• Senegal Ticari Davetiye
    B. Gezer, 23 May 2020, 18:57

    Merhaba, Alüminyum doğma üzerine İzmir’de şirketimiz var. Şirket sahibi ve genel müdürümüz, Senegal’de bulunan firmaya anlaşma için gidecekler. Senegal ticari davetiye gerekli midir? Davetiyenin resmi makamlardan mı çıkartılması gerekli midir? Davetiye hangi dilde yazılmış olması gerekiyor? Yardımlarının için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal turist vizesi 2020
    A. Nalcı, 23 May 2020, 18:36

    Merhaba, Edirne’de ikamet etmekteyim. Senegal’e sonbaharda turistik olarak gitmek istiyorum. Benim adıma siz başvuru yapabilir misiniz? Senegal turist vizesi 2020 yılı için ne evrak getirmem gerekli? Uçak biletimi ve otel ödemesini yapmak zorunda mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal turist vizesi ücreti
    L. Keskin, 23 May 2020, 18:12

    Merhaba,Senegal’e ileri tarihlerde turistik olarak seyahat etmeyi planlıyorum. Vize için nelere dikkat etmem gerekiyor? Senegal turist vizesi ücreti ne kadardır? Kapıda vize alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal vize dilekçe örneği
    G. Erdem, 23 May 2020, 17:57

    Merhaba, Senegal’e gideceğim. Vize almam için neler yapmam gerekli? Çalıştığım şirketten dilekçe almalı mıyım? Senegal vize dilekçe örneğini mail adresime gönderir misiniz? Vizede dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal vize başvuru formu
    D. Arcan, 23 May 2020, 17:37

    Merhaba, Bursa’da ikamet etmekteyim. Senegal’e yapacağım seyahatte, vize işlemleri için Senegal vize başvuru formu için siz yardımcı olabiliyor musunuz? Bunun için Ankara’ya gitmem gerekiyor mu? Vize formu ve vize için detaylı bilgiye nereden ulaşabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    B. Karabulut, 23 May 2020, 17:21

    Merhaba, Senegal’i arkadaşım okulu bitince ülkesine geri döndü. Ben de kendisini ziyaret etmek istiyorum. Senegal aile ve arkadaş ziyareti vizesi için neler gereklidir. Arkadaşımın ve benim hazırlamam gereken nelerdir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Senegal vizesi
    B. Dalkıran, 23 May 2020, 16:57

    Merhaba, İstanbul’da ikamet ediyorum. Senegal’e seyahat yapmak istiyorum. Daha önce hiç Senegal’e gitmedim başvuru için konsolosluğa gitmem gerekiyor mu ve gitmem gerekiyorsa nereden başvuru yapacağım? Senegal vizesi için gerekli belgeler ve detaylar hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Senegal için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp