Yılbaşını Portekiz'de geçirmek istiyorum, gerekli evrak listesi nedir.

a. doğan 21/12/16, 21:41
Merhaba, yılbaşını Portekiz'de geçirmek istiyorum, gerekli evrak listesini ve dilekçe örneğini gönderirseniz çok sevinirim ... saygılar....
Vize Merkezi

Merhaba Abbas Bey,

Portekiz vize başvurunuzla ilgili tüm prosedürler Vize Merkezi'nin çalışma alanındadır. Portekiz schengen vize başvurunuz için şahsi durumunuza uygun evrakları beyan etmeniz gerekecek. Finansal ve mesleki belgeler ile Seyahat detaylarını içeren evraklar gerekecektir. Eğer bir şirket bünyesinde çalışıyorsanız şirket evraklarınızı (maaş bordroları, işe giriş bildirgesi, SGK hizmet dökümü, şirket yazısı, çalışılan şirketin orjinal faaliyet belgesi, vergi levhası, ticaret sicil gazetesi ve imza beyannamesi) sunmalısınız. 
Ortalama vize işlem süresi 15 gündür. Bu süre konsolosluğuna göre uzayıp kısalabilmektedir. Seyahat planı yaparken vize işlem süresine dikkat edilmeli.
Portekiz vize başvurunuzla ilgili detaylı bilgiye sahip olmak için Portekiz Vize Merkezi temsilcilerimizle irtibata geçmeniz gerekecek.
Vize Merkezine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon
x