• Yunanistan Vizesi Trabzon
    E.T., 09 Tem 2020, 18:04

    Eşimle birlikte önümüzdeki yaz için bir tatil planımız var. Vize işlemleri için sizden destek alarak ilerlemek isteriz. Eşim devlet memuru, okuldan hangi belgeleri istemesi gerekecektir? Ben ise özel bir kuruluşta çalışmaktayım. Ben iş yerimden hangi evrakları isteyeceğim ve banka hesaplarımızda en az ne kadar olması gerekecek? Evrakları ve banka hesap dökümünü ayrı ayrı mı sunmalıyız? Yunanistan vizesi Trabzon için başvuru yaparken nereye gelmemiz gerekecek? Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Konya
    T.Ü., 09 Tem 2020, 16:42

    Yunanistan’da oturan dayımı ziyarete gitmek istiyorum. Yapacağım seyahat sırasında öğrenci olduğum için bana babam sponsor olabilir mi? Yunanistan vizesi Konya işlemlerini nereden yapmam gerekecek? Daha önce hiç parmak izi vermedim. Öğrenci olduğum için okuldan ne almam gerekiyor? Babam öğretmen, banka hesabında ne kadar para olması gerekiyor? Dayımın bana davetiye göndermesi gerekir mi? Bu işlemleri sizle yürüttüğüm takdirde ne kadar ücret ödemem gerekecek? Ayrıca seyahat sağlık seyahat sigortasını da sizden almak istiyorum, ücretini belirtirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Kayseri
    Ö.U., 09 Tem 2020, 16:31

    Yunanistan vizesi Kayseri için başvuruda bulunmak istiyorum fakat parmak izi işlemini nereden vereceğimi anlayamadım. Başvurumun hangi bölgeden olacağı ikametgahla alakalı bir durum mudur? Nelere dikkat etmek gerekir? Başvuru formumda hangi noktalara dikkat etmem gerekir? Bana kısaca bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Gaziantep
    Y.G., 09 Tem 2020, 16:18

    Yunanistan vizesi Gaziantep için yapacağım başvuruda sizinle çalışmak isterim. Fakat aklıma takılan bir iki tane sorum olacak. Daha önce hiç parmak izi vermedim, parmak izi işlemi için ne yapmam gerekiyor? İşlemler kaç günde sonuçlanmaktadır? Teyzemin yanına gideceğim bunun için herhangi bir evrak gerekiyor mu? Kendime ait bir iş yerim var. Hangi evrakları düzenlemem gerekiyor? Bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi Diyarbakır
    K.C., 09 Tem 2020, 16:02

    Yunanistan Kasım ayı içerisinde bir seyahat planım olacaktır. Yunanistan vizesi Diyarbakır için yapacağım başvuru sırasında form işlemleri için sizden destek almak istiyorum. Fakat ikametim Diyarbakır olduğu için İstanbul’dan mı yoksa Ankara’dan mı başvuru yapmam gerekiyor? Sayfanızda bölge ayrımı diye bir durum okudum. Sağlık seyahat sigortasını kendim yapsam evraklarımla getirsem mümkün olur mu? Yapacağım başvuruyu sizin üzerinizden tamlamak isterim. Bunun ücreti ne olacaktır? Konsolosluk birebir görüşmeye çağırmakta mıdır? Bilgi rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Çorlu
    L.Y., 09 Tem 2020, 15:47

    Çorlu’da ikamet etmekteyim ve şirket sahibiyim. Yunanistan’a yapacağım ticari bir seyahatim olacak. Yunanistan vizesi Çorlu üzerinden başvuru yapmam gerekiyor? Evrakları şahsen gelmeden nasıl teslim edebilirim? Bu seyahat için davetiye almam gerekecek mi? Siz başvuru merkeziyle ortak çalışan bir kurum musunuz? Evrak listesi neye göre hazırlanıyor? İşlemler kaç gün sürmektedir? Kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir? İşlemlerimi sizin aracılığınızla yaparsam parmak izi için nereye gelmem gerekecek? İşlem sonuçlandıktan sonra pasaportumu bana nasıl ulaştıracaksınız? Yardımcı olmanızı rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Çanakkale
    Ş.O., 09 Tem 2020, 15:33

    Yunanistan için turistik bir gezi planlaması yaptım fakat aklıma takılan birkaç soru var. Sitenizi incelediğimde diğer sitelere göre daha net bilgilere rastladım bundan dolayı sizinle çalışamaya karar verdim. Yunanistan vizesi Çanakkale için yapacağım başvuruda nereden başvuru yapmam gerekiyor ve başvuru esnasında İstanbul’a gelmem gerekecek mi? Daha önceden 2019 senesinde almış olduğun bir vizem vardı. Başvuru esnasında evrak listesine nasıl ulaşabilirim? Emekli olduğum için banka hesabı göstermem gerekecek midir? Siz bu hizmet için ne kadar ödeme alacaksınız? Bana yardımcı olabilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Altunizade
    E.D., 09 Tem 2020, 15:20

    Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım. Yunanistan’a turistik bir seyahat planım var. Schengen vizesi mi almam gerekiyor? Yunanistan vizesi Altunizade üzerinden başvuru yapmam mümkün mü? Başvuru merkezi Altunizade’de var mıdır? Altunizade’de şubeniz var mıdır? Aracı olarak sizle çalışmak istersem evrakları nasıl teslim edebilirim? Çalıştığım şirketten ne gibi evraklar almam gerekecek? Sigorta yaptırmam şart mıdır? Sizin aracılığınızla sigorta yaptırabilir miyim? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Adana
    Ş.V., 09 Tem 2020, 15:06

    Eylül ayı içerisinde Yunanistan’a yapacağım turistik bir seyahatim olacak. Vize işlemlerini sizin üzerinizden yapmak isterim. Ben memurum eşim özel sektörde çalışmaktadır. Başvuru için her ikimiz de ayrı ayrı evrak sunmak zorunda mıyız? Sadece benim evraklarımla başvuru yapsak olur mu? Yunanistan vizesi Adana şehrinden nasıl başvuru yapacağım ikametim ve iş yerlerimiz Adana’dadır. Parmak izi en son 2012 yılında vermiştik ancak tekrar gelmemiz gerekir mi? Dilekçede izin tarihlerini belirtmemiz gerekecek midir? Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    S. Akar, 25 Mar 2020, 17:12

    Merhaba. 3 yıl önce Türkiye'ye geldim. Oturma iznim var ve Suriye vatandaşları için Yunanistan vizesi almak için başka hangi belgeler lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    H. Cantekin, 25 Mar 2020, 16:41

    Merhaba, Ben Irak vatandaşıyım ve Türkiye’de 2 yıldır yaşıyorum. Irak vatandaşları için Yunanistan vizesi başvurusu yapmak için hangi belgeler hazırlanmalıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize
    H. Geçgin, 25 Mar 2020, 15:18

    Merhaba, ben şirket sahibi olarak Yunanistan’da iş yapmak için Yunanistan ticari vize başvurusu mu yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    G. Gündoğan, 24 Mar 2020, 12:23

    Türkiye’de ikamet izni olan İran vatandaşları için Yunanistan vizesi için neler yapmalı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kosmos Yunanistan Vize
    E. Büyük, 23 Mar 2020, 19:50

    Merhaba. Kosmos Yunanistan vize randevusu veriyor mu? Nasıl alıyoruz gidip sıraya mı gireceğiz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    G. Buyruk, 23 Mar 2020, 19:17

    Türkiye’de yaşayan Türkmen vatandaşları için Yunanistan vizesi için hangi evrakları sunmalıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    H. Kolcu, 23 Mar 2020, 18:48

    Katar vatandaşları için Yunanistan vizesi şart mı? Ben Antalya’da üniversite okuyorum hangi vize türü için başvuru yapmam gerekmektedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi İçin Muvafakatname
    L. Gürhanlı, 23 Mar 2020, 18:46

    Eşimle geçen yıl ayrıldım. Çocuğumun velayeti bende ama tatil için Yunanistan vizesi için muvafakatname almam gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Lübnan Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    S. Koca, 23 Mar 2020, 18:14

    Merhaba. Lübnan vatandaşları için Yunanistan vizesi için oturum belgesi haricinde başka evrak verilmeli mi? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Sanatçı Vizesi
    S. Bekiroğlu, 23 Mar 2020, 18:13

    Ben müzik sektöründe çalışıyorum fakat normal bir maaşım yok. Günlük sahne çalışmaları ile hayatımı sürdürüyorum. Yunanistan sanatçı vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dubai Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    B. Kaya, 23 Mar 2020, 17:45

    Merhaba, Dubai vatandaşları için Yunanistan vizesi şart mı? Yaz aylarında Marmaris’ten adalara geçebilir miyiz? Cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Özbek Vatandaşları İçin Yunanistan Vizesi
    N. Hilal, 23 Mar 2020, 17:19

    Merhaba. Özbek vatandaşları için Yunanistan vizesi için hangi şartlarda başvuru hakkına sahiptir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Çiftçi Vizesi
    U. Yazman, 23 Mar 2020, 16:44

    Ben tarım sektöründe bir çiftçiyim. Yaz aylarına Selanik’e gitmek için bir planım var ancak sigortam yok. Yunanistan çiftçi vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest Meslek Sahibi Olanlara Yunanistan Vizesi
    B. Cantürk, 23 Mar 2020, 15:53

    Merhaba. Serbest meslek sahibi olanlara Yunanistan vizesi almak için banka bilgisi verme zorunluluğu var mı? Hangi evrakları hazırlamalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi Geliri Olmayanlara Yunanistan Vizesi
    G. Güngör, 23 Mar 2020, 15:09

    Merhaba bir yerde maaşlı olarak çalışmıyorum. Günlük işlerle gündelik ücret ile çalışan biriyim. Resmi geliri olmayanlara Yunanistan vizesi alma hakkı var mı? Nasıl vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şoförler İçin Yunanistan Vizesi
    H. Karaca, 23 Mar 2020, 14:18

    Ben tırcı olarak çalışıyorum. Şoförler için Yunanistan vizesi diye bir vize türü var mı? Varsa neler gereklidir ve ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance Çalışanlar İçin Yunanistan Vizesi
    E. Akgün, 23 Mar 2020, 13:46

    Kendi evimde serbest olarak grafik işleri yapmaktayım ve SGK maaşım yok. Freelance çalışanlar için Yunanistan vizesi başvurusu nasıl olacak? Hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira Geliri İle Yunanistan Vizesi
    M. Kayık, 23 Mar 2020, 12:49

    Benim maaşım yok ama evim var. Oradan gelen kira geliri ile Yunanistan vizesi için başvuru yapma şansım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Yat Vizesi
    M. Asker, 13 Mar 2020, 17:02

    Tekne ile adalar turu yapmak istersek Yunanistan yat vizesi başvuru mu yapmamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunan Adaları Vize İstiyor Mu?
    G. K., 13 Mar 2020, 16:32

    Merhaba, yazın Bodrum’dan tekne ile tura geçmek istersek Yunan Adaları vize istiyor mu? Vize almamız gerekir mi? Adalar arasında geçişlerde sorun yaşar mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS Yunanistan Ankara
    S. Bahar, 13 Mar 2020, 15:30

    Selamlar, VFS Yunanistan Ankara ve çevresinde başvurularda mülakata çağırıyor mu? Başvuruyu ne şartlarda yapmalıyız? Başvuru için Ankara’ya gelmek zorunda kalacak mıyız? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp