Belçika vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. S. 23 Şub 2022, 14:16
    Selamlar, Merhabalar, Belçika’ya kız kardeşim ile beraber turistik amaçlı seyahat planlıyoruz. Ben çalışanım kız kardeşim öğrenci Belçika vizesi kaç para 2022 yılı herhangi bir değişiklik oldu mu? Ben çalışan olarak kız kardeşime sponsor olacağım kız kardeşim için hazırlamam gereken belgeler sponsor olarak ben hazırladım kız kardeşim şahsi belgeleri nelerdir? Bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 14:16

    Merhabalar, Belçika’ya vize kaç para sorusu pandemi yılında oldukça fazla sorulan soruların başında gelmektedir. Belçika vizesi Konsolosluk harcı 80 € ve vize başvuru merkezi 70 € aynı zamanda Vize Merkezi danışmanlık bedeli 50 € olmak üzere toplamda 200€ olarak ücretlendirilmektedir. Belçika’ya vize almak kaç para sorusuna ek olarak Başvuru merkezinde fotokopi vb. ek ücretler çıkabilmektedir. Ayrıca seyahat sağlık sigortası başvuru merkezlerinde ek ücretlendirme olarak karşınıza çıkmaktadır. Vize Merkezi 10 güne kadar seyahat sağlık sigortanızı kesmektedir.

    Belçika’ya vize kaç para, ve işlem süresi bunlar kişinin yaşına ve vatandaşlığına göre değişkenlik göstermektedir. Belçika vize işlem süresi Konsolosluğa bağlı olmakla beraber Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Başvuru sahipleri başvurularını gecikme olmaması adına 2-3 ay önceden yapmaları önerilmektedir. Başvurular pandemi dönemi sebebi ile uzayabilir ya da kısalabilmektedir.

    Yabancı vatandaşlar için Belçika’ya vize almak kaç para sorusu ise genel bilgi için Vize Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

    Belçika vize başvurusunda öğrenciler için hazırlanması gereken belgeler;

    • Seyahat bitiminden sonra geçerli pasaport
    • 2 adet biyometrik fotoğraf yüz çevresi açık olmalıdır.
    • Kimlik fotokopisi ve akrabalık derecesini gösteren tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi ( E devlet üzerinden barkotlu alınmalıdır.)
    • Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçükse anne, baba tarafından imzalı noter onaylı ıslak imzalı orijinal belge olmalıdır.)
    • İngilizce öğrenci belgesi (Orjinal ve güncel tarihli) E devletten alınabilir.
    • Biontech olmak koşulu çift doz aşı olduğunuzu gösteren Aşı kartınız

    Belçika vizesi kaç para 2022 için detaylı bilgi için Vize Merkezi 0212 970 05 15 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir gerekli doküman ve evrak listesi için bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp