• Rusya vizesi için muvafakatname
    Y.Ö, 10 Şub 2021, 22:24

    İyi günler, 17 yaşında lise öğrencisi olan oğlum arkadaşları ile birlikte 3 günlüğüne Rusya’ya gitmeyi planlıyor. Bordo pasaport sahibiyiz ailecek bu yüzden kendisi adına vize başvurusunda bulunacağız. Henüz reşit olmadığından Rusya vizesi için muvafakatname yazılması gerektiğini öğrendik arkadaşlarımızdan. Bu belgenin nasıl hazırlandığını ve bunun gibi başka belgelerde gerekiyor mu öğrenmek için bu soruyu yöneltiyorum. Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Rusya Vizesi
    E.Gülce, 10 Şub 2021, 22:18

    Merhabalar Vize Merkezi, ben Edirne’de yaşayan bir öğrenciyim. Arkadaşlarımla beraber turistik gezi amacıyla Rusya’ya seyahat edeceğiz. Bordo pasaportum var vizeye başvurmam gerekiyor diye düşünüyorum. Edirne Rusya vizesi başvuruları için İstanbul’a ya da konsolosluğa gitmem gerekiyor mu? Bu konularda bilgi sahibi değilim o yüzden kısaca yapmam gerekenleri anlatır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir Rusya Vizesi
    H.Çamlı, 10 Şub 2021, 18:24

    Merhabalar, ikamet yerim İzmir Rusya vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. E-vize başvurusu yapılabildiğini öğrendim. Herhangi bir yere başvurmadan bu şekilde vize talebi oluşturmam mümkün mü? Yoksa burada yetkili temsilcilik ile görüşme zorunluluğum bulunuyor mu? Başvuru sürecine dair bilgi alabilir miyim rica etsem? Cevap için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Antalya Rusya vizesi
    A.Oklar, 10 Şub 2021, 18:19

    Selamlar Vize Merkezi, Antalya rusya vizesi başvuru işlemleri nereden yapılıyor? Kısa süreli bir rusya gezintim olacak. Bordo pasaport sahibi olduğum için vize sahibi olmam gerekiyormuş? Başvuruyu buradan hızlı ve kolay bir şekilde nasıl yapabilirim. İşlemleri bana kısaca özetler misiniz lütfen? iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Rusya Vizesi
    O.Çelik, 10 Şub 2021, 18:15

    İyi çalışmalar, ben Ankara’da ikamet ediyorum. Rusya vizesine başvuruda bulunacağım. Başvuruyu Ankara Rusya vizesi yetkili mercine mi yapmam gerekiyor yoksa daha kolay bir yolu var mı? Sizden danışmanlık hizmeti aldığımızda başvurunun bazı adımlarında kendimiz bulunmamız gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İstanbul Rusya Vizesi
    E.Göksu, 09 Şub 2021, 16:33

    Merhaba, İstanbul Rusya vizesi başvuruları nereden yapılıyor? Konsolosluğa mı başvuru yapılması gerekiyor yoksa daha kolay bir yolu var mıdır? Kısa süreli olarak Rusya’ya gideceğim fakat normalde çalıştığım için başvuru işlemleri ile ilgili ilgilenme fırsatım olmayacak gibi duruyor. Kolay ve hızlı başvurunun nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bursa Rusya Vizesi
    A.Yeşil, 09 Şub 2021, 16:29

    Merhaba, ben Bursa Rusya vizesi başvuru işlemlerinin nereden yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. İstanbul’da yaşamadığım için burada ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Turistik vize başvurusunda bulunacağım ve bordo pasaport sahibiyim. Başvuru detayları konusunda bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi almak
    C.P., 09 Şub 2021, 16:23

    Selam, rusya vizesi almak için izlenmesi gereken yol nedir öğrenmek istiyorum. İlk olarak ne yapılması gerekiyor, başvuruyu tek başıma yapabilir miyim yoksa danışmanlık almam mı gerekiyor? Hangi belgeler talep ediliyor ve vize ücreti nedir? Sürecin başından sonuna kadar kısaca özetler misiniz lütfen? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Merkezi
    H.Sözen, 09 Şub 2021, 14:36

    İyi çalışmalar öncelikle, rusya seyahatim için gereken başvuru sürecine dair bilgi ararken sizin sayfanız ile karşılaştım. İşlemler konusunda tarafından danışmanlık desteği almak istiyorum. Ben İstanbul’da yaşıyorum. Sizinle yüz yüze görüşmek ve daha detaylı bilgi almak istiyorum. Rusya vize merkezi olarak ayrı bir yeriniz mi var yoksa başka bir ofisi mi ziyaret etmem gerekir? Ne yapmam gerektiğine dair bilgi alabilir miyim kısaca? Teşekkür ederim, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi dilekçesi
    U.Yalçın, 09 Şub 2021, 14:31

    İyi günler, ben rusya seyahatim için vize başvurusunda bulunacağım. Başvuru ile ilgili araştırma yaparken gerekli belgeleri öğrenmeye çalıştım. Rusya vizesi dilekçesi her başvuruda gerekiyor mu anlayamadım ama nasıl hazırlanması gerektiğine dair bilgi sahibi değilim. Ne yazılması gerekir ve nasıl yazılması gerekir konularında bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Başvuru Formu
    F.Cetin, 09 Şub 2021, 14:27

    Selamlar, Rusya vize başvuru formu doldurma ile ilgili olarak bilgi almak istiyorum. Bu forma nereden ulaşabilirim ve nasıl doldurmam gerektiği ile ilgili dönüş yapabilir misiniz? Nasıl sorular bulunur ve bu soruları cevaplarken nelere dikkat edilmesi gerekir? Daha önce bu işlemlerle ilgilenmediğim için yapılması gerekenlere hakim değilim. Dönüşünüzü bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesine online başvuru formu
    O.Özay, 03 Şub 2021, 16:16

    Merhaba, kısa süreli Rusya seyahatim için vize talebinde bulunacağım. Bordo pasaport sahibi olduğum için e-vize başvurusunda bulunabileceğimi öğrendim. Rusya vizesine online başvuru formu doldurulması ile ilgili bilgi sahibi olmadığım için sizden bilgi almak istedim. Formu nereden bulabilirim ve nasıl doldurabilirim konusunda beni aydınlatabilir misiniz lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya’nın vize istemediği ülkeler
    Ş.Küçük, 03 Şub 2021, 16:09

    İyi çalışmalar öncelikle, ben Rusya’nın vize istemediği ülkeler hangileri bunu öğrenmek niyeti ile sizinle iletişime geçiyorum. Vize başvurusunda bulunmadan ülkeye giriş yapabilen ülkeler hangileri? Ülkemiz bu ülkeler arasında yer alıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize formu
    D.Haksal, 03 Şub 2021, 16:02

    Selamlar, benim bordo pasaportum var ve bu pasaportum ile Rusya vizesine başvuruda bulunmak istiyorum. İşlemler sırasında Rusya vize formu doldurulması gerektiğini öğrendim. Bu belgenin nasıl doldurulacağına ve süreç içerisinde dikkat edilmesi gerekenlere dair sizden bilgi alabilmek adına bu soruyu oluşturdum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkür ederim iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Oturum Hakkı
    G.Hacıoglu, 01 Şub 2021, 17:37

    İyi günler, Rusya oturum hakkı ve başvuru işlemleri ilgili olarak kurumunuzdan bilgi ve danışmanlık almak istiyorum. Şuan Rusya için vize sahibi değilim. Uzun süreli izinlerin nasıl alındığını ve başvuru sürecinde neler yapılması gerektiğini, hangi belgelerin sunulduğunu öğrenmek için bu soruyu oluşturuyorum. Bu konuyla ilgili bilmem gerekenleri benimle paylaşabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vatandaşlık kazanma
    U.Çağlayan, 01 Şub 2021, 17:32

    Merhaba, ben Rusya vatandaşlık kazanma hakkı ile ilgili bilgi almak istiyorum. Sürecin nasıl başlatılması gerektiğini ve bu zaman zarfında hangi evrakların talep edildiğinden bahsedebilirseniz çok memnun olurum. Sizin bu konuda herhangi bir desteğiniz oluyor mu bu konuda da bilgi alabilirsem sevinirim. Şuan Rusya’da vize veya oturum izni sahibi değilim. Sadece bordo pasaportum var buna göre bilgi verebilir misiniz lütfen? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Voucher
    A.Onder, 26 Oca 2021, 20:58

    İyi çalışmalar, Rusya vize başvuru işlemleri sırasında Rusya Voucher diye bir belgenin talep edildiğini öğrendim. Bu belgenin ne olduğunu ve nasıl temin edilmesi gerektiğini bilmiyorum. Başvuru işlemlerini bu hafta başlatmayı düşünüyordum fakat bilmediğim bir belgeyi gördüğüm için tedirgin oldum. Sizden danışmanlık desteği alındığında bu gibi konularda da yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya davetiye
    F.Uslu, 26 Oca 2021, 20:53

    Merhabalar, ben Rusya için vize başvurusunda bulunacağım. Rusya davetiye tüm başvurularda isteniyor mu? Hangi başvurularda sahip olmam gerekir? Turistik vize başvurularında da gerekiyor mu? Çünkü öyle bir tanıdığım yok ve gerekiyorsa ne yapmalıyım bilmiyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya kapıda vize
    Z.Avcı, 26 Oca 2021, 15:33

    Selam, ben kısa süreli bir Rusya seyahati gerçekleştireceğim. Bordo pasaportum var ama rusya için vizem yok. Acaba Rusya kapıda vize uygulaması ile giriş yapabilme şansım var mı? Uzun süren başvuru işlemleri ile ilgilenmek istemiyorum. Süreci en kolay nasıl geçirebilirim konusunda bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya evlilik vizesi
    U.Arıcı, 26 Oca 2021, 15:26

    İyi günler, Rusya evlilik vizesi için gerekli işlemlerle bilgi almak istiyorum. Sürecin nasıl takip edilmesi gerekiyor? Biraz araştırma yaptım fakat anlayamadım çünkü karmaşık ve çok fazla adım içeriyor. Bu konuyla ilgili basit bir özet verebilmeniz mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize ret itiraz
    V.Alkan, 26 Oca 2021, 15:21

    Merhaba Vize Merkezi, ben Rusya vizesine online olarak başvuruda bulunmak istiyorum. İşlemlerin kolay ve hızlı bir şekilde yapılabiliğini öğrendim. Fakat daha önce tek başıma başvuru yapmadım. Bu yüzden bir hata yapmamdan dolayı başvurumun reddedilmesi ihtimalinden çekiniyorum. Rusya vize ret itiraz etme hakkım var mıdır acaba? Ya da böyle bir durumda ne yapılması gerektiğinden bahsedebilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya İnsani Vize
    M.Şahin, 23 Oca 2021, 17:01

    İyi günler Vize Merkezi, Rusya insani vize şartları ile ilgili bilgi almak için bu soruyu oluşturuyorum. Hangi durumlarda bu vize türüne başvuru yapılır, nasıl yapılır, ücreti ve gerekli evrakları nelerdir öğrenmek istiyorum. Kurumunuz bu vizeye başvuru sırasında yardımcı oluyor mu? Süreçle ilgili kısaca bilgilendirme yapabilirsiniz sonrasında doğrudan sizinle görüşme gerçekleştirmek istiyorum. Cevap için şimdiden teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Pasaport
    V.Korkmaz, 23 Oca 2021, 16:25

    İyi günler, ben rusya için seyahat planlıyorum. Şuan pasaportum ve vizem yok. Sizin vize işlemlerini gerçekleştirdiğinizi gördüm. Rusya pasaport başvuru işlemlerinde de yardımcı oluyor musunuz? Başvurunun nasıl yapılacağına ve ücretlerine dair bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi Gerekli Evraklar
    S.Erdemir, 23 Oca 2021, 15:22

    Selamlar, ben bordo pasaport sahibi bir Türk vatandaşıyım. Kısa süreli bir turistik gezi planı ile Rusya’ya seyahat edeceğim. Başvuru için Rusya vizesi gerekli evraklar olarak hangileri talep edilmektedir. Vize ücreti nedir ve işlemlerin ne zaman yapılması gerekir? Benim seyahatim yaklaşık 1 ay kadar sonra olacak bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Aile Birleşimi Vizesi
    ü.parlak, 23 Oca 2021, 15:17

    Merhabalar, ben Rusya vatandaşı olan kız arkadaşımla evlenerek vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Rusya aile birleşimi vizesi ile ilgili bilgi almak ve gerekli evraklarını öğrenmek istiyorum. Sizin bu konuda herhangi bir desteğiniz oluyor mu? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Arkadaş Ziyareti Vizesi
    Ç.Ayseven, 22 Oca 2021, 17:37

    Selamlar, şubat ayı ortalarında Rusya’ya seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorum. Rusya’da yaşayan bir arkadaşım var hem onu görmek hem de turist olarak gezme amaçlı olacak seyahatim. Rusya arkadaş ziyareti vizesi veya turistik vize türlerinden hangisine başvuru yapmam gerekiyor emin olamadım. Bilgilendirme yapabilir misiniz bu konuda? teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Elektronik Vize
    I.Demirciler, 20 Oca 2021, 16:22

    Rusya elektronik vize ile ilgili yeni bir güncelleme olduğunu öğrendim. Sanırım artık direkt olarak internetten başvuru yapılabiliyomuş. Ben Rusya’nın birkaç farklı şehrine seyahat etmek istiyorum. Toplam 10 gün geçireceğim. Bu durumda başvuruyu yapmaya uygun muyum ve tam olarak nasıl yapılıyor? İyi çalışmalar ve iyi günler diliyorum sizlere.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Konsolosluğu vize randevu
    İ.Çınar, 20 Oca 2021, 16:16

    İyi günler, Rusya vizesine başvuruda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim. Rusya Konsolosluğu vize randevu sistemi ile mi çalışıyor? Nasıl başvuru yaparak randevu alabilirim mülakata gitmem gerekir mi? İşlemlerin nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir misiniz lütfen? Sizden destek aldığımda işlemlerle doğrudan siz mi ilgileniyorsunuz yoksa benim yapmam gerekenler oluyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Express Vize
    D.Ozturk, 19 Oca 2021, 17:47

    Selam, benim 10 gün içerisinde acilen Moskova’ya gitme ihtimalim mevcut. Rusya express vize nasıl alınır ve sonucu kaç günde çıkar öğrenmek istiyorum. Başvuru için sizden danışmanlık aldığımda tüm süreçle siz mi ilgileniyorsunuz yoksa benim de bulunmam gerekiyor mu? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Çalışma Vizesi
    Z.Baykal, 19 Oca 2021, 17:41

    İyi günler dilerim, Rusya çalışma vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve bordo pasaport sahibiyim. Vize başvurusu nasıl yapılıyor, ne kadar süreli veriliyor, hangi evraklar isteniyor ve ücretleri nedir öğrenmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp