• Suudi Arabistan vize başvuru formu
    Y. Çağlar, 15 Nis 2020, 10:08

    Merhaba, Ben Suudi Arabistan’a şirket ziyaretinde bulunacağım bazı mühendislik kontrolleri için. Sizin sayfanızda yer alan belgeleri hazırladım ama başvuru formuna ulaşamadım. Ayrıca Suudi Arabistan vize başvuru formu doldururken özellikle hangi dilde doldurmam gerekiyor. İlginiz için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020
    M. Gürses, 15 Nis 2020, 09:47

    Geçen sene Suudi Arabistan’a şirketimizden yetkilimiz ticari amaçlı seyahatte bulundu. Bu yıl benim ticari faaliyet ile gitmem gerekiyor. Suudi Arabistan vizesi için gerekli evraklar 2020 için nelerdir? Dikkat etmemiz gereken noktalar ile birlikte yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan Umre Ve Hac Vizesi
    Z. Dalkılıç, 14 Nis 2020, 11:21

    Merhaba, Suudi Arabistan’a ilk defa umre için gitmek istiyorum. Yanımda iki çocuğumu da götürmek istiyorum. Herhangi bir sorun yaşatır mı? Suudi Arabistan umre ve hac vizesi nasıl alınır ve nereye başvuru yapılır hiçbir bilgim yok. Sizden başvuru için destek alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan Ticari vize davetiyesi
    M. Güneş, 14 Nis 2020, 10:33

    Merhaba, Suudi Arabistan ile çeşitli ticari faaliyetlerde bulunma kararı aldık ancak oraya gidip bazı anlaşmalar yapmamız gerekiyor. Bu ziyaretimiz yaklaşık 5-6 gün kadar sürecektir. Bunun için Suudi Arabistan ticari vize davetiyesi almamız gerektiğini biliyorum ancak bu davetiye nasıl hazırlanmalı ve mutlaka olması gereken belgeler nelerdir? Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan Aile Ziyareti Vizesi 2020
    R.A, 19 Kas 2018, 22:11

    Merhaba, eşim Suudi Arabistan’da çalışmaya başladı ve bir süredir orada yaşıyor. Kendisini görmek istiyorum. Diğer ülkelerde olduğu gibi Suudi Arabistan aile ziyareti vizesi 2020 yılında nasıl alabilirim? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan Vize Ücreti
    K.T, 19 Kas 2018, 01:26

    İyi günler diliyorum Vize Merkezi, Arabistan’a ailemle birlikte seyahat edeceğim ve vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibiyiz hepimiz. 4 kişilik bir aile için Suudi Arabistan Vize Ücreti ne kadar oluyor öğrenmek ve ona göre işlemler için bir bütçe ayırmak istiyorum. Güncel bilgileri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vizesi için pasaport süresi
    Z.K., 23 Eki 2018, 04:54

    Merhabalar, Suudi Arabistan’a Umre için pasaport çıkarttım 6 aylık. Tur bana 6 ay yeterli dedi fakat sistelerde en az 1 sene olmak zorundadır diyor benim gitmem imkansız mı şu an?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan Umre vize ücreti
    A.C., 10 Eki 2018, 02:43

    Merhaba, 5 gün Suudi Arabistan’da kalmak istiyorum Umre için tahmini olarak vize ücreti ne kadardır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umre vizesi nasıl alınır?
    U.D., 24 Tem 2018, 13:25

    Merhabalar, ben ailemle beraber Umre’ye gitmek istiyorum ama tur şirketi olmadan otel rezervasyonumu buradan yaptırıp gitmek istiyorum. Bu mümkün müdür ne yapmam lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan çalışma vizesi için şartlar
    A. Okur, 29 May 2018, 11:27

    Merhaba, İngilizce öğretmenliği yapacağım okulda Work Visit Vizesi başvurusu yapacaklar bizim için fakat Türkçe karşılığını bulamıyorum. Eşimle birlikte ancak Türk pasaportumla başvuru yaparsam gelebiliriz aksi takdirde ABD pasaportumla başvuru yapacaklar ve tek gitmek zorunda kalacağım. Bu konuda benden bilgi istediler, Türkiye’den Work Visit başvuru yapma koşulları hakkında. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan'a evcil hayvan ile seyahat
    Y. Dinler, 20 Nis 2018, 10:27

    Merhaba, Suudi Arabistan'a iki adet evcil hayvan götürmek veya göndermek istesem neleri yerine getirmem gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umre vizesi ücreti ne kadar?
    A. Zurnacı, 14 Mar 2018, 10:39

    Merhabalar, Umre vizesi alıyor musunuz? Alıyorsanız ücreti ne kadar? Sadece vize alınabilir mi? Yani çok fazla kalmadan 1-2 günlüğüne gidip gelebilmek için alınabiliyor mu? Aynı yıl içerisinde 2 kere Umre’ye gidildiğinde ekstra ücret çıkar mı? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancı pasaport sahiplerinin Umre vizesi başvurusu
    Mehmet, 23 Şub 2018, 12:46

    Merhaba, İstanbul’da oturuyorum. Eşim için Umre vizesi almak istiyorum. Eşim İran vatandaşı ama Türkiye’de evlilik dolayısıyla oturum izni bulunmaktadır. Eşim için Umre vizesi alabilir miyiz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan turistik vize hakkında
    O. Usta, 23 Şub 2018, 10:31

    Merhaba, Arabistan'da turistik amaçlı 1 aylık gezi için aylık vize fiyatı ne kadar tutar? Haftalık ve aylık vize fiyatları nelerdir? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vatandaşıyla evlenme
    Ü. Sürmelioğlu, 11 Oca 2018, 20:09

    Merhaba, ben Suudi Arabistan’da çalışıyorum. Suudili bir kız ile evlenmek istiyorum. Bunun için gerekli evraklar nelerdir? Buradan isteyebilecekleri evraklar nelerdir ve ne yapmam gerekiyor? Şu an Türkiye'deyim ve bir hafta sonra geri dönüş yapacağım. Suudili yetkililerin benden isteyebilecekleri belge veya evraklar nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsrail vizesi olan pasaporta Umre vizesine başvurabilir miyiz?
    R. Hoshanli, 23 Eki 2017, 13:59

    Merhaba, Eğer ki pasaportumda İsrail vizesi varsa yine de Umre vizesi alabilir miyim? Teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Geçen sene Umre vizeleri için ek vergi alınıyordu bu yılda alınıyormu?
    n. şahin, 17 Eki 2017, 22:16

    2 yıl içinde ikinci kez gidecek olanlardan 540 $ ek vergi alınacak mı? 2017-2018 umre sezonunda bu hususta bir gelişme var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan oturum vizesi
    O. ERCİYAS, 26 Eyl 2017, 18:29

    Merhaba, yönetici mühendis olarak Suudi Arabistan'da çalışıyorum ve oturumum iznim var. Eşimin yeşil pasaportu vardır. Eşim yeşil pasaportu üzerine, Suudi Arabistan'da oturum vizesi alabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vizesi nasıl alınır?
    C. Çelik, 02 Ağu 2017, 10:09

    Merhaba, geçen sene Suudi Arabistan’a ticari vize başvurusunda bulundum ancak davetiyenin geçerlilik süresinin bittiğini belirtip ret verdiler. Yeni ticari davetiyem geldi ve tekrar başvuru yapmak istiyorum. Suudi Arabistan vizesi 2020 yılı için nasıl alınır bilgi vermenizi istiyorum? Tekrar ret almamak için ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umre vizesi için pasaport süresi
    G. YUCEDAG, 02 May 2017, 10:14

    Merhaba, annemiz için Umre’ye gitmesi için pasaport başvurusunda bulunduk Süresini 6 ay seçtik bilmeden. Bu Vize alması için bir sorun oluşturur mu? Konsolosluğun şimdi ki uygulamalarına göre? Saygılar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan'da yaşamak için gerekli şartlar
    M. Engin, 27 Nis 2017, 14:50

    Merhaba, ben Suudi Arabistan'da yaşamak orada çalışmak, çocuğumun orada eğitim almasını istiyorum. Böyle bir imkanı nasıl elde ederim? Şimdiden çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vatandaşlığı için şartlar
    M. Yahya Akım, 11 Nis 2017, 00:31

    Merhaba, Suudi Arabistan’ vatandaşlık almak istiyoruz. Yardımcı olmanız mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan transit vize
    M. Acer, 03 Nis 2017, 11:55

    Merhabalar, daha ekonomik olduğu için Suudi Arabistan Airlines ile Cidde aktarmalı olarak Manila'ya (Filipinler'e) yolculuğum var. Filipinler 30 güne kadar vize istemiyor. Fakat Suudi Arabistan Türk vatandaşlarından vize istiyor. Aktarma sırasında transit vize isterler mi acaba? Aktarma sürem 5-10 saati buluyor. Bilgilendirmenizi bekliyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kamuda çalışan hususi / yeşil pasaport sahibi olanlar için vize varmı
    S.A, 17 Mar 2017, 23:49

    Kamuda calışan ve yeşil pasaport sahibi olanlar için Suudi Arabistana gidişte kolaylık var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan ticari davetiyem var vize işlemi yaptırmak istiyorum
    Y.T, 15 Mar 2017, 00:12

    Suudi Arabistan ticari vize işlemlerimi yaptırmak istiyorum. Suudi Arabistan'dan ticari vize için davetiyem var. Ticari vize için neler gereklidir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Umre vizesi fiyatı ne kadar?
    M. Çınar, 10 Mar 2017, 21:30

    Merhaba, iki arkadaş Umre için vize almak istiyoruz, ücreti ne kadar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan transit vizesi
    k.u., 28 Şub 2017, 14:05

    İyi günler, ben Arabistan’ın hava alanını kullanarak başka bir ülkeye seyahat gerçekleştireceğim. Bu durumda Suudi Arabistan transit vizesi sahibi olmam gerekiyor mu acaba? Yoksa doğrudan uçuş biletimi göstererek geçiş yapabilir miyim? Bana dönüş yaparak yardımcı olursanız çok sevinirim eğer gerekiyorsa işlemleri sizinle nasıl yapmam gerektiğinden de bahseder misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan vatandaşıyla evlilik
    Ö. KIZILTAŞ, 20 Şub 2017, 10:37

    Merhaba, Ben Suudi Arabistan'da yaşayan ve vatandaşı olan bir kadınla evlenmek istiyorum. Babası benim buradan konsolosluk aracılığı ile başvurmam gerektiğini söyledi. Bana prosedür ve nereye başvurmam gerektiği ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bu konuda hiçbir fikrim yok. İyi Çalışmalar. Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suudi Arabistan çalışma vizesi 2020
    G. GÜCEN, 18 Şub 2017, 16:44

    Merhaba, ben çalışma vizesi başvurusunda bulundum ve onaylandı ama Suudi Arabistan’da bazı işlemler yapmam gerektiği söylediler ayrıca aile mi yanıma alabilir miyim? Suudi Arabistan çalışma vizesi 2020 yılı için böyle bir hakkı var mı? Desteğiniz için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yurt dışından Umre vizesine başvuru
    N. E., 12 Şub 2017, 21:41

    Merhaba, ben yurt dışında yaşıyorum, Türkiye’den acenteyle Umre’ye gitmek istiyorum Suudi Arabistan vizesini nasıl almamı tavsiye edersiniz, çalıştığımdan dolayı erken gelip vizeyi alamıyorum, pasaport postayla yetişmez diye korkuyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Suudi Arabistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp