• Çalışanlar İçin Romanya Ticari Vize
    G.K., 12 Nis 2021, 12:49

    Merhaba, bir şirkette bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Bu yıl düzenlenecek bir fuar için Romanya’ya seyahat etmem gerekiyor. Her hangi bir aksaklık yaşamadan başvurumu olabildiğince erken gerçekleştirmek istiyorum. Çalışanlar için Romanya ticari vize evrakları nelerdir? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Randevusu 2021
    L.K., 30 Mar 2021, 21:20

    Merhaba, Romanya vize randevusu 2021 yılında nasıl alınır? Daha önce başvuruda bulunmadım ancak internette başvurunun online olarak gerçekleştirildiğini okudum. Bu durumda konsolosluğa gitmeye gerek kalmadan vize alınabilir mi? Konu hakkında geri dönüş sağlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Fiyatları 2021
    O.S., 30 Mar 2021, 20:25

    Merhaba, kızım ile birlikte Romanya’da yaşan akrabamızı ziyarete gideceğiz? Romanya vize fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu? 2 kişi başvuruda bulunacağımız için fiyatta değişiklik olur mu? Kızım 10 yaşında muvafakatname gerekli midir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Transit Vize 2021
    A.L., 30 Mar 2021, 20:11

    Merhaba, Romanya transit vize 2021 için hangi evrakları hazırlamalıyım? Transit vize ile Romanya’da kaç gün konaklama imkanım var?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Ücreti 2021
    M.P., 30 Mar 2021, 20:00

    Merhaba, 4 yaşındaki kızımız ile birlikte ailecek Romanya’ya tatile gitmeyi planlıyoruz. Romanya vize ücreti 2021 yılı için turistik amaçlı seyahatlerde ne kadar oldu? Kızımız için de harç ödemesi yapmamız gerekiyor mu? Başvuruyu sizin aracılığınız ile gerçekleştirmek istiyoruz. Ücret ve seyahat sağlık sigortası hakkında bilgilendirme sağlarsanız memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Başvurusu 2021
    N.Y., 30 Mar 2021, 19:44

    Merhaba, Romanya vize başvurusu 2021 için belirli şartlar var mıdır? Başvuruda bulunurken ve başvuru formunu doldururken nelere dikkat edilmeli? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Kaç Günde Çıkar
    L.P., 30 Mar 2021, 18:51

    Merhaba, arkadaşlarım ile yapacağım Romanya tatilim için vize başvurusunda bulunmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Romanya vizesi kaç günde çıkar? Kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir ve ne kadar zaman gerektiren bir süreçtir? İş yoğunluğundan dolayı çok fazla zamanım olmuyor. Bu konuda bana yardımcı olup bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize 2021
    K.S., 30 Mar 2021, 18:04

    Merhaba, ben Gebze’de ikamet etmekteyim ve ilk defa vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce vize almadığım için süreç hakkında bilgim yok. Romanya vize 2021 yılı başvurularında süreç nasıl ilerliyor? Randevu günü şahsen Konsoloslukta bulunmama gerek var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi 2021
    H.M., 30 Mar 2021, 17:16

    Merhaba, Romanya vizesi 2021 yılında ücreti ne kadar oldu? Turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Romanya’dan sonra Schengen ülkelerine seyahat edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Schengen Vizesi mi?
    S.D., 30 Nis 2020, 20:04

    Bir asansör firmasında makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Romanya ‘da ki bazı firmalarla görüşmeler yapmak üzere seyahat etmek istiyorum. Daha önce Schengen vizelerim vardı. Romanya Schengen vizesi mi? Şirket yetkilimiz geçerli Schengen vizesi ile giriş yapabilir mi? Yoksa vize alması gerekir mi? Benim Schengen vizesi mi almam lazım? Romanya‘ya nasıl seyahat edebiliriz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Ret İtiraz
    L.P, 30 Nis 2020, 19:25

    Merhaba, arkadaşlarımla birlikte Romanya’ya araba ile seyahat etmek için Romanya turistik vize başvurusunda bulunmuştuk. Arkadaşlarımdan bazılarının yeşil pasaportu vardı, bazıları vize aldı fakat Romanya Konsolosluğu benim başvurumu ret ile sonuçlandırmış. Romanya vizesi ret itiraz başvurusu yapmak istiyorum. Bu konuda bana destek olur musunuz? İtiraz ederken neler yapmam gerekir. Yeniden başvuru yapabilir miyim? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Çalışma Vizesi
    K.V., 30 Nis 2020, 18:56

    Türkiye’de 5 yıldır çeşitli firmalarda makine mühendisi olarak çalıştım. Uzun mülakatlar sonucu Romanya’daki bir firmadan iş teklifi aldım. Romanya çalışma vizesi alacağım. Çalışma vize başvurusu için neler yapmam gerekir? Karşı firmadan hangi evrakları almam gerekir? Çalışma vize ücreti ne kadar? Nasıl başvuru yapacağım? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Öğrenci Vizesi
    Ö.B., 29 Nis 2020, 19:48

    Bükreş’te bir üniversitede eğitim başvurusuna kabul aldım. Dört yıl boyunca Romanya ‘da ikamet edeceğim. Romanya öğrenci vizesi başvurusu ile oturum almam gerekiyor. İstanbul’da ikamet ediyorum. Vize başvurum için hangi belgeleri almam gerekir, nasıl başvuru yapacağım bilmiyorum. Vize sürecinizle ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Reddi
    F.D., 29 Nis 2020, 19:16

    Merhaba, geçen sene arkadaşlarımızla birlikte Romanya Moldova seyahati yapmak üzere Romanya Konsolosluğu’na vize başvurusunda bulunmuştum. Fakat Romanya vize reddi aldım. Romanya’dan vize alamadığım için Moldova’ya vizesiz olduğu için uçak ile seyahat ettim. 2020 yaz tatilinde tekrar Romanya vize başvurusu yapmak istiyoruz. Fakat daha önce ret aldığım için vize başvurusu yapmaktan çekiniyorum. Vize başvurumun olumsuz olmaması için neler yapmalıyım. Bu konuda danışmanlık veriyor musunuz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Ankara
    Sinan, 28 Nis 2020, 19:17

    Ankara’da üniversite öğrencisiyim. Arkadaşlarla birlikte Romanya’ya seyahat etmek istiyoruz. Ailem Gaziantep’te yaşıyor. Öğrenci olduğum için ailemin sponsorluğunda vize başvurusu yapmam gerekiyor. Turistik seyahat edecek arkadaşlarımdan biri yeşil pasaport sahibi, diğerlerinin geçerli Schengen vizesi var. Romanya vizesi Ankara başvurusunu nasıl yapmak gerekiyor? Sizler danışmanlık veriyor musunuz? Vize başvuru süreci hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi İstanbul
    Burak, 28 Nis 2020, 18:40

    Merhaba, Türkiye ‘de çeşitli bölgelerde bayiliğimiz olan ve ana merkezimizin Ankara olduğu bir makine imalat firmasında çalışıyorum. Edirne bölge bayisinde yönetici olarak çalışmaktayım. Romanya‘daki iş ortağımızdan davet mektubu aldık. Romanya’da iş görüşmeleri yapacağım. Edirne’de başvuru merkezi veya konsolosluk yok. Romanya vizesi İstanbul başvurusu yapmam gerekiyor. Başvuruya gelmeme gerek olmadan sizin aracılığınızla yapabilir miyiz? Hangi tür evrak hazırlamam gerekir? Vize süreci ve fiyatla ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya ticari vize ücreti
    D. Aksak, 27 Nis 2020, 19:19

    İstanbul’da mobilya sektöründe bir firmada ithalat, ihracat uzmanı olarak çalışmaktayım. Şirketimde çalışan bir arkadaşımla birlikte Romanya‘da görüşmeler yaptığımız bir firmadan davetiye aldık. Ticari vize başvurusunda bulunacağız. Romanya ticari vize ücreti hakkında bilgi almak istiyoruz. Ticari vizede fiyat farkı var mı? Romanya vize başvurusunu sizin aracılığınızla yapabilir miyiz? Vize süreci ve fiyatları hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya ticari davetiye
    F. Malçok, 27 Nis 2020, 18:39

    İstanbul’da bir tekstil firmasında satış ve pazarlama uzmanıyım. Romanya’daki bir tekstil firması ile görüşmeler yapmak üzere seyahat etmek istiyorum. Benimle birlikte şirket sahibimiz de görüşmeye gelecek. Kendisinin geçerli Schengen vizesi var. Romanya ticari davetiye ikimiz adına gönderildi, onun vizesi olduğu için sorun yaşar mıyız? Davetiyenin aslı ile mi başvuru yapmamız gerekir. Davet mektubu Romence olduğu için anlayamadık. Davetiyenin formatı uygun mu? Sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    M. Saraçoğlu, 27 Nis 2020, 15:00

    İstanbul’da bir fabrikada pazarlama müdürü olarak çalışmaktayım. Romanya‘da çalıştığımız firma bana ve bir elemanımıza davet mektubu gönderdi. Romanya’daki firma ile iş bağlantıları yapmak için seyahat etmek istiyoruz. Romanya ticari vize başvurusu yapmak için neler yapmamız gerekir. Romanya davetiyesinin orijinali ile mi başvuru yapmamız lazım. Ne zaman başvuru yapabiliriz? Romanya vizesini multi olarak alabilir miyiz? Romanya vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya turist vizesi ücreti
    C. Saygılı, 27 Nis 2020, 13:53

    Merhaba, Ağustos ayında arkadaşlarımızla birlikte önce Bükreş daha sonrada Köstence‘ye araba ile seyahat etmek istiyoruz. Romanya’ya uçak ile gidip geleceğiz. Romanya’da araba kiralayıp gezmek istiyoruz. Ben ve 2 arkadaşım Üniversite öğrencisiyiz. Romanya turist vizesi ücreti ne kadar, öğrencilerde herhangi bir indirim var mı? Romanya vize ücretleri ve turistik vize hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya vizesi dilekçe
    K. Mumcu, 27 Nis 2020, 13:11

    Türkiye’de birçok şehirde şubeleri olan mobilya sektöründe bir firmada çalışmaktayım. Şirket sahibimiz ve ben Romanya’da iş bağlantısı yapıp görüşeceğimiz bir firmadan davet mektubu aldık. Romanya ticari vize başvurusunda bulunacağız. Romanya vizesi için hangi tür evrakları hazırlamamız gerekir. Romanya vizesi dilekçe hangi dilde ve nasıl yazmalıyız. Sizden danışmanlık alırsak dilekçe ve başvuru konusunda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya vize başvuru formu
    N. Baki, 27 Nis 2020, 12:39

    Eşim ve çocuğumla birlikte yaz tatilinde Romanya‘ya seyahat etmek istiyoruz. Romanya vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Romanya turistik vize başvurusu yapacağız fakat nasıl işlem yapacağımı bilmiyorum. Romanya vize başvuru formu işlemlerini nasıl yapacağız, Romanya formunu internette bulamadım. Sizin danışmanlığınızda işlemlerimizi yapabilir miyiz? Form işlemlerimiz için danışmanlık alabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Aile Ziyareti Vizesi
    Timur, 26 Nis 2020, 14:42

    İstanbul’da bir özel üniversitede 3. sınıf öğrencisiyim. Ağabeyim Romanya oturumu ile 5 yıldır Bükreş’te yaşıyor. Ağabeyime Temmuz ayında ziyarette bulunmak istiyorum. Romanya aile ziyareti vizesi başvurusu yapmak için hangi tür belgeler hazırlamam gerekir? Aile ziyareti davet mektubunun aslını mı istemem gerekir? Kendime ait banka hesabım var sponsor olmadan başvuru yapabilir miyim? Vize başvurusunu sizinle birlikte yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Ticari Vize
    Necati, 26 Nis 2020, 13:35

    Romanya’daki bir firma ile anlaşma yapmak üzere ziyarette bulunmak istiyoruz. Ben firma sahibiyim ve pazarlama uzmanı iş arkadaşımla birlikte seyahat edeceğiz. Firma bize mail ortamında davet mektubu gönderdi. Davetiyeyle daha önce bir çek kere Schengen vizesi aldım ama ilk defa Romanya ticari vize başvurusu yapacağım. Vize başvurusu yaparken neler yapmamız lazım hangi evrakları hazırlamalıyız? Ne zaman başvuru yapmalıyız? Vize süreci hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Turist Vizesi
    Y. A., 26 Nis 2020, 13:08

    Arkadaşımla birlikte yaz tatilinde Romanya ‘ya turistik seyahat planlıyoruz. Arkadaşımda yeşil pasaport var bir diğer arkadaşımın Schengen vizesi var. Ben ve bir arkadaşım bordo pasaport sahibi ve bizim vizemiz yok. Romanya turist vizesi almamız gerekiyor. Ben bir firmada sigortalı çalışanım arkadaşım devlet memuru ve ikimizde İstanbul’da ikamet ediyoruz. Vize başvurumuzu nasıl yapabiliriz? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Ücreti 2020
    Uğur, 19 Nis 2020, 16:29

    Romanya’da ikamet eden ablamın yanına eşim ve iki çocuğum ile birlikte gitmek istiyoruz. Çocuklarım 5 ve 10 yaşlarında olup okula gitmektedirler. Romanya vize ücreti 2020 yılında değişiklik var mı? Harçlara zam geldiğini duyduk. Romanya vize başvurusunu sizin aracılığınızla yaparsak ne kadar ödememiz gerekir? Romanya vize başvurusu yapmak için neler yapmalıyız. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi 2020
    Bünyamin, 19 Nis 2020, 15:52

    Ben bir firmada satın alma elemanı olarak çalışmaktayım. Kız arkadaşımla birlikte Romanya’nın başkenti Bükreş’e turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Araştırdığım kadarıyla bir başvuru merkezi yok, sizin aracılığınız ile şahsen gelmemize gerek olmadan başvuru yapabilir miyiz? Romanya vizesi 2020 başvurusu yaparken neler yapmamız gerekir bize süreçle ilgili bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya vize başvurusu 2020
    C. Baran, 19 Nis 2020, 15:05

    Merhaba yaz tatilinde eşim ve çocuğumla birlikte Romanya ve Moldova ülkelerine seyahat etmek istiyoruz. İlk giriş ülkemiz Romanya olup 4 gün kaldıktan sonra Moldova’ya geçiş yapacağız, orada da 3 gün kaldıktan sonra tekrar Romanya üzerinden Türkiye’ye dönüş yapacağız. Moldova’ya bildiğim kadarıyla vizesiz giriş yapılabiliyor. Romanya vize başvurusu 2020 yılında herhangi bir değişiklik var mı? Bu seyahat planımıza göre nasıl evrak hazırlamamız gerekir. Romanya vize ücretleri hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya vizesi nasıl alınır?
    F. Sarı, 19 Nis 2020, 14:07

    Yaz tatilinde arkadaşım ile birlikte Romanya’ya turistik seyahat etmeyi planlıyoruz. Arkadaşım ve ben İstanbul’da özel bir üniversitede 3. sınıf öğrencisiyiz. Romanya seyahatimize arkadaşımın arabası ile gitmek istiyoruz. Fakat Romanya kendi ülke vizesi olduğu için kafamız karıştı. Bulgaristan üzerinden gitmemiz gerekiyor. Bulgaristan transit vize almamız gerekiyor mu? İki tane vize almamız mı gerekir? Romanya multi vize alabilir miyiz? Romanya vizesi ile Schengen ülkelerine giriş yapabiliyor muyuz? Romanya vizesi nasıl alınır bilgilendirme yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Erasmus vizesi için gerekli evraklar nelerdir?
    E.Yıldız, 08 Ağu 2019, 16:13

    Merhaba ben Ekim ayında Romanya'da Erasmus öğrenim programına katılacağım vizesi için gerekli evraklar nelerdir evrakları tam olarak hazırlamak için nasıl bir yol izlemeliyim danışmanlık hizmeti almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Romanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp