• Öğrenciler için sponsorla Romanya vizesi
    M. A.Ç., 05 Mar 2023, 17:13

    Merhabalar, ben Romanya vizesine başvurmak istiyorum. Ama öğrenciyim babam emekli, babam bana sponsor olabilir mi? Öğrenciler için sponsorla Romanya vizesi verilir mi? Gerekli evrakalar neler? Ve ayrıca ben Romanya’ya otobüs ile geçmek istiyorum Bulgaristan vizesine başvurmam gerekli midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Arkadaş davetiyle Romanya vizesi
    E.U., 04 Mar 2023, 15:04

    Merhaba, kız arkadaşım Romen vatandaşı ve kendisi bana davetiye mektubu yollayacak. Kız arkadaş davetiyle Romanya vizesi verirler mi? Evrakları ne zaman hazırlamalıyım? Hangi evraklar gerekli? Ziyaret vizesi ile 8 gün olarak Romanya'ya gitmek istiyorum ancak vize başvurusunda daha sonraki muhtemel Romanya'ya giriş için 90 güne kadar vize izni isteyebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrencilere Sponsorla Romanya Turistik Vizesi
    D.Y., 10 Kas 2022, 14:52

    Merhaba, İzmir'de bir devlet üniversitesinde 3. sınıf öğrencisiyim. Ara tatilde birkaç arkadaşımla beraber Romanya’ya seyahat planladık. Turistik bir gezi olacak ve 5 gün sürecek. Ailemden birinin bana sponsor olması gerekiyor ve bu babam olacak. Kendisi emekli. Fakat sponsor olduğunu gösteren belgelere ulaşamadım tek bildiğim şey bir dilekçe yazması gerektiği ve emekli olduğu bankadan hesap dökümü alması gerektiği. Başka bir belgeye ihtiyaç duyuluyor mu diye danışmak istedim. Öğrenciyim ve 5 günlük bir turistik gezi planladım. Öğrencilere sponsorla Romanya turistik vizesi işlemleri nasıl olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize
    M.O., 24 Haz 2021, 15:48

    Merhabalar, öncelikle Romanya vize başvuruları hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Romanya’ya kısa süreli bir seyahat yapma düşüncem var. Başvuru işlemleri hakkında sizden danışmanlık hizmeti almayı planlıyorum ancak başvuru hakkında beni bilgilendirirseniz programımı daha iyi ayarlamış olurum. Gerekli belgeleri bana iletip, sürecin ilerleyişiyle ilgili bilgi verirseniz memnun olacağım. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi
    E.K., 24 Haz 2021, 15:31

    Selamlar, Romanya’ya planlamış olduğum seyahatime ilişkin uygun olan vize kategorisi için sizden destek almak istiyorum. İnternette araştırma yaparken kafam çok karıştı, bu sebeple doğrudan size sormak istedim. Daha önce bir iş arkadaşım sizin aracılığınızla yaptığı başvurunun olumlu sonuçlandığını ve ilginizden dolayı çok memnun kaldığını belirtti. Kendi durumumdan bahsedecek olursam özel bir şirkette çalışmaktayım ve yaz tatil için Romanya’ya gitmek istiyorum. Benimle birlikte seyahat edecek arkadaşımın yeşil pasaportu var ancak ilk defa yurt dışına çıkacak. Onunda vize alması gerekiyor mu? Romanya vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Yardımcı olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Fiyatları
    D.Y., 24 Haz 2021, 15:21

    Birçok arkadaşımdan güvenilir danışmanlık hizmeti verdiğinizi duydum. Bende vize başvurum için sizden hizmet almak isterim. Sormak istediğim bazı sorularım var. Öncelikle Romanya vizesi fiyatları ne şekildedir? Eşim ve kızımla birlikte Romanya’ya turistik bir gezi yapmayı planlamaktayız. Ben emekliyim, eşim özel bir şirkette bölge müdürü olarak çalışmakta, kızımız ise üniversite öğrencisi. Kızıma sponsor olabilir miyim? Güncel belgelerin detaylı listesine nasıl ulaşabiliriz? Bana yardımcı olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Randevu
    S.P., 24 Haz 2021, 15:10

    İyi günler, Romanya vizesi alma şartları nelerdir? Vize başvurusunda bulunmak istiyorum ancak ne şekilde vize alındığını bilmiyorum. Romanya vize randevu işlemleri hakkında internette çok fazla karışık bilgi var. Bu konu hakkında detaylı olarak bilgilendirme yapabilir misiniz? Romanyalı üniversite arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Daha önce hiç ziyaret için vize başvurusunda bulunmadım. En fazla kaç günlük verilen bir vizedir? Arkadaşımın bana göndermesi gereken belgeler neler? Benim adıma randevu alarak başvuruda bulunabilir misiniz? Başvuru esnasında sizden destek almak isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vize Ücreti
    N.L., 24 Haz 2021, 14:53

    Merhaba sayın yetkili, Romanya vize ücreti hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Vize ücretlendirmesi ne şekilde olmaktadır? Sizden danışmalık hizmeti aldığımda ödeyeceğim ücretin içine hangi hizmet dahil olmaktadır? Başvuruda bulunduktan ne kadar süre sonra vizem sonuçlanır? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Trabzon
    M.O., 19 Nis 2021, 16:31

    Merhabalar, ben ticaretle uğraşıyorum. Aile şirketimiz var ve balkanlara açılmak istiyoruz. Romanya’da bir şirketle yaptığımız görüşme iyi gitti. Ancak yüz yüze görüşmek ve imzaların atılması için Romanya’ya gitmem gerekiyor. Romanya vizesi Trabzon başvurusu için neler gereklidir? İmzaların atılması durumunda çalışanlarımızın da sıklıkla Romanya’ya gitmesi gerekecek. Vize başvurularını sizin aracılığınızla gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda sizi tavsiye ettiler. Vize ve danışmanlık hakkında bana bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Gaziantep
    A.T., 19 Nis 2021, 16:22

    Merhaba, Gaziantep’te kendimize ait iş yerimiz var. Romanya’da bir şirketle yaptığımız anlaşma olumlu sonuçlandı. Yurt dışına ihracat yapmaya başlayacağız. Şirketimize ait şoförlerin vize alması gerekmekte. İnternette araştırırken sizin adınızı gördüm. Romanya vizesi Gaziantep ilinden nasıl alınır? İlk defa yurt dışına mal göndereceğiz ve süreç hakkında pek bilgimiz yok. Bu sebeple sizinle çalışmak isteriz. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Antalya
    M.E., 19 Nis 2021, 16:07

    İyi günler, ben Antalya’da ikamet ediyorum. Geçtiğimiz yıl Romanya vatandaşı ile evlendim. Aile birleşimi başvurusunda bulunmak istiyorum. Romanya vizesi Antalya ilinden nasıl alınır? Hangi belgeleri hazırlamalıyım? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Diyarbakır
    E.O., 19 Nis 2021, 15:55

    Merhaba, kardeşim ile birlikte Romanya’ya turistik gezi planlıyoruz. Ben özel sektörde çalışıyorum kardeşim ise doktor. İkamet adresimiz Diyarbakır. Başvuruyu sizin aracılığınız ile gerçekleştirmek istiyoruz. Başvur dosyasının her ikimiz içinde ayrı olarak mı hazırlanması gerekiyor? Tek bir dosya ile başvuru yapamaz mıyız? Romanya vizesi Diyarbakır şehrinden nasıl başvuru yapacağız? Dilekçe konusunda da destek veriyor musunuz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Kayseri
    K.T., 19 Nis 2021, 15:38

    Merhabalar, ben özel bir şirkette çalışıyorum. İkamet adresim Kayseri. Romanya’da yaşayan akrabalarım var. Onlardan davetiye alabilir miyim? En hızlı şekilde vize alma yolu nedir? Davetiye olduğu takdirde sürecim hızlı ilerler mi? Romanya vizesi Kayseri ilinden nasıl alınır? Vize süreci ve fiyat bilgilendirmesi yapabilir misiniz? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Adana
    S.Ü., 19 Nis 2021, 15:25

    Merhaba, daha önce ticari amaçlı yurt dışı seyahatlerim oldu. Bu sefer ki seyahatim tamamen turistik olacak. Ben avukat olarak çalışıyorum, kendime ait hukuk bürom var. Eşim ise sınıf öğretmeni. Birçok arkadaşımızdan sizin adınızı duydum. Romanya vizesi Adana ilinden nasıl alınır? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Konya
    M.K., 19 Nis 2021, 14:23

    Merhabalar, Romanya vizesi Konya başvurularında hangi konsolosluğa gitmek gerekli? Vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Daha önce Schengen vizesine aracı acente olmadan başvuruda bulundum ve olumsuz yanıt aldım. Evraklarımın hepsi eksiksizdi. Daha önce ret aldığım için yine ret alma olasılığım var mı? Süreci tecrübeli bir acente ile ilerletmek istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi İzmir
    P.D., 19 Nis 2021, 14:09

    İyi günler, Bornova’da ikamet ediyorum ancak genellikle iş sebebiyle İstanbul’da bulunuyorum. 2 ay içinde önemli bir iş toplantısı için Romanya’ya gitmem gerekiyor. Daha önce turistik seyahatlerim için Schengen turist vizesi almıştım. İlk defa ticari vize başvurusunda bulunacağım. Başvurular aracı kurum ile mi gerçekleşiyor? Romanya vizesi İzmir ofisinizden mi başvuru yapmam gerekiyor? Hangi evrakları hazırlamalıyım? Sorularımı cevaplamanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Çorlu
    K.E., 19 Nis 2021, 13:21

    Merhabalar, ben Çorlu’da ikamet ediyorum. Vize başvurusu için İstanbul’a gelmek zorunda mıyım? Romanya vizesi Çorlu ilinden alınabilir mi? Vize işlemlerini sizinle ilerletmek isterim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Bursa
    D.M., 19 Nis 2021, 13:05

    Merhaba, Bursa’da yaşıyorum. Eşimle birlikte Romanya’da okuyan kızımızın yanına ziyarete gitmek istiyoruz. Ben emekliyim eşim ise ev hanımı. Daha önce Schengen ziyaretim oldu ancak ilk kez Romanya vizesi alacağım. Eşimin ise ilk yurt dışı seyahati olacak. Eşimin başvurusunda ben ona sponsor olabilir miyim? Eğer evetse seyahati benimle birlikte yapacağı için yine de sponsor belgelerinin başvuruda ibraz edilmesi gerekiyor mu? Romanya vizesi Bursa için hizmet nasıl alabiliriz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Edirne
    G.D., 19 Nis 2021, 12:00

    Merhaba, ben Trakya Üniversitesi’nde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Güz döneminde staj için bir şirketle anlaştım. Romanya vizesi Edirne üzerinden başvuru mümkün mü? Başvurum için sizden destek almak istiyorum. Hangi belgeleri hazırlamalıyım? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Çanakkale
    İ.K., 19 Nis 2021, 11:51

    Merhabalar, Romanya vizesi kimin için gereklidir? İki yıl önce iş arkadaşım sizden aldığı danışmanlıktan çok memnun kaldığını söyleyerek bana tavsiyede bulundu. İlk defa başvuru yapacağım ve işlemleri sizin üzerinizden yapmak isterim. İkametim Çanakkale’de. Romanya vizesi Çanakkale ilinden alınır mı? Dilekçe örneği sizde mevcut mu? Gerekli evraklar, vize süreci, ücret hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi Altunizade
    L.K., 19 Nis 2021, 11:15

    İyi günler, ben Romanya aile ziyareti vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İkametim Kadıköy’de. Daha önce sizin aracılığınız ile turist vizesine başvuruda bulundum. Başvurumu Nişantaşı ofisiniz aracılığıyla yapmıştım. Ancak şu an yoğun çalıştığım ve pandemiden dolayı Avrupa yakasına geçmek benim için zor olacak. Araştırdığım kadarıyla Altunizade’de şubeniz bulunuyormuş. Romanya vizesi Altunizade şubeniz üzerinden başvuruda bulunabilir miyim? Turist vizesinden farklı evraklar mı gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Şoför Vizesi
    D.Y., 12 Nis 2021, 16:27

    Merhabalar, ben tır şoförü olarak çalışıyorum. En kısa sürede Romanya vizesi başvurusunda bulunmam gerekiyor. Romanya şoför vizesi için neler gereklidir? Başvurum kaç günde sonuçlanır? Ücret ve gerekli evraklar hakkında bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avukatlar için Romanya Turistik Vize Evrakları
    P.Y., 12 Nis 2021, 16:13

    İyi günler, Romanya seyahati için nelere dikkat edilmeli? Ben 20 yıllık avukatım. Kendime ait avukatlık ofisim var. Romanya’ya iş arkadaşlarım ile birlikte 1 hafta konaklamalı turistik gezi yapmayı planlıyoruz. Daha önce Schengen vizesi almıştım ancak süresi doldu. İlk defa Romanya vizesi başvurusunda bulunacağım. Avukatlar için Romanya turistik vize evrakları nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler İçin Romanya Turistik Vize
    P.A., 12 Nis 2021, 16:03

    Merhaba, ben İstanbul Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiyim. Yaz tatilinde ailemle birlikte Romanya tatil planımız var. Öğrenciler için Romanya turistik vize evrakları nelerdir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Yeşil Pasaporta Vize İstiyor Mu?
    T.Y., 12 Nis 2021, 15:27

    Merhaba, bu yıl Romanya’da arkadaşım ile birlikte tatil yapmak istiyoruz. Ben yeşil pasaport sahibiyim arkadaşımın ise bordo pasaportu var. Romanya yeşil pasaporta vize istiyor mu? Benim aracım ile seyahat edeceğiz. Gümrükte hangi prosedürler uygulanmaktadır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Aile Birleşimi
    D.S., 12 Nis 2021, 15:14

    Merhaba, Romanya aile birleşimi vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Başvuruda eşimin benimle birlikte gelmesine gerek var mı? Vize başvurum kaç günde sonuçlanır? Bilgilendirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet Memurlarına Romanya Vizesi
    P.S., 12 Nis 2021, 15:04

    İyi günler, devlet memurlarına Romanya vizesi turistik seyahatlerde kaç gün süreli verilir? 3 yıllık devlet memuruyum. 10 günlük ziyaretim için banka hesabımda ne kadar para olmalı? Evraklarımı size göndersem benim adıma başvuruda bulunabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi Geliri Olmayanlara Romanya Vizesi
    M.P., 12 Nis 2021, 14:54

    Merhaba, ben ev hanımıyım. Eşim ile birlikte Romanya’ya tatile gitmeyi planlıyoruz. Romanya vizesi için bankada belirli miktarda para mı bulunması gerekiyor? Düzenli gelirim yok. Benim gibi resmi geliri olmayanlara Romanya vizesi hakkı var mı? Bilgilendirmenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Emekliler İçin Romanya Ziyaret Vizesi
    Y.U., 12 Nis 2021, 14:46

    Selamlar, Romanya’da yaşayan yeğenimin düğünü olacak benimde mutlaka katılmam gerekli. Turistik vize başvurusu mu yapmalıyım yoksa ziyaret vizesi mi? Kuzenim bana davetiye gönderebileceğini söyledi. Ancak ilk defa başvuru yapacağımdan dolayı hangi vize türüne başvuru yapsam daha hızlı sonuç alırım bilemiyorum. Ayrıca başvurumu ziyaret vizesi olarak yaparsam davetiyenin orijinali mi gerekli olur? Emekliler için Romanya ziyaret vizesi başvuru belgeleri nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Romanya Vizesi İçin Muvafakatname
    A.L., 12 Nis 2021, 13:31

    Merhaba, ben ressamım. Romanya’da düzenlenecek olan bir resim yarışmasına öğrencim ile birlikte davet edildik. Öğrenmek istediğim ikimize de ayrı ayrı mı davetiye gelmesi gerekiyor? Öğrencim 15 yaşında. 18 yaşın altında olduğundan dolayı Romanya vizesi için muvafakatname şart mı? Bize yardımcı olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Romanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp