Etiyopya vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.Çağdaş 11 Haz 2021, 14:05
    Merhabalar, Etiyopya vize 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Başvuruda bulunmak için ilk olarak ne yapılması gerekiyor? Nereden başlanır ve adım adım nasıl ilerlenir bilmiyorum. Bu işlemleri daha kolay bir şekilde yapmanın bir yolu var mıdır? Dönüş yaparsanız çok memnun olurum ve iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 14:05

    İyi günler, Etiyopya'ya vize almak ilk olarak seyahatin hangi amaçla yapılacağının belirlenmesi gerekmektedir. Başvuru işlemleri seyahat amacına uygunluk gösteren vize türünün teyit edilmesi ile başlatılmaktadır. Seyahatin kısa süreliğine turistik gezi amaçlı olarak yapılacak olması durumunda Etiyopya e-vize sistemi üzerinden vize talebi online adımlarla oluşturulabilmektedir.

    Kurumumuz elektronik vize başvurularında başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vermektedir. Bu sayede Etiyopya için vize başvuru adımları en doğru şekilde tamamlanmaktadır. Seyahat amacına uygun olan vize türünün belirlenmesinin ardından talep edilen belgeler ve ücretlerin teyit edilmesi ile birlikte süreç hızlı ve kolay bir şekilde başlatılabilmektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız halinde işlemlerin gerçekleştirilmesi aşamasında şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz.

    Vize işlemlerin gereken belgelerin eksik olarak değerlendirmeye sunulması ya da başvuru adımlarının hatalı olarak tamamlanması konsolosluk kararının olumsuz olmasına neden olabilmektedir. Bu sebeple Etiyopya'ya vize almak için tüm adımların konsolosluğun talep ettiği biçimde atılması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Online başvurular konsolosluk tarafından ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. E-vize ile ülke sınırları içerisine yalnızca Addis Ababa Bole Uluslararası Havalimanı üzerinden yapıldığını hatırlatmak isteriz. Etiyopya için vize başvurularının kurumumuz ile iletişime geçilerek seyahat başlangıç tarihinin en az 2 hafta kadar öncesinden başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize 2021 başvuru işlemlerine dair sorunuzu size yardımcı olacak biçimde yanıtlamaya çalıştık. Başvuru adımlarına dair diğer merak ettiklerinizi sormak için vize danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden ya da dilerseniz sizi en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Etiyopya Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B.O. 17 Ağu 2021, 20:03

    İyi günler, iyi çalışmalar dilerim Vize Merkezi, ben bordo umuma mahsus pasaport sahibi olarak Etiyopya’ya kısa süreli seyahat gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Bu durumda başvurumun nasıl yapmam gerektiğine dair bana bilgi verir misiniz lütfen? Etiyopya vize 2021 yılı başvurularında dikkat edilmesi gerekenler nedir, bu yılın şartları nedir gibi konularda bana dönüş yaparsanız ben de ona göre işlemleri sizin desteğinizle başlatırım. Şimdiden dönüş için teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ağu 2021, 20:07

    İyi günler, Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahibi kişiler turistik gezi amaçlı seyahatleri e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden online olarak yapabilmektedir. Online adımlarla Etiyopya'ya vize almak isteyen kişilerin başvuruları sırasında kurumumuz profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktadır. Bu sayede işlemlerin şahsınıza uygunluk gösterecek şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

    Başvurunun online olarak yapılacak olması halinde seyahat başlangıç tarihinin en az 2 hafta kadar öncesinde işlemlerin başlatılması oldukça önem arz etmektedir. Etiyopya için vize e-vize sisteminden yapılması durumunda gereken evrakların taratılarak sisteme eksiksiz olarak yüklenmesi şartı aranmaktadır. Aksi halde başvuru işleme alınmayabilir veya olumsuz karar ile sonuçlandırılabilir.

    Online olarak Etiyopya'ya vize almak isteyen başvuru sahiplerinin vize talepleri ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Vize talebi sonucu başvuru sahibine ait elektronik posta adresine gönderilmektedir. Geçerli süreye sahip pasaport ve e-posta adresine gönderilen onaylı vize ile başvuru sahipleri rahatlıkla seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

    Etiyopya vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların bulunması durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hem sorularınızı yöneltmek hem de başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatmak için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Tercih etmeniz halinde ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi de rahatlıkla ziyaret edebilir olduğunuzu hatırlatırız.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize 2021 başvuru şartları ve işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın başvurular kısmında tarafınıza yardımcı olmasını umarız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettikleriniz için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi rahatlıkla kullanabilir olduğunuzu hatırlatırız. Bilgi almak için kurumumuzu tercih etmeniz nedeniyle teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp