• Rusya Vizesi İçin Şahsen Gelmeme Gerek Var Mı?
    İ.T., 30 Mar 2022, 11:05

    Selamlar, Rusya vizesi için şahsen gelmeme gerek var mı? Web sitenizi incelerken kargo ve kurye ile evrak kabul ettiğinizi okudum. Aynı şekilde bende kurye ile belgeleri iletmek istiyorum. Benim yerime başvuruyu yapabiliyor musunuz ve benden iletmemi istediğiniz belgeler nelerdir? En kıs sürede ulaştıracağım. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi Bireysel Başvuru Yapabilir Miyim?
    E.İ., 30 Mar 2022, 10:27

    Merhaba, turistik seyahatlerde Rusya vizesi bireysel başvuru yapabilir miyim? Mayıs ayında gitmeyi düşünüyorum. Hangi belgeleri hazırlamak gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Ziyaret Davetiyesi
    G.T., 30 Mar 2022, 10:14

    Merhaba, Rusya ziyaret davetiyesi için 1. derece akraba olmasına gerek var mı? Arkadaşım Moskova’da yaşıyor bana davetiye gönderebileceğini söyledi. Böyle bir şey mümkün müdür? Benim ikamet adresim Ankara ancak iş sebebiyle Kocaeli’nde yaşıyorum. Bu hafta konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için İstanbul ofisinize ziyarete geleceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Turistik Vize İle En Fazla Kaç Gün Kalabilirim?
    L.S., 30 Mar 2022, 09:44

    Merhabalar, Rusya turistik vize ile en fazla kaç gün kalabilirim? Bu hafta içerisinde arkadaşımın yanına gitmem gerekiyor. Davetiye çıkartması uzun süreceğinden dolayı da turistik başvuru yapmak istiyorum. Maksimum kalabileceğim süre hakkında bilgi verebilir misiniz? Evraklarımı size getirsem aynı gün içerisinde başvuru mu yapabilir misiniz? Uçak bileti de satın alıyor musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi İçin Otel Rezervasyonu Şart Mı?
    Ö.U., 30 Mar 2022, 09:34

    Merhabalar, Rusya vizesi için otel rezervasyonu şart mı? Rusya’da yaşayan arkadaşım var bana davetiye gönderebileceğini söyledi. Onun davetiyesi üzerine gitsem dahi otelde konaklayacağım ancak vize çıkmadan otel rezervasyonu yapmak istemiyorum. Bu konuda nasıl ilerlemem gerekiyor? Gereken diğer beleğeler nelerdir? Desteğinize şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Ekspres Vize Kaç Günde Çıkar?
    L.H., 30 Mar 2022, 09:25

    Merhaba, ben Edirne’de ikamet ediyorum. Rusya’da yaşayan arkadaşımın yanına ziyarete gideceğim ancak acil olarak vize almam gerekiyor. Kendisi 1 ay sonra başka ülkeye gideceği için başvurumu bu hafta içerisinde yapmak istiyorum. Rusya ekspres vize kaç günde çıkar? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Kaç Günde Çıkar?
    N.T., 02 Şub 2022, 16:38

    Merhaba, şirket yöneticimiz Rusya’da ki ortaklarımızla görüşmek üzere Nisan ayında bir seyahat gerçekleştirecek. Bu sebepten dolayı Rusya için ticari vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Başvuru işlemleri ile ben ilgileneceğim. Vize süreci hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim. Rusya vize kaç günde çıkar? Başvurunun ne zaman yapılması daha sağlıklı olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
    S.R., 01 Şub 2022, 16:43

    Selamlar, Rusya’nın Türk vatandaşlarına kolay vize verdiğini duydum. Bu sebepten dolayı seyahat rotamıza Moskova’yı da ekledik. Öncelikle merak ettiğim soruları yanıtlarsanız sevinirim. Turistik Rusya vize başvurusu nasıl yapılır? Voucher adında bir belgenin alınması gerektiğini duydum onu nasıl temin edebiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi Nasıl Alınır?
    N.S., 01 Şub 2022, 15:33

    Merhaba, Şubat sonunda Rusya’ya gitme planımız var. Arkadaşım ve ben çalışan olduğumuzdan dolayı vize için koşturacak zamanımız olmuyor. Rusya vizesi nasıl alınır? Sizler bu konuda nasıl destek veriyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize İşlemleri Üsküdar
    f. karsu, 01 Kas 2021, 16:53

    Selamlar, İstanbul maltepe’de oturuyorum osmanbey’de bulunan ofisiniz ile daha önce almanya vizesi için hizmet almıştım Rusya Vize İşlemleri Üsküdar şubeniz bana daha yakın olmaktadır vize ücreti 15 günlük ve tek girişli için ne kadar? Ayrıca voucher belgesi sunuyorsunuz değil mi? ödeyeceğimiz ücrete dahil midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize İşlemleri Kadıköy
    b. kağan orhan, 01 Kas 2021, 16:38

    Kolay gelsin ben Çağan, kardeşim ile birlikte moskova’ya turistik seyahat planlıyoruz. Seyahat tarihimizi 19 kasım olarak belirledik 5 günlük bir seyahat olacak Rusya Vize İşlemleri Kadıköy olarak internette arattığımda en yakın şube siz olarak çıktınız biz uçak biletimizi de aldık size sunmamız gereken belgeler nelerdir bu arada covid için aşılarımızda tamamlandı.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kadıköy Rusya vizesi
    c.o, 01 Kas 2021, 15:56

    Selam, Rusya ticari vize hizmeti veriyor musunuz? Şirket çalışanımız aralık ayında toplantıya katılacak. Kadıköy Rusya vizesi hizmeti almak istiyoruz, başvuruya gelmeleri gerekiyor mu vize ücreti ve işleyiş hakkında bilgi rica olunur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Başvurusu
    Y.S., 30 Eki 2021, 14:43

    Merhaba, ben İstanbul’da ikamet ediyorum ve bordo pasaport sahibiyim. Daha önce farklı ülkelere seyahatlerim oldu şimdi ise gezmek için Moskova’ya gitmek istiyorum. İş yoğunluğumdan dolayı başvuru yapacak vaktim yok. Siz başvuru konusunda yetkili firma mısınız? Rusya vize başvurusu sizin aracılığınızla nasıl olur? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Reddi
    L.A., 08 Eki 2021, 11:52

    İyi günler, Rusya vizesi için başvuruda bulunmak istiyorum. Bir sene önce Yunanistan’a yaptığım Schengen vize başvuruma ret geldi ve maddi kayıp yaşadım. Yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum. Bu seferki başvurumu Rusya’ya turistik olarak yapacağım. Rusya vize reddi almamak için nasıl önlem almalıyım? Beni yurt dışına çıkarken dikkat etmem gereken konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Ticari Vize
    F.A., 04 Eki 2021, 17:37

    Merhaba, Rusya ticari vize başvurusu yapmak istiyorum. Kesin vize almak için hangi şartları yerine getirmem gerektiği konusunda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rus Vize Nasıl Alınır
    A.K., 13 Eyl 2021, 23:21

    Merhabalar, kardeşim ile birlikte Rusya’ya tatil planlıyoruz? Ben özel bir şirkette çalışıyorum, kardeşim ise avukat. Başvuru dosyasının ikimiz içinde ayrı mı olması gerekiyor? Rusya’ya İstanbul’dan nasıl başvuru yapacağız? Rus vize nasıl alınır? Başvuru formu doldurulurken nelere dikkat etmeliyiz? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi
    O.H., 13 Eyl 2021, 23:09

    İyi günler, ticari bir iş görüşmesi için ortağımla birlikte Rusya’ya seyahat etmemiz gerekiyor. Bu konuda sizi tavsiye ettiler. Başvuru ve vize işlemlerinden bahsedebilir misiniz? Rusya vizesi nasıl alınır? Gerekli evraklar nelerdir? İstanbul’da ikamet ediyoruz. Ofisinizi ne zaman ziyaret edebiliriz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Transit Vizesi
    B.M., 13 Eyl 2021, 22:00

    Merhaba Vize Merkezi, Rusya aktarmalı uçak biletim var. Rusya’da bir gece konaklamayı planlıyorum. Bunun için Rusya transit vizesi başvurusunda mı bulmam gerekir? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Anadolu Yakası Rusya vizesi
    Z. Kahraman, 30 Ağu 2021, 10:50

    Turistik rusya seyahatimiz için vizeye ihtiyacımız var eylül 12 ve 19 arası düşünüyoruz. Gerekli evraklar nelerdir Anadolu Yakası Rusya vizesi başvuruları için şubenizden hizmet alabiliyor muyuz vize ücreti toplam ne kadardır her şey dahil? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize İşlemleri Altunizade
    K. Mustafa, 30 Ağu 2021, 10:41

    Kolay gelsin, Rusya turistik vize başvuru süresi ne kadar zamanda sonuçlanmaktadır. Anadolu yakasında oturuyorum evraklarımı Rusya Vize İşlemleri Altunizade şubenize kargo yapsam uygun olur mu? Yoğun çalışıyorum elden teslim etme durumum bulunmuyor 6 günlük seyahatim için gerekli olan belgeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize sorgulama
    N.U., 01 Nis 2021, 16:27

    İyi çalışmalar dilemek istiyorum öncelikle, ben sizden danışmanlık desteği alarak turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu durumda süreç sırasında Rusya vize sorgulama işlemini nereden ve nasıl yapmam gerekiyor? Başvurumun sonucunu sizden mi öğrenebiliyorum yoksa daha öncesinde haber alabileceğim bir sistem var mı? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya 5 yıllık vize
    C.Koç, 01 Nis 2021, 16:02

    İyi günler Vize Merkezi, Rusya 5 yıllık vize başvurusunda bulunabilmek mümkün mü acaba? Bir sürede orada çalışarak ikamet etme planım var bu durumda en doğru başvuru nasıl yapılır? Siz bu konularda yardımcı oluyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Uzatma İşlemleri
    D.E., 31 Mar 2021, 17:27

    Merhabalar, Rusya vize uzatma işlemleri nasıl yapılıyor? Vizenin zamanı dolunca tekrardan başvuru yapma zorunluluğu gibi bir şey var mı? Siz başvuru konusunda nasıl bir yardım sağlıyorsunuz? Seyahatten ne kadar bir süre önce sizinle iletişime geçilmesi doğru olur? Cevap için şimdiden teşekkürler. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vip vize
    K.İlhan, 31 Mar 2021, 15:39

    İyi günler, Rusya’ya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için sizden yardım almayı düşünüyorum. Rusya vip vize gibi bir uygulama var mı acaba? İşlemlerin en kısa sürede halledilebilmesi açısından en iyi yol hangisidir? Bilgilendirme yapabilirseniz memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Gemici Vizesi
    A.Z., 30 Mar 2021, 16:34

    Merhaba, Rusya Gemici Vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Başvuru nasıl yapılır ve ücret olarak ne talep edilir? Siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz yoksa tüm süreç ile kendi başımıza mı ilgilenmemiz gerekiyor? Cevap için şimdiden teşekkürler. İyi günler ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya yatırımcı vizesi
    S.Ekin, 30 Mar 2021, 16:05

    İyi günler Vize Merkezi, Rusya yatırımcı vizesi başvurusunda bulunmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi almak istiyorum. Gerekli evrak, ücret, başvuru şartları gibi konularda bilgi verebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Garanti Rusya Vizesi
    Z.Ceylan, 24 Mar 2021, 21:48

    Selamlar, internette garanti rusya vizesi diye ilanlar görüyorum ama doğru olup olmadıklarına emin olamadım. Başvuruda yardımcı olan kurumların olumlu sonuçlanması aşamasında herhangi bir rolü var mı? Yoksa bu reklam amaçlı konulan bir yazı mı? Ben de başvuru yapacağım nasıl olduğunu bilmediğim için sizden bu konuda yardım isteyecektim. Bahsettim konu ve işlemler hakkında bana geri dönüş yapabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi kaç günlük
    D.Semerci, 24 Mar 2021, 21:42

    İyi günler, ben rusya için turistik vizeye başvuracağım. Eğer değerlendirme sonunda olumlu sonuçlanırsa Rusya vizesi kaç günlük olarak şahsıma tahsis edilecek? Bunu ben seçebiliyor muyum yoksa konsolosluk kararı ile mi belli oluyor? Teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya multi vize
    H.Uçar, 23 Mar 2021, 21:02

    İyi günler, Rusya için vize başvurusunda bulunacağım. Rusya multi vize başvurusunda bulunabilir miyim? Yoksa bu hakka sahip vize türlerine mi başvurmam lazım eğer öyleyse hangi vize türleri buna izin veriyor? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 15 günlük Rusya vizesi
    Ö.Kurt, 23 Mar 2021, 20:33

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, biz ailecek bordo pasaport sahibiyiz ve Rusya’ya kısa süreli seyahat etmeyi düşünüyoruz. 15 günlük Rusya vizesi başvuruları nasıl yapılıyor ve süreç çok uzun mu öğrenmek istiyorum. Kurum olarak nasıl bir yardım sağlıyorsunuz bahsetmeniz mümkün mü? Cevap için şimdiden teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp