• Pasaport olmadan Rusya randevusu alınabilir mi?
    O.G., 11 May 2022, 09:52

    Merhaba, Rusya vizesi için başvuruda bulunmak istiyorum ancak pasaportumu henüz teslim almadım. Bu hafta içerisinde çıkmış olacak. Zaman kaybetmeden işlemleri başlatmak istiyorum bu sebepten dolayı yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle sormak istediğim pasaport olmadan Rusya randevusu alınabilir mi? İlk olarak randevuyu alsak, ardından evraklarımı size iletsem olur mu? Pasaport harici benden istediğiniz evraklar nelerdir? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet memurları için Rusya vizesi
    A.E., 09 May 2022, 13:44

    Selamlar, devlet memuru olarak çalışıyorum. Rusya vizesi için hazırlamamı istediğiniz evraklar nelerdir? Devlet memurları için Rusya vizesi işlemleri nasıl olur? Kuzenim Kazan’da yaşıyor birinci derece akrabam olmadığı için davetiye konusunda sıkıntı yaşar mıyız? Banka hesabımda ne kadar para olmalı? Sizin yönlendirmenize göre süreci hemen başlatmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirketimin temsilciliğini kurdum, Rusya’da oturum nasıl alırım?
    E.A., 07 May 2022, 12:38

    Merhaba, şirketimin temsilciliğini kurdum, Rusya’da oturum nasıl alırım? Ayrıca İstanbul ofisimizde çalışan bazı uzmanlarımız Rusya’da ki temsilciliğimize çalışmaya gidecekler. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli Çalışanlara Rusya Vizesi
    Ö.Y., 05 May 2022, 10:03

    Merhaba, sözleşmeli çalışanlara Rusya vizesi nasıl alınır? Kurumsal bir firmada sözleşmeli olarak işe başladım. Petersburg’da ikamet eden arkadaşım davetiye gönderebileceğini söyledi. Rusya arkadaş ziyaret başvurusu için benden istediğiniz gerekli vize evrakları nelerdir? Başvuru için yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Rusya turistik seyahat vizesi nasıl alınır?
    R.E., 29 Nis 2022, 12:45

    Merhaba, arkadaşım ile birlikte araç ile Rusya’dan geçerek Kazakistan’a gideceğiz. Araç ile Rusya turistik seyahat vizesi nasıl alınır? Gereken belgeler nelerdir? Başvuru süreci hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim. Şahsen başvuruya gelmemize gerek var mı? Ben yabancı uyrukluyum T.C. oturum kartım var, arkadaşım ise T.C. vatandaşı. Cevaplarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari vize başvuruma ret geldi nasıl yardım edebilirsiniz?
    H.Y., 27 Nis 2022, 14:51

    Merhaba, bir hafta önce Rusya Başvuru Merkezi üzerinden bireysel olarak başvuruda bulundum. Rusya ticari vize başvuruma ret geldi nasıl yardım edebilirsiniz? Bu ay içerisinde mutlaka Moskova ve Petersburg’a gitmem gerekecek. Desteğinize şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Rusya’da çalışabilir miyim?
    E.B., 26 Nis 2022, 09:33

    Merhaba, bir firmada mühendis olarak çalışıyorum. Rusya’da faaliyet gösteren partner firmamız ile görüşmeye gitmek ve kısa süreli çalışmak için Moskova’ya seyahat etmem gerekiyor. Ticari vize ile Rusya’da çalışabilir miyim? Prosedürler hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim?
    S.L., 26 Nis 2022, 09:19

    Merhaba, Rusya ticari davetiyem var ailemi de götürebilir miyim? 1 ay boyunca Rusya’da kalmam gerekeceği için bu süre içerisinde kızım ve eşimin de benimle gelmesini istiyorum. Eşime ve kızıma ben sponsor olabilirim. Hangi evraklar gerekiyor? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    E.G., 26 Nis 2022, 09:09

    Merhaba, T.C. vatandaşı ile yabancı uyruklu iki çalışanımızın iş görüşmesi için Moskova’ya gitmesi gerekecek. Karşı firmadan davetiye talep ettik ancak Rusya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Başvurular nereye yapılıyor? İşlemler için sizden destek alabilir miyiz? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    Ö.Ç., 22 Nis 2022, 12:01

    Merhaba, şirket çalışanlarımızın Moskova ve Petersburg’a seyahat etmesi gerekiyor. Rusya’da ki firmadan davetiye bekliyoruz. Davetiye geldikten sonra işlemleri başlatacağız. Rusya ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Seyahat tarihleri henüz belli olmadığından dolayı otel ve uçak biletlerini satın almadık. Gerektiği durumlarda rezervasyonları siz yapıyor musunuz? Size iletmemiz gereken evraklar hakkında detaylı mail göndermenizi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur?
    T.E., 20 Nis 2022, 15:54

    Merhaba, Rusya’da ki partner firmamız ile toplantı yapmak üzere firma yetkililerimizin ve çalışanlarımızdan iki kişinin 3 ay boyunca seyahat etmeleri gerekiyor. İşlemleri firmanız aracılığıyla yürütmek istiyoruz. Davetiyeler bu hafta ulaşmış olacak. Mail olarak gelmesi yeterli midir? Rusya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Formun doldurulması için yardımcı olur musunuz? Mail olarak multi vize başvurusu için gerekli evrakları iletmenizi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya turistik vize harcı nereye yatırılır?
    E.S., 20 Nis 2022, 09:38

    Merhaba, Rusya turistik vize harcı nereye yatırılır? Gereken evraklar ve başvuru süreci hakkında bilgi verebilir misiniz? Haziran ayında gitmeyi planlıyorum. Randevular kapalı mı? Şimdiden işlem yapabilir miyiz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya turistik vize formu
    R.E., 20 Nis 2022, 09:05

    Merhaba, Rusya turistik vize formu nasıl doldurulur? Otel uçak rezervasyonu yaptım, tüm belgelerim hazır. Ancak formu dolduramadım, hata yapmak istemiyorum. Sizler bu konuda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya uzun süreli vize nasıl alınır?
    R.T., 18 Nis 2022, 09:05

    Merhaba, Rusya uzun süreli vize nasıl alınır? Turistik vize ile en fazla kaç gün kalabilirim? Daha önce 15 günlük turist vizesi almıştım. Ancak sık sık gitmem gerektiği için daha uzun süreli vizeye ihtiyacım var. Günlerdir Konsolosluğu arıyorum ancak ulaşamadım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Rusya turistik vize nasıl alabilirim?
    R.Y, 16 Nis 2022, 12:24

    Selamlar, acil Rusya turistik vize nasıl alabilirim? Vize başvurusunun sonuçlanması kaç gün sürer ve nereye yapılmaktadır? Bugün İstanbul’a geleceğim. Gün içerisinde ofisinize gelsem hemen işlemleri başlatabilir misiniz? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance çalışanlar için Rusya vizesi
    T.F., 16 Nis 2022, 11:31

    Merhaba, freelance çalışıyorum ve SGK hizmet dökümünü sunamıyorum. Freelance çalışanlar için Rusya vizesi nasıl alınır? Maaş bordrosu sunamadığım için sorun yaşar mıyım? Siz ne tavsiye ediyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Rusya vizesi alabilir miyim?
    K.E., 15 Nis 2022, 11:40

    Merhaba, 4 aydır çalışıyorum Rusya vizesi alabilir miyim? İşe yeni girmiş olmam bir sorun teşkil eder mi? Daha önce Schengen vizesi aldım ve 6 aylık maaş bordrosu sunmuştum. Uzun bir süredir işsizlik maaşı alıyordum ve işe 4 ay önce başladım. Şimdi Rusya’ya gitmek istiyorum. Turistik vize almak istiyorum ret alır mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    R.Ş., 14 Nis 2022, 17:11

    Merhaba, Mart ayında başvuruda bulunduğum Rusya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Sizler itiraz için yardımcı oluyor musunuz? Kısa sürede vizeyi almam için gereken hususlar konusunda bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    T.Ü., 14 Nis 2022, 15:11

    Merhaba, Rusya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Şu an ki hesabımın bakiyesi ekside. Başvuruda bulunmak istiyorum sponsor olmadan işlem yapma imkanım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çok Girişli Rusya Vizesi
    F.Y., 13 Nis 2022, 16:47

    Merhaba, ilk defa Rusya vizesi başvurusunda bulunacağım. İlk başvurum olacağı için çok girişli Rusya vizesi alabilir miyim? Yoksa ilk başvurumun tek giriş mi olması gerekiyor? Rusya’da faaliyet gösteren bir firma ile yapacağınız anlaşma için bir ay içerisinde 2 defa seyahat etmeme gerekecek. Her seferinde vize almak uğraştırıcı olacağından dolayı multi vize benim için daha avantajlı olacak. Vize ücretleri hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum. Vereceğiniz bilgilere göre plan yapacağım. Ayrıca şahsen gelmem gerekip geremediği konusunda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Şartları
    E.K., 12 Nis 2022, 11:18

    Merhaba, Rusya vize şartları nelerdir? İran vatandaşı arkadaşım ile gitmek istiyoruz. İkimizde öğrenciyiz? Bizim için işlemler nasıl ilerliyor? En kısa sürede gitmek için dönüşlerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Fiyatları
    G.D., 08 Nis 2022, 10:26

    Merhaba, Rusya vize fiyatları güncel olarak ne kadar? Arkadaş grubu olarak kısa süreli seyahat etmek istiyoruz bu sebepten dolayı fiyat araştırması yapıyoruz. Bilgilendirmelerinizi bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya aile ve arkadaş ziyaret vizesi
    L.Ş., 07 Nis 2022, 17:08

    Merhaba, Rusya aile ve arkadaş ziyaret vizesi için şartlar nedir? Kız arkadaşım Moskova’da yaşıyor. Bana davetiye gönderecek kaç günde vizeyi alırım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vizesi Kaç Para
    L.G, 06 Nis 2022, 15:17

    Merhaba, Rusya vizesi kaç para? Ne kadar ücret karşılığında vizeyi almış oluruz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Randevu
    L.E., 05 Nis 2022, 12:49

    Merhaba Rusya vize randevu nasıl ve nereden alınır? Siz işlemler konusunda yardımcı oluyor musunuz? Kız arkadaşım yabancı uyruklu kendisi de Türkiye’den başvuruda bulunabilir mi? Onun adına da randevu alabiliyor musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Davetiyesini Siz Çıkartabiliyor Musunuz?
    E.A., 04 Nis 2022, 12:04

    Merhaba, Rusya vize davetiyesini siz çıkartabiliyor musunuz? Başvuru için seyahat tarihlerimi net olarak belirtmem gerekiyor mu? En uzun vizenin davetiyeli başvurularda verildiğini duydum bu sebeple geri dönüşlerinizi bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Randevusu
    F.T., 01 Nis 2022, 17:35

    Merhaba, Rusya vize randevusu almak için yardımcı oluyor musunuz? Vize işlemleri için gereken evraklar ve süreç hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim. İranlı arkadaşım ile seyahat orada yaşayan arkadaşımın yanına gideceğiz. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya'ya Gidip İş Bulduğumda Kalabilir Miyim?
    L.F., 01 Nis 2022, 13:12

    Merhaba, Rusya’ya gidip iş bulduğumda kalabilir miyim? Turistik vize ile gittiğimde çalışma işlemlerini Rusya’dan tamamlamam mümkün müdür? Bilgilendirmenizi bekliyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eşim Rus Vatandaşı Vizeyi Nasıl Alabilirim?
    U.İ., 30 Mar 2022, 17:28

    Merhaba, eşim Rus vatandaşı vizeyi nasıl alabilirim? Başvuruda bulunmak için gereken belgeler nelerdir? Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vize Harcı Ne Kadar?
    L.E., 30 Mar 2022, 12:57

    Merhaba, Rusya vize harcı ne kadar? Ücretler hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim. Turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum ancak gittiğimde arkadaşımın evinde kalacağım. Turistik vize başvurusu için gerekli evraklar listesinde otel rezervasyonu gerektiğini okudum. Rezervasyonum olmadan bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp