Oturma izni ve Ukrayna'ya tekrar gidebilmek için ne yapmam gerekli?

Ö. Yedekçi 25/07/16, 18:42
Ukrayna'da 21.11.2015 tarihinde resmi evlilik yaptım. 1 kız çocuğum var ve kayıt yaptırdık. 12.02.2016 tarihinden 05.05.2016 tarihine kadar aralıksız Ukrayna'da bulundum. 28 gün aşımı bilmeden yaptım. Cezasını ödedim. Tekrar gitmek için ne yapmam gerekiyor? Cezalı vize yada vize D nasıl alabilirim? Eylül ayında uzun süreli Ukrayna'da oturmak istiyorum. Oturma izni ve oraya tekrar gidebilmek için ne yapmam gerekli? Doğru Bilgilendirmeye ve yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim...
Vize Merkezi

Sayın Yedekçi merhaba,

Ukrayna aile birleşimi vizesi için Ukrayna Büyükelçiliği ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz. Ukrayna aile birleşimi vizesi, D tipi bir vize kategorisi olması nedeniyle Ukrayna Büyükelçiliği'nin çalışma alanı içerisinde yer almaktadır.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.