Etiyopya vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.Karacan 11 Haz 2021, 14:11
    İyi çalışmalar, sizden destek alarak Etiyopya’ya vize başvurusunda bulunmayı planlıyorum. Şuan sürece dair bilgi sahibi olmadığım için bu işlemlere ne kadar bir bütçe ayırmam gerektiğinden de emin değilim. Etiyopya vize ücreti 2021 yılına güncel bilgileri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ödeme işlemlerin hangi aşamasında yapılıyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 14:11

    İyi günler, Etiyopya vizesi ücret detayları konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Söz konusu tutarın konsolosluk tarafından dönemsel olarak güncellenmesi nedeniyle işlemler öncesinde güncel bedelin teyit edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Başvuru aşamasında ilk olarak seyahatin hangi nedenle, ne kadar süreliğine, ülkeye kaç kez giriş yapılacak şekilde planlandığının belirlenmesi gerekmektedir. Gereken evraklar ve vize bedelleri planlanan seyahat amacına uygun vize türüne göre farklılık gösterebilmektedir.

    2021 Etiyopya vize ücreti başvurunun konsolosluk tarafından herhangi bir nedenle reddedilmesi halinde başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu sebeple tüm işlemlerin konsolosluğun talep ettiği biçimde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak işlemlerin şahsınız adına en uygun biçimde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Alanında uzman kadromuzun danışmanlığından faydalanarak işlemleri başlatmanız halinde süreç boyunca şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır.

    Belirlenen vize türüne göre gerekli evraklar ve Etiyopya vizesi ücret detaylarının değişiklik göstermesi nedeniyle temsilcilerimizle görüşme yaparak başvurunuza uygun güncel bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Konsolosluk tarafından belirlenen tutarın gerekli evraklar ile birlikte ödenmesi gerekmektedir. Temsilcilerimiz belgelerinizi inceleyerek içerisinde eksik ya da hata bulunması durumunda tarafınız ile iletişime geçmektedir. Böylece başvuru dosyanızın eksiksiz bir şekilde hazırlanması sağlanmaktadır.

    Başvurunuza uygun son belirlenen 2021 Etiyopya vize ücreti bilgilerine ulaşmak için danışmanlarımız ile aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanarak görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Etiyopya vize işlemleri konusunda uzman kadromuz şahsınıza uygun bilgileri tarafınız ile paylaşarak sizi süreç konusunda bilgilendirmektedir.

    Etiyopya vize ücreti 2021 yılına ait güncel bilgiler hakkında ayrıca merak ettiklerinizi sormak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sürece dair detaylı bilgi almak ya da başvuru adımlarını danışmanlık desteğimizle başlatmak için bizimle 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz kullanabilir ya da size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Etiyopya Vize Ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ş.Ö. 18 Ağu 2021, 14:09

    Merhabalar Vize Merkezi, Etiyopya vize ücreti 2021 yılı güncel bilgilerine ulaşmak istiyorum. Turistik gezi planlıyorum ve bu durumda ödemem gereken tutara dair bilgi sahibi değilim. Bana bu konuda bilgi vererek süreçten de kısaca bahsederseniz eğer çok sevinirim. Buradan sorulan soruları yanıtladığınızı gördüğüm için bunu yazıyorum o sebeple yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ağu 2021, 14:13

    İyi günler, Konsolosluk kararınca belirlenmiş olan Etiyopya vizesi ücret detayları yine konsolosluk kararına göre güncellenmektedir. Bu sebeple vize talebi oluşturulması sürecinin hemen öncesinde son belirlenmiş tutarın teyit edilmesi tavsiye edilmektedir. Turistik gezi amaçlı olarak Etiyopya’yı ziyaret edecek Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahibi kişiler başvurularını e-vize sistemi üzerinden online olarak yapabilmektedir.

    Kurumumuz online başvurularda profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlayarak sürecin oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. 2021 Etiyopya vize ücreti 30 gün ikamet izni için 75$ olarak belirlenmiştir. Fakat söz konusu tutarın güncellenmekte olduğunu ve konsolosluk kararı ile değişebileceğini hatırlatmak isteriz.

    Elektronik vize başvurularında talep edilen evrakların başvuru sistemine eksiksiz olacak şekilde yüklenmesi ve başvuru adımlarının tamamlanması şartı aranmaktadır. Evraklarda eksiklik olması ya da başvuru adımlarının hatalı olarak tamamlanması başvurunun işleme alınmamasına veya ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Etiyopya vizesi ücret karşılığı konsolosluk tarafından başvuru olumsuz değerlendirildiğinde iade edilmemektedir. Bu nedenle sürecin doğru olarak yönetilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Etiyopya e-vize başvuruları ile ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda bizimle doğrudan iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilir ya da başvuru sürecini başlatabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız ile görüşmek için ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza sormuş olduğunuz Etiyopya vize ücreti 2021 yılı güncel bilgilerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettikleriniz için yukarıda yer vermiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi almak için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp