• Yunanistan Turistik Vize Randevusu
    e. c, 24 Eki 2023, 12:57

    Merhabalar, Yunanistan turistik vize randevusu almak istiyorum, bu nasıl yapılıyor? Randevuyu telefondan alabiliyor muyuz? Randevu nasıl oluşturulmakta, randevuyla seyahat tarihi arasında en az ne kadar olmalıdır? Bilgi rica edilir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?
    u. m, 24 Eki 2023, 12:40

    Merhabalar önümüzdeki ay bir seyahat planım vardır. Yunanistan turistik vize kaç günde çıkar? Başvuru için ne zaman işlemlere başlamalıyım, bana bilgi verir misiniz? Evraklarımı hazır getirsem ve başvursak kaç günde sonuç alırım? Desteğiniz rica olunur, kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vize Ücreti
    e. r, 24 Eki 2023, 12:30

    Merhabalar, Yunanistan turistik vize ücreti kısmında destek almak istiyorum farklı fiyatlar gördüm. Ben, eşim ve 3 yaşındaki oğlumla başvuru yapacağım, ücretlendirme nasıl olacaktır? Bilgi vermenizi rica edeceğim sizden, kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    k. l, 23 Eki 2023, 17:39

    Merhabalar Yunanistan seyahatim var bunun için vize işlemi yapmak isterim. Yunanistan ticari vizesi için gerekli evraklar kısmında başvuru formu için siz mi destek veriyor musunuz? Bu formda nelere dikkat edilmeli; form. evrak kısmında zorunlu mudur? Sadece randevu için mi destek sağlıyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Randevusu
    y. n, 23 Eki 2023, 15:38

    Merhabalar yapacağım seyahat için nasıl bir başvuru yapmalıyım? Yunanistan ticari vize randevusu için başvuruyu nereden yapacağım? Firmam fuara gönderecek işlem için çalıştığım firmanın hangi evrakları sunması gerekiyor? Benim şahsi banka hesabıma ihtiyaç duyulur mu? Randevu kaç günde alınır, randevuya kaç gün kala evrak getirmem gerekecektir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?
    u. ü, 23 Eki 2023, 15:32

    Merhabalar, Mart ayında Yunanistan ticari vize kaç günde çıkar? Başvuru yaparken kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyor, şimdiden randevu almalı mıyım? Yunanistan ticari vizesi kaç günde sonuçlanır? Desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Başvurusu
    k. n, 19 Eki 2023, 16:11

    Merhabalar yapacağım seyahat için vize işlemini sizinle yapmak isterim. Yunanistan ticari vize başvurusu yapacağım. Kendi iş yerime sahibim, sunmam gereken evraklar nedir? Süreç nasıl ilerler? ilk defa gideceğim parmak izi vermem gerekecek mi? Bana bilgi vermenizi rica ederim, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    u. y, 04 Eki 2023, 19:15

    Merhabalar; tatil planlaması yaptım, vize başvurusunda bulunacağım fakat neler sunacağımı bilmiyorum. Özel bir kurumda çalışmaktayım. Yunanistan turistik vizesi için gerekli evraklar neler? Bana bilgi vermenizi rica edeceğim, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vize Ücreti
    L. n, 04 Eki 2023, 18:53

    Merhabalar, internet sayfalarını incelediğim zaman her yerde farklı fiyatlara rastladım. Aklım baya karıştı Yunanistan turistik vize ücreti hakkında bilgi rica edeceğim nereye ne kadar ödeme yapmam gerekiyor sizin danışmanlık Yunanistan turistik vizesi ücreti ne kadardır bana bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?
    A. E, 04 Eki 2023, 18:39

    Merhabalar Mart ayı içinde Yunanistan ‘da bir fuara gitmem gerekiyor şu sıralar sonuçlanma süreleri ne kadardır Yunanistan turistik vize kaç günde çıkar? Başvuru yaparken süre kısmında nelere dikkat etmem gerekiyor şimdiden mi randevu almam gerekir desteğinizi rica edeceğim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Evrakları
    C. N, 04 Eki 2023, 18:27

    Merhabalar emekliyim ve kızım üniversite öğrencisi. Kızım İstanbul'da ikametgah etmektedir. Vize başvurusu yapacak fakat ne yapacağı konusunda hiç bilgisi yok. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Yunanistan vize evrakları listesini sponsorlu olarak nasıl sizden nasıl temin edebilirim? Bilgi rica edeceğim, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vize Başvurusu
    L. K, 04 Eki 2023, 16:18

    Merhabalar, ocak ayında Yunanistan’a bir seyahat planım olacaktır. Yunanistan turistik vize başvurusu mu yapmam gerekiyor? Devlet memuru olarak çalışmaktayım, kurumdan hangi evrakları sunmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Başvuru Formu
    L. M, 04 Eki 2023, 15:48

    Merhabalar Yunanistan için yapacağım seyahat için vize başvurusu yapmak istiyorum. Yunanistan vize başvuru formu kısmında siz mi destek oluyorsunuz? Sadece randevu için mi destek sağlıyorsunuz, bana bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi ile Schengen Ülkelerine Gitmek
    M.D., 16 Mar 2023, 10:59

    Yunanistan'a motosiklet ile seyahat etmek istiyorum eşimle birlikte o aynı zamanda Ukrayna vatandaşı o vizesiz seyahat edebiliyor benim için gerekli evraklar ve net maliyeti nedir bu alacağım Yunanistan vizesi ile Schengen ülkelerine gitmek istersem, gidebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler İçin Yunanistan Turist Vizesi
    İ. Kutay Urgancı, 09 Mar 2023, 14:50

    Merhaba, 3 haftalık Öğrenciler için Yunanistan Turist vizesi almak istiyorum sadece ziyaret ve gezi amaçlı gideceğim. Öğrenciyim. Ne yapmam gerekir. Vize ücreti ne kadardır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlk defa Yunanistan turistik vize başvurusu nasıl yapılır?
    S.E., 26 Oca 2023, 12:38

    Haziran Temmuz tarihleri arasında Yunanistan Atina’ya turistik gezi amaçlı kısa bir tatil yapmak istiyorum. Bordo pasaportum var. Vize almam gerekir mi? turistik Yunanistan vizesi başvurusu için ilk nereden başlamalıyım? Gerekirse vizem kaç güne çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan uzun süreli vize
    K. Yüksel, 12 Oca 2023, 15:43

    Yunanistan’dan daha uzun süreli vize nasıl alınabilir? Uzun yıllardır Yunanistan’a tatile gidiyoruz. 6 Schengen vizemin 5’ini Yunanistan’dan aldım; ancak asla 1-2 senelik vermiyorlar. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Yunanistan uzun süreli vize alabilmem için neler yapmamı önerirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Köpeğimle Yunanistan’a gidebilir miyim?
    S. Durmuş, 11 Oca 2023, 17:08

    2 yaşında Golden Labrador, 40 kg kısır erkek köpeğimiz var. Kendi aracımızla Yunanistan’a tatile gitmek istiyoruz. Köpeğimle Yunanistan’a gidebilir miyim? Tamamlamam gereken evraklar nelerdir? Ve ücreti ne kadar tutar? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araçla Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?
    M. GÜNEŞ, 26 Ara 2022, 10:46

    Merhaba; Biz Konya’da üretim yapan bir firmayız. Haziran ayı gibi Yunanistan başta olmak üzere birkaç Schengen ülkelerinde aracımızla potansiyel müşterilerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Araç için belge hazırlamaya gerek var mı? Araçla Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır? Nasıl bir vizeye başvurmalıyız? Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir Yunanistan Schengen Vizesi başvurusu
    A. Gündüz, 24 Ağu 2022, 04:02

    Yunanistan'a bir haftalık turistik gezi yapmak istiyorum. Başkent Atina'ya. Antik kalıntılar ve arkeolojik alanları görmek istiyorum. Sosyolog ve felsefeciyim. Atina'dan, turistik vizeyle Almanya'ya (Köln) turizm amaçlı geçiş yapabilir miyim? İzmir'de ikamet ediyorum. İzmir şubeniz aracılığıyla İzmir Yunanistan Schengen Vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a kapı vize nasıl alabilirim
    K.A, 29 Nis 2022, 16:25

    17 inde başlayan Schengen vizem var. Fakat 17 sinde ayvalıktan midilliye geçmemiz gerekiyor. Gecerliliği bulunan bir Schengen vizesine sahip pasaportumla tekrar Yunanistan'a kapı vize nasıl alabilirim feribotlar tamamen dolu hangi almam gerekiyor ki, 14ünde midilliye geçebilelim. 17 si akşam 20 de Atina'ya başka bir feribota binmemiz gerekiyor. En hızlı İstanbul içinde nasıl halledebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan şoför vizesi ret geldi
    E.R, 19 Nis 2022, 13:43

    Yunanistan şoför vizesine başvuru yaptım yaklaşık 1 hafta Yunanistan şoför vizesi ret geldi. Ne yapmam gerekiyor sizden ret işlemi yapabilir miyim? İtiraz etmek için ne kadar zamanım var ? kaç gün içinde tarafıma dönüş sağlanır. Web te araştırmalarım sonucu bu konuda destek sağladığınıza denk geldim İtiraz dosyamın hazırlanmasında bana destek olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim?
    S.Ö, 19 Nis 2022, 13:35

    Merhaba, Yunanistan ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim ile ilgili kafam karıştı araştırmalarıma göre götürebileceğim söyleniliyor fakat emin olamadım bana bununla alakalı yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan uzun süreli şoför vizesi almak
    D.V, 19 Nis 2022, 13:28

    Yunanistan uzun süreli şoför vizesi almak kısmında nereden işlem yapabilirim? Hangi evrakları sunmam gerekiyor bana destek olur musunuz iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirketimin temsilciliğini kurdum Yunanistan'da oturum nasıl alırım?
    D.Ç, 19 Nis 2022, 13:21

    Yaptığım kısa bir araştırma sonucunda sitesiniz den size ulaştım. Şirketimin temsilciliğini kurdum Yunanistan'da oturum nasıl alırım kısmında destek sağlamakta mısınız? Bu işlem için neler gereklidir? Bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'dan ev aldım turistik vize nasıl alırım?
    V.Ö, 18 Nis 2022, 15:08

    Yunanistan'dan ev aldım turistik vize nasıl alırım ilgili bana destek olmanızı rica edeceğim çok fazla bilgi karmaşası olduğu için aklım karıştı nasıl başvuru yapabilirim tapumla beraber hangi evrakları sunmam gerekir? Bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'dan ev aldım ticari vize nasıl alırım?
    E.S, 18 Nis 2022, 15:02

    Yunanistan’a çok sık seyahat ettiğim için kendime bir ev satın aldım. Bundan sonraki seyahatlerimde evimde kalacağım. Yunanistan'dan ev aldım ticari vize nasıl alırım? Durumu anlatan bir dilekçe yazmam yeterli olur mu? İşlemler kaç günde sonuçlanır. Parmak izi için gelmem gerekecek midir? Vize Merkezi bana nasıl destek olacaktır? Yardımınızı bekliyorum iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    Ö.M, 15 Nis 2022, 13:33

    Selamlar, Yunanistan ticari vize ile Hollanda'ya gitmek mümkün müdür? Yunanistan ticari vize için neler yapmak gerekir bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Yunanistan'da çalışabilir miyim?
    K.M, 15 Nis 2022, 13:28

    Merhaba, Yunanistan'da bir sağlık firmasına ürün vermekteyim. Daha önce ticari vize almıştım şimdi sürekli olarak Yunanistan da firmada çalışmak istiyorum. Ticari vize ile Yunanistan'da çalışabilir miyim? Duyduğuma göre çalışma izni işlemleri çok uzun süren bir süreç hiç çalışma iznine başvurmadan bu yolla ilerlemem mümkün olur mu? Bana destek olmanızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz?
    D.Ç, 15 Nis 2022, 13:21

    Merhaba, Bir firmayla iş yapmak amacı gidecektim fakat geri dönüşümü garanti görmedikleri için ret verdiler. Yunanistan ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp