Etiyopya transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.Tezcan 11 Haz 2021, 14:41
    Selamlar Vize Merkezi, birkaç ay sonra gerçekleştirmeyi planladığım bir seyahat nedeniyle Etiyopya üzerinden başka ülkeye aktarma yapmayı planlıyorum. Bu durumlarda geçiş yapılacak ülkeden ayrı bir vize almam gerekiyor mu? Etiyopya transit vize 2021 yılı için her durumda sahip olunması gereken bir vize türü mü? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen? İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 14:41

    İyi günler, Etiyopya'ya transit vize sahibi olma şartları Etiyopya konsolosluğu kararınca belirlenmektedir. Vizenin gerektiği durumlar seyahatin niteliğine göre farklılık göstermektedir. Etiyopya sınırları içerisinde yer alan havalimanını kullanarak başka bir ülkeye seyahat edecek olmanız halinde havalimanı sınırları içerisinde geçireceğiniz süre söz konusu vize türüne sahip olup olmama şartını doğrudan etkilemektedir.

    Aktarmalı uçuşun gerçekleştirileceği havalimanı sınırları içerisinden çıkış yapmamak ve havalimanında 24 saatten uzun süre geçirmemek şartı ile transit vize Etiyopya konsolosluğu tarafından muaf kabul edilmektedir. Seyahat sırasında havalimanının dışına çıkılacak olması halinde ya da bir sonraki uçuşun 24 saatten daha uzun sürede gerçekleştirilecek olması halinde başvuru sahiplerinin vize sahibi olmaları gerekmektedir.

    Etiyopya vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile görüşme yaparak seyahatiniz için Etiyopya'ya transit vize sahibi olmanız gerekip gerekmediğine dair güncel bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Kurumumuz başvuru yapılması gerekmesi halinde tarafınıza profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktadır. Bu sayede işlemleriniz şahsınız adına en uygun düşecek şekilde tamamlanırken uzaktan rahatlıkla takip edebilmeniz sağlanmaktadır.

    Başvuru yapılacak transit vize Etiyopya konsolosluğunun talep ettiği evrakların eksiksiz olarak ibraz edilmesi ile yapılabilmektedir. Talep edilen belgelerin eksik, hatalı ya da tutarsızlık gösterecek şekilde ibraz edilmesi güvensizliğe neden olacağından başvurunun olumsuz sonuçlanması ihtimalini doğrudan etkilemektedir.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya transit vize 2021 yılı şartlarına dair sorunuzu güncel bilgiler ekseninde cevaplamış buluyoruz. Seyahat planınız dahilinde diğer merak ettiğiniz konular için vize uzmanlarımız ile görüşme yapabilirsiniz. Etiyopya vizesi konusunda uzman kadromuza ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanarak ulaşabilirsiniz. Kurumumuzu tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Etiyopya Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.B. 18 Ağu 2021, 15:47

    İyi günler, iyi çalışmalar diliyorum. Etiyopya’dan yapılacak olan uçuşlarda Etiyopya transit vize 2021 yılında gerekir mi? Gerekiyorsa eğer siz bu başvurular konusunda yardımcı oluyor musunuz acaba ve işlemler sırasında orada olmak gerekir mi çünkü planladığım seyahat için çok fazla şey yapmam gerekiyor ve böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam ne kadar ilgilenebilirim bilmiyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden iyi günler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ağu 2021, 15:50

    İyi günler, Etiyopya sınırları içerisinden başka bir ülkeye aktarmalı uçuş ile seyahat edecek kişilerin bazı durumlarda Etiyopya'ya transit vize başvurusunda bulunarak seyahatlerini tamamlamaları gerekmektedir. Havaalanı sınırları içerisinde 24 saatte uzun süre geçirilmesi veya havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapılacak olması durumunda başvuru sahiplerinin ayrıca vize talebinde bulunmaları gerekmektedir.

    Havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapmama va 24 saat uzun süre havaalanında beklememe durumunda transit vize Etiyopya konsolosluğu tarafından talep edilmemektedir. Bu durumda ilk olarak seyahatin doğru olarak planlanması oldukça önem arz etmektedir. Aktarmalı uçuşların ne zaman yapılacağının kesinleşmiş olması ayrıca vize başvurusu gerekip gerekmediğini doğrudan etkilemektedir.

    Kurumumuz Etiyopya'ya transit vize başvurularında başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği vermektedir. Bu sayede işlemlerin en doğru şekilde yapılabilmesi sağlanmakta ve başvuruda yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuçla karşılaşma ihtimalinin önüne geçilmektedir. Temsilcilerimize gerekli evrakları iletmeniz halinde titizlikle incelenmesi sürecinin ardından belgeler başvuru dosyasına eksiksiz olarak eklenerek konsolosluğun değerlendirmesine sunulmaktadır. Eksik evrak teslim edilmemesi başvurunun reddedilmemesi açısından önem arz etmektedir.

    Etiyopya vizesi ile ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konular için veya başvuru işlemlerini doğrudan kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız ile size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya transit vize 2021 yılı başvuruları ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Başvuru sürecine dair ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması durumunda yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişime adreslerimiz üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi ve danışmanlık için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp