz 2021, 13:58
    İyi günler, ben ve birkaç arkadaşım planladığımız Etiyopya seyahati için vize başvurusunda bulunmayı düşünüyoruz. Etiyopya vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi alabilir miyiz? Hangi pasaport türlerine vize muafiyeti var bordo pasaportları olanların başvuruda bulunması zorunlu mu? Kısaca işlemlerin özetini geçer misiniz lütfen? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 13:58

    İyi günler, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahiplerinin Etiyopya'ya vize sahibi olarak seyahatlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yalnızca Diplomatik (Siyah) Pasaport sahipleri 90 günü aşmayan seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır.

    Etiyopya'ya gitmek için vize başvuru işlemlerini başlatmadan önce seyahatin hangi amaçla gerçekleştirileceğinin belirlenmesi gerekmektedir. Vize türleri öncelikle seyahatin amacına sonrasında süresine göre belirlenmektedir. Kısa süreli seyahatler için başvuru işlemleri e-vize sistemi üzerinden online başvuru adımlarının tamamlanması ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu aşamada kurumumuz danışanlarına profesyonel olarak destek sağlamaktadır.

    Alanında uzman kadromuzdan danışmanlık desteği almanız halinde Etiyopya'ya vize başvuru işlemleriniz temsilcilerimiz tarafından şahsınız adına gerçekleştirilmektedir. Bu aşamada şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk söz konusu olmamaktadır. İşlemler için konsolosluk tarafından talep edilen belgeleri kurumumuza elden, kargo ya da kurye desteğinden faydalanarak veya online olarak gönderilebilmektedir.

    Etiyopya'ya gitmek için vize başvuru dosyanız danışmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmaktadır. Bu aşamada ibraz ettiğiniz belgeler arasında herhangi bir eksiklik bulunması halinde tarafınız ile iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmaktadır. Böylece vize talebinizin eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi sağlanırken işlemler sırasında yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşılması ihtimali ortadan kaldırılmaktadır.

    Online başvurular konsolosluk tarafından değerlendirildikten sonra işlemler sırasından belirtilmiş olan elektronik posta adresine gönderilmektedir. Pasaport ve onaylanan  vizeniz ile birlikte seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

    Etiyopya vizesi 2021 şartlarına dair sorunuzu doğru ve güncel bilgilere sadık kalarak cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı sağlamış olduğunu umuyoruz. Sürece dair ayrıca merak ettiklerinizi Etiyopya vizesi konusunda uzman temsilcilerimize yöneltebilirsiniz. Var olan sorularınızı sormak ya da başvuru işlemlerini başlatmak adına 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Etiyopya Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.K. 18 Ağu 2021, 13:40

    Merhabalar öncelikle, Etiyopya vizesi 2021 yılı başvuru işlemleri hakkında bilgi verir misiniz lütfen? Ben bordo pasaport sahibiyim ve bu durumda başvurumu en kolay ve hızlı şekilde nasıl yapabilirim öğrenmek istiyorum. Sizin bu konuda sağlamış olduğunuz desteklerden de bahsederseniz çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden dönüşünüz için.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ağu 2021, 13:45

    İyi günler, Etiyopya'ya vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin başvuru süreçlerinde profesyonel olarak danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatarak sorunuzu cevaplamak isteriz. Vize talebinde bulunacak olan Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi kişiler başvurularını e-vize sistemi üzerinden online olarak yapabilmektedir. Bunun için konsolosluk tarafından talep edilen evrakların eksiksiz olarak şekilde sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

    Konsolosluğun talep ettiği Etiyopya'ya gitmek için vize evraklarında eksiklik olması ya da başvuru adımlarının hatalı olarak tamamlanması vize talebinin işleme alınmamasına veya olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Alanında uzman kadromuz bu konuda sağlamış olduğu destek ile başvuru sahipleri adına tüm işlemlerin en doğru şekilde yapılmasını sağlamaktadır.

    Kurumumuzdan destek alarak Etiyopya'ya gitmek için vize başvuru sürecini başlatmanız halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Bu sayede başvuru adımları şahsınız adına en uygun şekilde atılırken uzaktan rahatlıkla takibini yapabilirsiniz. Değerlendirme süreci sona erdiğinde vize sonucu başvuru sahibine ait elektronik posta adresine gönderilmektedir. Onaylanan vize talebi ve geçerli süreye sahip pasaport ile seyahat gerçekleştirilmektedir.

    Etiyopya'ya vize talebinin reddedilmesi durumunda ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle bizden destek alarak tüm sürecin sizin adınıza en doğru şekilde yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

    Etiyopya online başvuru işlemleri ile ilgili olarak detaylı bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda tarafımızla doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bilgi almak ve başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatmak için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vizesi 2021 başvuru adımlarına dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konular için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp