• Rusya vize ücreti 2021
    B.Çetin, 05 Oca 2021, 15:56

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, benim yaklaşık 2 ay kadar sonrasına planlanmış olan bir Rusya seyahatim mevcut. Çalışma programım yüzünden başvuru işlemleri ile ilgili kendim ilgilenecek kadar yeterli vakte sahip değilim. Sizin bu konuda başarılı bir danışmanlık hizmeti verdiğinizi arkadaşlarımdan öğrendim ve kendi başvurumda da sizden yardım almayı talep edeceğim. Bu konuda sizinle iletişime geçmem yeterli olacak mı bunu öğrenmek istiyorum. Bir de işlemlere başlamadan önce hazır bulunması için Rusya vize ücreti 2021 yılı için güncel bedeli öğrenmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize 2021
    S.Sengul, 05 Oca 2021, 15:34

    Merhabalar, ben turistik gezi amaçlı olarak arkadaşlarımla birlikte Rusya’ya seyahat edeceğim. Aramızda hem bordo pasaport hem de yeşil pasaport sahipleri var. Vize muafiyeti ile ilgili bilgi almak istiyorum. Vize muafiyetinin olmadığı durumlarda başvuru işlemleri nasıl yapılıyor, hangi evraklar talep ediliyor öğrenmek istiyorum. Rusya vize 2021 başvurularına dair yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize
    G.H., 30 Eyl 2020, 14:18

    Merhaba, Rusya’ya seyahat etmeyi planlamaktayım. Rusya vize işlemleri için hazırlanması gereken evraklar ve detaylar hakkında bilgi verebilir misiniz? Başvuruya şahsen gelmem gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi 2021
    G. C., 30 Eyl 2020, 14:05

    Merhaba, Rusya’ya turist olarak gezmeye gitmek istiyorum. Daha önce vize almadan Rusya’ya seyahatlerim oldu. Rusya vizesi 2021 yılı için hazırlanması gereken evraklar nelerdir? Süreç için bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Konsolosluğu evlilik işlemleri
    M. Ezer, 01 Kas 2019, 12:34

    Rusya Konsolosluğu evlilik işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Rusya vatandaşı olan kız arkadaşımla evlenmek istiyorum. Bunun için öncelikle hangi belgeleri almak gerekir? Bu süreç nasıl işleyecek? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya online vize
    E. Sarıağa, 30 Eki 2019, 15:56

    Rusya online vize alabiliyor muyuz? Bunun için hangi linkten ya da siteden başvuru yapmak gerekecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya e-vize
    E. Güneş, 30 Eki 2019, 14:29

    Selam sayın yetkili, Rusya e-vize uygulaması hangi şehirleri kapsamaktadır? Bu tür başvuru için neler gereklidir, nasıl yapabilmekteyiz? Fiyatları ne kadardır ve kaç günde sonuçlanır? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya online vize başvuru formu
    M. Akakçe, 30 Eki 2019, 12:24

    İyi günler, sitenizde bulunan Rusya online vize başvuru formu tam olarak doldurulursa vize başvurusu yapmış sayılmakta mıyız? Formu nasıl doldurmalıyız ve hangi evraklar gereklidir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize başvuru formu Türkçe örneği
    S. Bahar, 28 Eki 2019, 14:48

    Rusya vize başvuru formu Türkçe örneği sizin sitenizde olan mıdır? Örnek olarak onu aynı şekilde doldurursak yeterli olur mu? Bir de Rusya vizesi için Türkçe olması mı gerekir Rusça mı? Hangi dilde başvuru formu olacak? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Rusya Konsolosluğu vize randevu
    M. K., 24 Eki 2019, 12:27

    Ankara Rusya Konsolosluğu vize randevu için nereyi aramak gerekir? Randevu için hangi zamanlarda başvurmak gerekir? Bunlarla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize başvuru merkezi
    Y. Saklı, 23 Eki 2019, 10:59

    Rusya vize başvuru merkezi nerededir? Ben ve eşim yeni yıla Rusya'da girmek istiyoruz. O tarihler için bir tatil planımız var. Başvuru için nereye gitmemiz gerekecek? Hangi belgeler gereklidir ve ne zaman başvuru yaparsak vizemiz hazır olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi Bursa
    H. Nacar, 19 Eki 2019, 13:51

    Rusya vizesi Bursa şehrinden nereden alınıyor? Vize için gerekli evraklar nelerdir? Ben eşim ile beraber Rusya'ya turistik biz ziyaret gerçekleştirmek istiyorum. Bunun için neler yapmak gerekir? 2 kişi için vize ücreti ne olur? Biz size ödeme yapınca daha sonra konsolosluk vs. işleri için bir ücret ödeyecek miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi İstanbul
    M. Küçük, 19 Eki 2019, 12:58

    Rusya vizesi İstanbul işlemleri için size gelince biz bir daha konsolosluğa gitmek zorunda kalacak mıyız? Randevu için beraber mi gideceğiz? Turistik olarak gitmek istersek en fazla kaç gün kalabiliyoruz? Bunlar için bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi Ankara
    E. Kara, 18 Eki 2019, 16:33

    Rusya vizesi Ankara işlemleri için nereye gitmek gerekir? Üniversitede öğrenciyim. Yarı yılda 1 aylığına bir eğitim için Rusya'ya gitmem gerekiyor. Bunun için hangi belgeler gerekli olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize başvuru sonucu
    N. Arman, 18 Eki 2019, 15:00

    Selam, Rusya vize başvuru sonucu nasıl belli oluyor? Bu sonuca kim karar veriyor, kaç günde çıkıyor ve sonucu biz nasıl öğreniyoruz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize fotoğraf ölçüsü
    E. G., 17 Eki 2019, 17:02

    Rusya vize fotoğraf ölçüsü tam olarak nedir? Benim önceki aydan çekilmiş olduğum biyometrik fotoğrafım var. Onlar olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi almak zor mu?
    T. D., 10 Eki 2019, 16:54

    Selamlar, Rusya vizesi almak zor mu ben bunu cevabını merak ediyorum. Vizeler bir kalktı bir kalkmadı derken kafamız karıştı. Ben önümüzdeki ay Trabzospor'un Krasnodar maçına gitmek istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım. Maç tarihinden ne zaman önce vize işlemlerine başlayayım? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi kolay alınır mı?
    Z. H., 10 Eki 2019, 15:12

    Merhaba, Rusya vizesi kolay alınır mı? Ben Rusya'ya gitmek istiyorum. Normal turistik bir gezi planlıyorum. Bunun için hangi belgeler gereklidir ve ücreti ne kadardır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya uzun süreli vize
    D. K., 10 Eki 2019, 10:28

    Ben Rusya uzun süreli vize almak istiyorum en fazla kaç gün vize alabilirim? Sizden dönüş bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Uzatma
    F. Topal, 09 Eki 2019, 15:57

    Merhaba, Rusya vize uzatma oluyor mu? Ben 2 ay önce Rusya'da yaşayan oğlumu ziyaret etmek için 2 girişli 3 aylık Rusya aile vizesi almıştım. 10 gün sonra yeniden Rusya'ya gitmeyi planlıyorum. Fakat 20 günlük bir süre kaldı geriye. Gitmişken daha fazla kalmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor, vize uzatma mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Özbek Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
    H. L., 08 Eki 2019, 11:28

    Özbek vatandaşları için Rusya vizesi almak zorunlu mudur? Ben Türkiye'de ikamet eden bir Özbekistan vatandaşıyım. Önümüzdeki ay bir düğüne katılmak için Rusya'ya gitmek istiyorum. Bu konuda neler yapmam gerekir? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Voucher bedeli
    İ. Müftüoğlu, 05 Eyl 2019, 20:26

    Vize ücretlerini çok güzel şekilde tablo ile görüntüleyebiliyoruz. örneğin tek girişli turistik vize ücreti 160 US Dolar, Voucher için yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz ki, bu çok güzel bir davranış. Sorum: Voucher bedeli nedir? Sonuçta ödeyeceğimiz ücret Vize 160 Dolar + Voucher. Doğru mu anlamışım? Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Hotel Voucher
    H. M, 05 Eyl 2019, 14:22

    Rusya vizesi için Rusya hotel voucher belgesi gerekiyor sanırım. Bu belgeyi nereden temin edebilirim. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
    E. K., 05 Eyl 2019, 13:31

    Merhaba, İran vatandaşları için Rusya Vizesi var mıdır? Ben İran vatandaşıyım Rusya'ya turistik olarak ziyaret gerçekleştirmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Rusya turistik vize mi almak lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Başvuru Ücreti
    A. K., 04 Eyl 2019, 10:56

    Selamlar Rusya vize başvuru ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Rusya turistik vize başvuru ücreti ne kadardır ve başka neye göre bu ücretler değişmektedir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Moskova vizesi
    M. A, 16 Ağu 2019, 11:34

    Merhaba, ben Moskova'ya ziyaret amaçlı gitmek istiyorum, Moskova vizesi nasıl alırım? Bunun için neler yapmam gereklidir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya 2019 turistik vizesi nasıl alınır?
    B. Aydın, 31 Tem 2019, 13:47

    Merhaba, Rusya ya turist vizesi almak istiyorum. 25.12.2019- 05.01.2020 tarihleri arasında kendi ayarladığım otelde konaklayacağım. Turist vizesi için nereye başvurmalıyım? Yaroslavl şehrine gitmek istiyorum. Moskova’dan sonra oraya ulaşımım nasıl olur? Teşekkür ederim...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rus vatandaşlığı nasıl alınır 2019
    T. Doğan, 31 Tem 2019, 09:18

    Rusya vatandaşlığı 2019 yılında nasıl alırım? Babam 20 yıldır Rus vatandaşı ve Rus biriyle evli. Moskova'da yaşıyor. Yaşım 25 üniversiteden mezun oldum, Rusya'da yaşamak istiyorum, babamdan dolayı vatandaşlık alma veya uzun süre ikamet/oturma vizesi alabilmem mümkün mü? Mümkünse neler gerekmektedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vatandaşına Rusya vizesi
    E.Ç, 31 Oca 2019, 13:02

    Merhaba, sadece oğlum için vize başvurusu yapmak istiyorum,abd pasaportu var.13 yaşında.hangi evrakları hazırlamam gerekir?teşekkür ederim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya öğrenci vizesi
    M, 27 Eki 2018, 22:49

    Merhaba, ben yabancıyım Rusya öğrenici vizesi için hangi evraklar gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp