Etiyopya vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.Çıtak 14 Haz 2021, 14:30
    İyi çalışmalar, Etiyopya vize başvurusu 2021 yılı için nasıl yapılıyor? Daha önce Afrika’da herhangi bir ülkeye seyahat etmedim. Bu durumda değişen bir şey oluyor mu yoksa hemen hemen diğer başvurularla aynı şekilde mi yapılıyor? İşlemlerin sırasıyla nasıl yapılması gerektiğinden bahseder misiniz lütfen? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 14:30

    İyi günler, Etiyopya vizesine başvurmak için öncelikli olarak seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonra bu seyahat planına uygun olarak vize türünün seçilmesi doğru olmaktadır. Gereken evraklar ve vize bedelleri başvuru yapılan vize türüne göre farklılık gösterebilmektedir. Kurumumuz başvurunun şahsınız adına ve seyahat planına uygun olacak şekilde gerçekleştirilmesi konusunda danışmanlık desteği vermektedir.

    Etiyopya vizesi başvuru işlemleri kısa süreli seyahatler için Etiyopya online vize başvurusu olarak e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için talep edilen evrakların bilgisayar ortamına aktarılmasının ardından elektronik vize sistemine yüklenmesi ve diğer başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir. Evrakların eksik olarak ibraz edilmesi ya da başvuru adımlarının hatalı olarak tamamlanması vize talebinin işleme alınmamasına ya da olumsuz karar ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için sürecin şahsınız adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak için tarafımızdan destek alabilirsiniz.

    Etiyopya vizesine başvurmak için gereken evrakları tarafımıza elden, kargo ya da kurye hizmetinde faydalanarak ya da doğrudan online olarak gönderebilirsiniz. Temsilcilerimiz belgelerinizi kontrol ederek eksik veya hata gözlemlemesi halinde tarafınız ile iletişime geçmektedir. Bu sayede başvuru sahiplerinin şahsen gerçekleştirdikleri başvurularda sıkça yapılan hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize başvurusu 2021 sorunuzu güncel bilgiler kullanarak cevaplamış bulunmaktayız. Sizin için oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmuş olmasını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettikleriniz için vize danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme yapmak için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya yüz yüze görüşme için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Kurumumuz tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Etiyopya Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.U. 19 Ağu 2021, 14:53

    Merhabalar Vize Merkezi, iyi günler dilerim. Ben yeşil pasaport sahibiyim ve Etiyopya’ya bir seyahat planladım. Sanırım vize muafiyeti yokmuş ama emin değilim bana bu konuda alınan son karar nedir söyleyebilir misiniz lütfen? Etiyopya vize başvurusu 2021 yılı için başvurumu en doğru şekilde nasıl yapabilirim sizden destek almak için ofisinize mi gelmem gerekiyor? Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 14:57

    İyi günler, Etiyopya’yı ziyaret planı olan Yeşil (Hususi) Pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Etiyopya vizesine başvurmak için ilk olarak seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Bu sayede vize talebi oluşturulacak olan vize türü kesinleştirilmektedir.

    Konsolosluğun kararına göre Etiyopya vizesi başvuru aşamasında talep edilen ücretler ve evraklar talep edilen vize türüne göre farklılık göstermektedir. Kurumumuz başvuru sürecinde danışmanlık desteği vererek işlemlerin doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Bu aşamada şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz.

    Tarafımız desteği ile süreci başlatmayı tercih etmeniz halinde evraklarınızı bize elden, kargo veya kurye desteği ile ya da online olarak gönderebilirsiniz. Etiyopya vizesine başvurmak için konsolosluğun talep ettiği belgelerin eksiksiz bir şekilde ibraz edilmesi şartı aranmaktadır. Belgelerin eksik ya da hatalı değerlendirmeye sunulması başvurunun işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak sonuçlandırılmasına yol açabilmektedir.

    Etiyopya vize işlemleri ile ilgili detaylı bilgi almak istemeniz durumunda veya vize talebi oluşturma adımlarını kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımızla görüşmek için ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize başvurusu 2021 yılı güncel bilgilerine dair sorunuzu yanıtlamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruları sormak ya da başvuru sürecini başlatmak için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanarak bizimle doğrudan görüşme yapabilirsiniz. Bilgi ve danışmanlık desteğimizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp